Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    777

Oil Prices Sink as Ukraine Agrees to Peace Deal​

На ТРАМПЧО му Текна дека може да ја удри Раша со симнување цени и да си лапне Нобелова награда за Мир :icon_mrgr:

А и да нема јака војска Украина, ако Западот фрли пара во Украина и ја внесе во ЕУ, (не мора во НАТО) систематски би ја поткопувал Русија без војна...е сега ПРАШАЊЕТО Е , кој ќе ја ОБНОВУВА УКРАИНА ??? тоа е крупен залак, не е како Хрватска....очекувам ДА ЗАБРАНАТ БЕГАЊЕ од ЕУ, Британија куртули....
Автоматски споено мислење:

Неверојатно квалитетни салонитки?
Или ретард левел пропаганда?

Вие одлучете. :LOL:

https://makfax.com.mk/svet/молдавиј...m.mk/wp-content/uploads/2025/11/мо.jpg[/IMG]
Не ПАДНАЛ, ВЕРТИКАЛНО СЛЕТАЛ:cool:

знае некој каква е ситуацијата со санкцииве на росфнет и лукоил, сериозно ги треснаа русите со ова

знае некој каква е ситуацијата со санкцииве на росфнет и лукоил, сериозно ги треснаа русите со ова
готови се
сега веќе прифаќаат све што ќе им се сервира како мировен договор

одма со ботовското спамање значи убаво прашав :D
ок
еве убаво ти одговарам:

убаво готови се

Ти си ботот несумја?
небитно кој е

anyways

Ова е скратена верзија на муабетот.

Ми доаѓа у фирма некој, ми купуе нешто со голема сума, ми вика - може ли на фактура?
- Може - му викам, кажи фирма за да напраат фактура.
- Не е фирма, руска амбасада е.
- ОК, - му викам - нема потреба од фактура земи го без пари.
- Фала ти за ова, али амбасадорот не дозволуе така, он сака да си плати.
- Нема зашто да плаќа, ја сакам да помогнам.
- Не. Фала многу ви за подршката, но ние сакаме да си платиме.
- ОК

и си платија

готови се
ама гЕУ не давале граници да се мењаат, за Косово можеше, ама за Донбас и Крим не може....бај тхе веј, гЕУ не прифаќа ниту Севеен Кипар.....ајде времето ќе покаже

Izgleda Rusija ke prifati da ostanat vo sklop na Ukraina ostatocite na Zaporozje i Herson , vo site predlozi pa duri i toj sto se smeta za direktno ruski ne predviduvaat nivno preoganje pod ruska kontrola.
Kako ke im funkcionira toa koga vo ustav gi vnesoa celi mozda ni samite ne znaat. Valjda ke im ostane simbolicno, ko Kipar na znameto sto si go ima cel Kipar.

Izgleda Rusija ke prifati da ostanat vo sklop na Ukraina ostatocite na Zaporozje i Herson , vo site predlozi pa duri i toj sto se smeta za direktno ruski ne predviduvaat nivno preoganje pod ruska kontrola.
Kako ke im funkcionira toa koga vo ustav gi vnesoa celi mozda ni samite ne znaat. Valjda ke im ostane simbolicno, ko Kipar na znameto sto si go ima cel Kipar.
На Русија уште не и е врачен предлог.

На Русија уште не и е врачен предлог.
Што има врска тоа, капата ионака веќе ја скроија.
Автоматски споено мислење:

требале, покрај Z и слика од Путин да нацртаат на дронот
Или пасош да најдат залепен за дронот.

nema nikakov efekt osven na lukoil benzinskite vo evropa kade se plaka so visa/mastercard.

brics pay e pusten pred 2 nedeli i e vo 180 drzavi so koj moze da se pravat tranzakcii vo yuan direktno bez swift. sitr ruski rafinerii si imaat firmi i smetki vo kina taka da naplata sega ide u yuan ili so indija vo rupii/rublji direktno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom