Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Цело УМС им оди на конгреси од Конрад Аденауер организирани, мутанти со 3 минути школо се сликаат таму со рачињата наместени во триаголници, они ќе зборат за невладини организации :D

Ете од новиве генерации, сигурно ги знае Сергеј што им ја води партијата, фудбалерот прилепчанецот што играше за Росоман, Боемот итн.
Боемот? Тој си е бугарин...
Грешка го измешав со Булеварко, ти мислеше на тој со цвикерите.

Да бе брат и членски од здружението да ти дадам и финансиски извештаи дека стварно парите на Сорос оделе до тие здруженија. Ги имаше антифи и слични гомца кај нив по сајтови, дали на ленка, дали на левица. Сега што веќе тој извор најверојатно му е секнат и пола луѓе ги избрка е друга работа, ама да не се правиме будали дека не е излезена партијата од таму. Антинационализам беше една од главните цели на Ленка, џабе се пењави сега Апашиев со левичарски национализам. Како што не треба да се заборави Мицковски дека ќутеше кога се мењаваше името, не треба ни ова.

Ќе те оставам сега карај си се со вмровциве, нив стално можеш да ги фатш со финта "а овие вашиве?".

ПС: Ова латиницата не ти личи.
Makedonija e mala zemja, lesno moes da najdes istorija za bilo koj. Povekjeto se transparentni, nasite politicari se falat a ne krijat za toa.

Vistina deka levica pocna da tera nacionalizam koga toa bese aktielno, uglavnom imale levicarski stavovi, ko sto e i imeto na partijata. Antifa i levica idat zaedno. Koga kje kazhes deka cela partija e eks sdsm i sorosoidi, ocekuvam neso konretno.

Vo Kumanovo pred vtoriot krug bile dadeni spiskovi so clenovi na sdsm na shtabot na vmro i znam, a aktivno od edna vikendica vo selo Cetirce se vrtelo na clenovi na sds da ne izleguvaat da glasaat, neverovatno kako gi obedini site protiv nego Diro, neka si ja oblece sega vietnamkata i neka sheta, dosta trcashe po kumanovo, kolku mnogu lugje ne spjele megju 2 kruga duri sega se gleda, legenda

Ни им го разбираш мотивот, криво им е што не ги повикал и членовите на ДПсНЕ е тогаш ќе беше се ОК :pos:
И на ДУИ... дека нели, и они одработувале за Левица :tapp:

Makedonija e mala zemja, lesno moes da najdes istorija za bilo koj. Povekjeto se transparentni, nasite politicari se falat a ne krijat za toa.

Vistina deka levica pocna da tera nacionalizam koga toa bese aktielno, uglavnom imale levicarski stavovi, ko sto e i imeto na partijata. Antifa i levica idat zaedno. Koga kje kazhes deka cela partija e eks sdsm i sorosoidi, ocekuvam neso konretno.
Не ми ставај нешто што јас не сум рекол. Само ви се умешав за невладините. Ти рече дека не биле по невладини, а јас знам дека од такви никна партијата. Пишуваа дека феминизмот во секоја форма треба да се прифати, се бунеа против национализмот, итн... А иначе Антифа е на ранг на терористичка организација. Не сум сигурен, ама можно е и отворено општество директно да им стоеше некаде.

Видете како свиткаа опашка Знам, наместо да се најрадикални и со тоа да ги пацифизираат албанците, одма добија воспитна од некој центар.
Апсолутно ништо нема неточно од искажаното, вреди никаде не помогна за некоја значителна разлика.

Те замолувам да не се праиш ко да си паднат од Марс

Прегледај го приврзокот 459839

Јас ти одговорив одма, одговор број #3007

Еве го одговорот

Прегледај го приврзокот 459840

Дали ти ги дефинираше гласачите на сдс или јас на гравчиња треба да гледам за да дискутирам?

И што одговори ти на тоа?

Еве што одговори

Прегледај го приврзокот 459841

На што личи ова?
Кампања за Левица ќе водиш, или аргументирано ќе си ги браниш тврдењата?

Апасиев го повика левичарскиот блок да гласа, не само тие неопределените или што не се членови на партија, но сепак гласаат за нив

Никаде он не го потенцираше ова што го тврдиш, не измислувај топла вода
А јас те замолувам да одјебеш, немам намера да трошам уште време на ретардирани. Нормален човек уште веднаш ќе сфатеше што пишувам, нема да му требаат уште 3 постови да му изџвакам.

И да, токму она што го зборам го потенцираше и Апасиев. Го постирав и неговиот цитат, ама кој да чита....

Не знам некои ликови дали се природно глупави па бараат влакно во јајце кај Левица, или едноставно се партиски ботови што верглаат исти причи да оцрнат некоја опција. Вака да бевте критични кон партиите на власт до сега ќе бевме Швајцарија на Балканот

А јас те замолувам да одјебеш, немам намера да трошам уште време на ретардирани. Нормален човек уште веднаш ќе сфатеше што пишувам, нема да му требаат уште 3 постови да му изџвакам.

И да, токму она што го зборам го потенцираше и Апасиев. Го постирав и неговиот цитат, ама кој да чита....
Море чоек нема потреба да се вреѓаме

Значи он ги повика сите а ти ги потенцираше само тие бројки што сам си ги изнесе, тие што умреле наводно

Море чоек нема потреба да се вреѓаме

Значи он ги повика сите а ти ги потенцираше само тие бројки што сам си ги изнесе, тие што умреле наводно
Човеку што воопшто зборуваш ти бе??? :busi:

До гласачите на СДСМ – ве пуштија низ вода, ја предадоа Струмица и Карпош, предадени сте од корумпираното раководство, престројте се позади нашиот бајрак, да ги победиме ДПМНЕ на наредни парламентарни избори“, кажа Апасиев.

Што од ова не е јасно??? За гласачи збори Апасиев или за членови?

И дали сериозно ми го спинуваш и муабетот за "умрените" гласачи??? :eek:

Човеку што воопшто зборуваш ти бе??? :busi:

Што од ова не е јасно??? За гласачи збори Апасиев или за членови?

И дали сериозно ми го спинуваш и муабетот за "умрените" гласачи??? :eek:
Кои се тие гласачите на Сдсм, уште еднаш?

Не ми ставај нешто што јас не сум рекол. Само ви се умешав за невладините. Ти рече дека не биле по невладини, а јас знам дека од такви никна партијата. Пишуваа дека феминизмот во секоја форма треба да се прифати, се бунеа против национализмот, итн... А иначе Антифа е на ранг на терористичка организација. Не сум сигурен, ама можно е и отворено општество директно да им стоеше некаде.
Muabetot bese za sorosidi i sdsomovci. Nema vajda za zlo da zimame ako bil nekoj clen na sepasti entuzijasti. Ima razlika od nevladina i nevladina.
Toa se sto si napisal e tocno, megjutoa seuste ne najde primer na lik od sdsm ili fondaciite na soros koj ima bilo kakva znacajna uloga vo levica. So ogled na toa kakov haos e politikata kaj nas, bi rekol i kjora kokoska kje najdese neso do sea.

Кои се тие гласачите на Сдсм, уште еднаш?
John C Reilly Seriously GIF

Океј, за последен пат. Гласачите на СДСМ се оние луѓе што гласале за СДСМ на овие избори.

Ако наредно прашање ти е дали се мисли и на членовите на партијата - верувам дека не се мисли на тоа. Нереално е да очекуваш членови на една партија да гласаат за противничка, иако нели, не е ниту забрането, ниту невозможно зашто гласањето е тајно. Никој не те спречува да гласаш за кој сакаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom