Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест за Петс годинава, сите очекувања ги рушат сезонава. И за Колтс секоја чест, ама они беа потценети од сите, солидна франшиза се. Ама Петс дека одма се вратија во релевантност..секоја чест.

Њитх тхат саид... тотално ми имаат one and done вајб :D
Полека се чисти ситуацијава за плејоф. Ќе видиме како ќе се уиграат Билс при крај на сезона мислам они и Рејвенс може коонечно сезонава да стигнат до Плејоф....поради тоа што имам теорија дека Чифс ќе изгубат во плејоф од... Колтс или кој и да ќе им се падне (што нема да е дежурен пациент Билс/Рејвенс)

Во НФЦ, во моментов 7 екипи се чисти, и...god damn не знам кој е најјак, секој може со секого. Пакерс ми беше предвидување пред сезона и... шо знам, уште ми се тука ама многу играат под просек. Иглс се јаки и годинава. Ремс растураат пак. Сихокс играат најдобар фудбал за око во цела лига можеби последниве недели секоја чест.
Ќе зависи се од тоа кој е здрав и во форма, мислам ова веќе јасно децении уназад, ама сепак :D
НФЦ Плејоф мислам ќе биде must see TV за секој фан на спорт.
...освен ако Чикаго(/некој друг) не успеат да влезат некако...у тој случај кој и да ќе биде таа екипа што ќе им расипе друштво на моменталниве 7 сигурно е one and done

Фантазиво оваа година ич не ми иде. По втор пат губам за 1 поен разлика.

1.12 :)....за малку ќе те извадеше Тре Такер ноќеска.
А јас го земав од waiver Шон Такер на саат ипол пред дедлајн за сетирање на состав, човекот 30% од поените ми ги донесе.

Ќе видиме како ќе се уиграат Билс при крај на сезона мислам они и Рејвенс може коонечно сезонава да стигнат до Плејоф....поради тоа што имам теорија дека Чифс ќе изгубат во плејоф од... Колтс или кој и да ќе им се падне (што нема да е дежурен пациент Билс/Рејвенс)
Зошто бе никој не ме поправи тука :D Ќе стигнат до СБ***

А баш ги разгледував резултативе викендов, буквално Каубојс-Рејдерс ми беше интересна ради твојот мечап. Штета :(

Џизас крајст, немам јутјуб да гледам хајлајтс, Џамир Гибс од Лајнс сам ги има победено Џајантс....
219 рашинг и 45 рисивинг јардс.
Самиот има поени колку цел мој фентази тим заедно...

Далас бек ту бек против Супербол екипите, плус Синсинати замрсување сметка на Рејвенс. Сезонава има доста интересни резултати.

Последно уредено:
За жал Петриотс пропуштија добра предност за освојување на дивизијата.

Чифс се аут! wow

Сихокс се мачат со изотепани Колтси со дедо Филип како квотербек...
А Питс ме мачеше цела сезона на фантази, кога се решив да го баталам се сети дека уствари треба да е топ 3 тајт енд...

За жал Петриотс пропуштија добра предност за освојување на дивизијата.

Чифс се аут! wow
Да биде уште полошо за Чифс, Махоумс скинати ACL, што дефинитивно ќе влијае на подготовките за следна сезона.

Ау, и Парсонс ACL исто, отидоа надежите на Пекерс за Супербол, ако воопшто влезат во плејоф.

Последно уредено:
Ќе видиме како ќе се уиграат Билс при крај на сезона мислам они и Рејвенс може коонечно сезонава да стигнат до СБ
И сега со Чифс официјално аут... шо знам...стварно бе мислам ова ќе биде Билс или Рејвенс во СБ...
Рејвенс ќе треба да ги тепаат Стилерс (+други резултати ама многу веројатно ќе се решава во директен дуел)

На хартија, ако Билс оваа сезона не направат нешто..не би се изненадил да мењаат тренер догодина, фановиве често збореа годиниве и при најмали неуспеси дека треба да го отпуштат Мекдермот така да....
Истово и за Рејвенс и Харбо важи, особено ако не влезат во плејоф..

Интересно во секој случај.
Би се осмелил да кажам дека сите АФЦ Плејоф екипи освен Билс и Рејвенс на крај би биле задоволни-ish само со пласман во плејоф :D (ок де, во некој случај ќе треба победа можеби) Притисокот е на нивна страна, во секој случај

Ремс-Хокс и Берс-Пакс
1766311173142.png

Факинг хел, плејофот годинава дојде порано

А не се ни ова единствени утакмици со огромни плејоф импликации до крај на сезона

Нејсе.... влијанието на Кол Палмер и до Чикаго стигна :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom