Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Јас The Crown ја знаев цела серија, скоро секоја секунда од неа. Па пак мислам дека е едно од најголемите ремек дела снимени во последниве 10 години за телевизија.

Sopranos go znam krajot..
Па крајот е еден од најантиклиматичните и не е некој спојлер за да не се гледа серијата.
Нејсе, @ComfortablyNumb ти препорача најдобрите HBO серии а не можеби кои од тие би биле добра препорака за тебе.

Ако ти се гледа драма која можеби ќе те убие од плачење и ќе те натера да го видиш животот од друга перспектива тогаш може да ја разгледаш веќе предложената Six Feet Under.

Па крајот е еден од најантиклиматичните и не е некој спојлер за да не се гледа серијата.
Нејсе, @ComfortablyNumb ти препорача најдобрите HBO серии а не можеби кои од тие би биле добра препорака за тебе.

Ако ти се гледа драма која можеби ќе те убие од плачење и ќе те натера да го видиш животот од друга перспектива тогаш може да ја разгледаш веќе предложената Six Feet Under.
Фала ти :)

Edna od poglupite serii so gi gleam zadnje vreme. Uste koa vidov 100% na rotten, bogdacuva. Celoto dejstvo mozhe u 30 minuti da se sklopi do sea.

Edna od poglupite serii so gi gleam zadnje vreme. Uste koa vidov 100% na rotten, bogdacuva. Celoto dejstvo mozhe u 30 minuti da se sklopi do sea.
It's not the destination, it's the journey.

Pluribus изгледав две епизоди и ќе и дадам уште шанса, може да стане нешто добро но може да биде и само една лошо екранизирана Рик и Морти епизода. Навистина ја репризирав Auto Erotic Assimilation да се уверам дека не трипам.
И мене ме тригерна тоа што е склоплива у 30 минути како што пишуваш, ама ако ја пуштиш и не дум скролаш т.е не кружиш околу стол тогаш според мене вреди да се гледа и да се даде шанса.

It's not the destination, it's the journey.

И мене ме тригерна тоа што е склоплива у 30 минути како што пишуваш, ама ако ја пуштиш и не дум скролаш т.е не кружиш околу стол тогаш според мене вреди да се гледа и да се даде шанса.
Немам проблем со the journey, сакам такви серии и дури не се нервирам ако е лош епилогот..
Тука и патот е досаден, не може 3 епизоди да се целосно за да доловиш дека функционираат како хајв. Као јасно беше у старт и потоа покажуваш уште 20 примери за да го доловиш тоа? На кого? Мислам дека за типот на луѓе што гледаат вакви серии, ова не проаѓа. Треба да има и прича пред се.

Инаку да, се глеа ако пралелно правиш нешто друго ама тешко да го праам тоа поише од 1 сезона.

Ја гледав новата на Нетфликс, Sean Combs: The Reconing.
50 Cent е вистински трол и хејтер. :нинџ:

За фановите на хип хоп, четири епизоди документарка за downfall-от на Puff Daddy.
Имаше и за Tupac и B.I.G објаснување и нови материјали, за сексуалните обвинувања итн.

Ја гледав новата на Нетфликс, Sean Combs: The Reconing.
50 Cent е вистински трол и хејтер. :нинџ:

За фановите на хип хоп, четири епизоди документарка за downfall-от на Puff Daddy.
Имаше и за Tupac и B.I.G објаснување и нови материјали, за сексуалните обвинувања итн.

Oд душа го мрзи... :pos:

Препорачајте ми нешто во стилот на Ozark освен Наркос, подобро јави му се на Саул или Кршење лошо.

или Кршење лошо.
Breaking bad mislis?
breaking bad kinda GIF

Back
На врв Bottom