Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде сега Моџи тресел зелени.. Не ми е поентата чист инат да тераме брат, сметам дека двата а и сите тука посакуваме најдобро за Јуве, независно кој го води, но ајде да одиме со факти:Моџи одамна треси зелени на секое второ интервју. Човекот стана сенилен.
Дај бе смири се малце не туку болдирај шо тие ? Читај шо ти пишам.Ајде сега Моџи тресел зелени.. Не ми е поентата чист инат да тераме брат, сметам дека двата а и сите тука посакуваме најдобро за Јуве, независно кој го води, но ајде да одиме со факти:
Комоли е во менаџерските фудбалски води од 1992ра година....Тоа ти се 33 години искуство. После толку години искуство, ние го ангажираме од ТУЛУЗ...ЕБАНИОТ ТУЛУЗ!!! Лани Тулуз заврши 10 на табела? Да... Што кажа Моџи погрешно? И дали сметаш дека менаџер со врвни карактеристики, 33 години нема никој да го забележи освен факинг Тулуз (и епизодни безначајни улоги во Ливерпул и Тотенхем) ??? Во Ливерпул верувале или не на местото Спортски директор издржал дури 1,5 година...
Второ, Комоли не е можно да го донесол Анри во Јувентус, бидејќи функцијата на Комоли во Арсенал беше обичен скаут. Така да ако си видел некаде дека скаут преговара за играч, тогаш океј е...Анри цел свет го знаеше....
Трето..Отолини, се споменуваше најсериозно за преземањето на ролјата Спортски директор во Јувентус. Дали знајш зошто пропадна ? Зошто Комоли сака да биди и Претседател, и ЦЕО, и Спортски директор а во последно и тренер кога му „сугерираше“ на Тудор која формација да игра. А менаџер со интегритет, да биде нечиј puppet....
Ако е вистина, ова што врти денеска, дека Тудор не бил прашан ниту за еден трансфер летото, и за се одлучувал сам Комоли, Тудор требаше сам уште од летото да си поднеси оставка. Ако било вистина така, тогаш, не требаше да си оди Тудор, туку Комоли.
Брат, преку тасета дали тресел или не, сега прајме конкретно муабет за ова што го рече Моџи за моменталнава ситуација и за Комоли, а не што рекол Моџи за Благица Павлоска, за Конте или за Липи...Значи прајме муабет за конкретна изјава, и дали е во право или не, а не да му прајме психолошки профил...Како не треси кога треси уште од времето на Конте до 2025 има триста милиони глупости закачено не велам за оваа ситуација туку во генерала ако е за терање инает тогаш пеки инает терам.
Не се разбираме друго ти кажувам јас ти се фаќаш за некои работи кои не се битни во моментов ама нема везе, тоа е.Брат, преку тасета дали тресел или не, сега прајме конкретно муабет за ова што го рече Моџи за моменталнава ситуација и за Комоли, а не што рекол Моџи за Благица Павлоска, за Конте или за Липи...Значи прајме муабет за конкретна изјава, и дали е во право или не, а не да му прајме психолошки профил...
Јас го болдирам она што сакам да го потенцирам, и еве бујрум демантирај ме што од болдот не е точно...
Деви, за мене „педигрето“ на оној што го води Јувентус е многу битно, ако не и најбитно...Да, ќе му судиме во Јуни, и се останато, ама ние не сме клуб во кој се учи занает, Јуве треба да го водат крем де ла кремот менаџери во фудбалот, а не да му даваме на некој рандом да си игра клуб и да си го билда CV-то....Не се разбираме друго ти кажувам јас ти се фаќаш за некои работи кои не се битни во моментов ама нема везе, тоа е.
Истото важи и за Тудор ко така и за Мота и Пирло итн или? Истото беше и со Конте па и Марота, Паратичи, Мана и остали…Деви, за мене „педигрето“ на оној што го води Јувентус е многу битно, ако не и најбитно...Да, ќе му судиме во Јуни, и се останато, ама ние не сме клуб во кој се учи занает, Јуве треба да го водат крем де ла кремот менаџери во фудбалот, а не да му даваме на некој рандом да си игра клуб и да си го билда CV-то....
Брате, под претпоставка да беше жив Џани Ањели, сега ќе дебатиравме дали Клоп или Зидан е правилен избор за Јуве, а не Спалети или Паладино...Истото важи и за Тудор ко така и за Мота и Пирло итн или? Истото беше и со Конте па и Марота, Паратичи, Мана и остали…
Помината е таа ера. Џабе за то прајме муабет иначе Зидан ни мана корпа прв контактиран бил и од Елкан и од Комоли.Брате, под претпоставка да беше жив Џани Ањели, сега ќе дебатиравме дали Клоп или Зидан е правилен избор за Јуве, а не Спалети или Паладино...
Од тим за кој се тепаа да играат еден Виери, Баџо, Виеира во најдобрите години, Зидан, станавме тим кој го молевме Џонатан Давид 6 месеци да потпиши за нас, и Аталанта 3 месеци за Копмајнерс. Тим кој во 2006та сите 11 играчи прва постава играа финале на СП, станавме тим во кој косоварот Жегајцата јавно се буни оти не игра.....