Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
И да изгубеа пак ќе бидат шампиони, нема тука никаква експертиза. Те чекам на темата кога и математички ќе ја освојат.
Ме боли кур кој ќе освои титула во ПЛ, само сакав да ја забележам твојата днопертиза и епско косење откако поведоа 1-2.

Ме боли кур кој ќе освои титула во ПЛ, само сакав да ја забележам твојата днопертиза и епско косење откако поведоа 1-2.

Нема потреба да те боли, праиме муабет дека на Арсенал им се подредени ѕвездите ко никад во последните 10-15 години. Тоа што примија гол по мојот коментар само ме охрабрува да продолжам да работам за да ги достигнам величините на големиот фудбалски зналац Стефан Кобе, велики пундит од источната страна на градот, морална грамада и неуморлив дебатер кој иако залојен на нечиј Митровден, одвои време да упати забелешка што многу го ценам.

Да бог да дрегерот 0.65 да покаже на враќање назад а!

Не ми е јасен Артета таман ич... вртење околу 16 метри, па топката мора 20 пати да дојде до Рајс и Зубименди пред да се случи нешто конкретно. А бе дај им слобода на крилата да пробиваат, го имаш Сака и Тросард. Аман побогу. Малку ги стиснаа Сандерленд, 2 гола им дадоа, и ајде, пак бранење во 15 метри.

Не ми е јасен Артета таман ич... вртење околу 16 метри, па топката мора 20 пати да дојде до Рајс и Зубименди пред да се случи нешто конкретно. А бе дај им слобода на крилата да пробиваат, го имаш Сака и Тросард. Аман побогу. Малку ги стиснаа Сандерленд, 2 гола им дадоа, и ајде, пак бранење во 15 метри.
Welcome to the club...

Moze i ke napravat akcija poluvremevo :свиркам:
Автоматски споено мислење:

HAhahaha wow

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom