Македонски поткасти - кој го следите и кој е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Пуштив да го гледам Александар Христов, зашто е јако интересен човек, на подкаст Кај Бајкерот и Кросфитерот, и издржав 15 минути. Не е секој за да има и води подкаст, нажалост.

Искрено имаме голем проблем кога паралелно на 2 различни подкасти одат Мирољуб Петровиќ и Ана Николиќ, вчера на некој забавен програм гостин Девито. Ми делува како помирување од страна на нашиот најгледан водител на подкасти и другарчињата негови дека “тоа беше тоа, исцрпивме сите гости од кај нас, дај да се префрлиме пак на шит гости од соседството“. Чисто за потсетување со години уназад лом правиме по олимпијади математика и физика, ама не Тара Симов и Девито треба да ги слушаме за роботот куче колку пари му чинел. Мизерија... (n)

Супер е Ландов за “Претрес“ иначе, еве со клизачи му влезе на Витанов. Но мислам дека очајно фали некој квалитетен водител, што навистина е начитан и образован, кој ќе може да си направи квалитетен разговор со квалитетен гостин, пример од соседството ми е Агеласт (Галеб).

Ландов е јако топло ладно со гостиве, не знам дали тоа му е концептот. Со Тони и Игор емисиите на другарски тон, со останативе на нож.

Гледав пред 1 саат Лазаров подкаст Тара Симов вс Мирољуб Петровиќ.

Имав среќа шо глеав напушен, па ме смееја и двајцата. Мирољуб напушти студиото, се газев од смеење хахахахахахах
Заеби го Мирољуб. Имам отворено тема како за тебе. Ајде пуцај со реге во темата за КСЦ 350.

Поголемо ср од ова на Лазаров нема.
Поготово со оваа наркоманкава.
Ужас комбинација, и со Мандар, и со Боки и со Тара.
Ама имаат заедничка ЦРТА што ги спојува :D.
Не знам као некој си троши ќелии и му праи views.
Дно дна

Дно дна
Само спонзор до него да има и нема гајле :D

Дно дна
Mislis na ovaa prolupanata so Miroljub Petrovic sto bese? Gi izgledav tie 5 minuti i ubavo go zakopa. Odvratna e taa seljacka Srbenda.

Inaku makedonski podkasti ne gleam, osven selski trac i politika nisto pametno i kvalitetno nema. Seirdjiski narod, kaj gledaat doma pa i te zamaraat so muabeti kaj Landov sto se kazalo, kaj Stefan ili koi i da se. Politika, koj sto kazal, koj se drogiral, koj so kogo se ebel, koj kogo zaebal. Dno dna sme zaedno so Srbite.

Ландов е јако топло ладно со гостиве, не знам дали тоа му е концептот. Со Тони и Игор емисиите на другарски тон, со останативе на нож.
Или зависи кој го финансира и поддржува. :icon_lol:
Некни на Јани Бојаџи, директорот на Алфа, можеше да му го ебе мамето ако сака, меѓутоа тој го остави да зборува многу повеќе од вообичаено и прашањата му беа одмерени. Се прашувам зошто... :icon_lol:

Ритко е најлудото нешто шо се појавило на јутуб сцената во државата. Какво тролање им удара на бугарите со солзи се смејам.

Не го пратам сега али порано им глумеше гледач, им читаше тарот и ги тераше да се капат на лајв. Скоро и да нема некој шо не го знае во Бугарија.

Михаела. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom