Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се бара Сандерленд да се јави на главна каса.Евертон ти го закопа убаво за пред спиење. Ајде, изгубивте, гаси кајганата и у кревет. Великаните играат утре Лига на Шампиони, ќе ги гледаш од 21 часот.
Челси - Барселона, 21 часот.
Стара струмичка.Da go zabodam na babati u debeloto crevo

Тој муабет на @vidooq мислам беше (извини ако сум те помешал), ептен ме потсети на овој муабет за Ливерпул:Шала на страна ама да немаше среќа Арсенал со Јунајтед, да не ги промашеше 2та пенали Бруно и да не ги промашеа шансите на ваа утакмица Јунајтед ќе беа прво место.![]()

Тој муабет на @vidooq мислам беше (извини ако сум те помешал), ептен ме потсети на овој муабет за Ливерпул:
Прегледај го приврзокот 461839
Мислам дека тука ти беше пишано, бидејќи фан клуб на Јунајтед немам отворено да читам никогаш, евентуално некој да ти го цитирал тука. Иначе сфатив во кој контекст беше, дека Јунајтед е напреднат, ама нема фудбалска среќа, па дури и кога надиграл противникот губел поени, само викам дека такви “ако баба беше машко“ муабети ме потсетија и на овој со Ливерпул од сликата.Да, го пишав кај нас во Фан Клуб, како шанса да сме погоре на табела, ама гледам дека се вади од контекст, знам и зошто.
Еве ова мислевMoжеше да биде уште подобро, а можеше да биде и бетер. Зависи како маргините ке се свртат на одреден ден.
Со 4 плус бода, ке бевме на делба на прво место со Арсенал. Но, од друга страна, Гакпо можеше да ни даде и 4 гола вчера. Кој знае како ке беше со Челси да бевме 11 на 11.
- Првата со Арсенал, не заслужија да изгубат. - Ама со голман месечар, толку
- Втората со Фулам, Бруно промаши пенал, и неколку одлични шанси првото полувреме да биде 2/3-0. - Можност за 2 плус бода
- Утакмицата со Брентфорд, Бруно промаши пенал за нерешено. Можност за уште плус еден бод.
Наредните утакмици се против Брајтон дома, Форест во гости, Тотенхем во гости, Евертон дома, Палас на гости, Вест Хем дома, Волвс во гости. Убава шанса да се соберат поени.
Мислам дека тука ти беше пишано, бидејќи фан клуб на Јунајтед немам отворено да читам никогаш, евентуално некој да ти го цитирал тука. Иначе сфатив во кој контекст беше, дека Јунајтед е напреднат, ама нема фудбалска среќа, па дури и кога надиграл противникот губел поени, само викам дека такви “ако баба беше машко“ муабети ме потсетија и на овој со Ливерпул од сликата.
Автоматски споено мислење:
Еве ова мислев
Не бре што ти е, сосема нормално е да очекуваш тим што завршил 15ти претходната сезона, дека ќе биде шампион оваа.Уф, не е тој контекст, туку дека некогаш во утакмици знае мала маргина да реши меч, а со тоа и место на табела. Како на пример голот на Собослаи против Арсенал, иако таа утакмица беше печена за 0-0. Затоа и пишав, можеше да биде подобро, а можеше да биде и полошо. Никој не гаи надеж дека Јунајтед треба да биде на врвот на табелата, колку и некој да се труди тоа пишаново да го извади од контекст.
Да бидеме реални и Пикфорд е болен у глаата два пати што одбрани. Можеа до бодче бар не дека беа толку загреота.
На исто ниво ако не и бетер ми е и лани во карлинг купот Јунајтед против Арсенал, коа скоро цел натпревар и продолженија имаа Арсенал играч повеќе + пенал ако добро памтам (непостоечки), и не успеаа гол да дадат, на крај изгубија на пенали, тежок блам беше тоа. Сега ова ко рамнотежа на универзумот нешто му доаѓа.77 минути со играч повеќе, нема поголема брука од ова, какво бодче.
секако насреќа освоивтеЗначи мојот шампионски клуб од утре со нов тренер. Кој сака нека честита
Титула е, тоа доволно збори за конкурентите не за нас самите.секако насреќа освоивте