Нехигиена и запоставеност во врска/брак

• Креатор на темата Креатор на темата Хоуп
  • Време на започнување Време на започнување
Ostaj go ne go gibaj, pluskavci ima na racete od cepenjeto, prstite go bolat, ne mozi da ti replicira...
Taman rabota ako mi se praeja mene pluskajnci od fizicka rabota. Ne sum nezen ko vas gradckite, vo edniot djeb grozdeva mast, vo drugiot lubrikanti da nosam ;)
Автоматски споено мислење:

Владе учк е поише по козите, не му треба сапун за тоа.
I aj sega so da ti repliciram na ova a da ne se rasplacis, rastrevozis, deprimiras i taka navamu i taka natamu :cautious:

Taman rabota ako mi se praeja mene pluskajnci od fizicka rabota. Ne sum nezen ko vas gradckite, vo edniot djeb grozdeva mast, vo drugiot lubrikanti da nosam ;)
Автоматски споено мислење:

I aj sega so da ti repliciram na ova a da ne se rasplacis, rastrevozis, deprimiras i taka navamu i taka natamu :cautious:
Да бе мене денот ми зависи владе учк што ќе пише :pos:

Слободно пиши си не се срами.

Ја читам темава, глупав моабет за во денешно време и се замислив како порано, мислам на мноооогу години наназад, луѓето се бањале еднаш неделно, во корита си потурале вода, гаки гарант не менувале секој ден а можеби и не носеле, немале дезодоранси, парфеми, ама моабети дека смрделе не сме чуле.

Знам да легнам а заби да не измијам, исто и овој мојов, но испотен вкревет нема.
Факт е дека после неколку години брак не се толку лицкаме вкупатило, но да се запоставиме никако.
Има брачни парови кои копаат на пот, на запршки, ама изгледа не си сметаат еден на друг.
Свашта има.

Не заборавај најважното. Уште водата од тракторот да ја испуштиш и спремен си. За да не плчиш кога ке осамне некое утро со мраз.
Nemam djondir jas pa so vodeno ladenje da budi, da mu se sekiram za vodata.

Hm mozhebi tuka krie odgovorot oti luvadarkite pesovi chuvale a Vlade nash ne go poglednuvale
Najverojatno pesovite poubavo mirisaat da ne kazham pomalku smrdat

Hm mozhebi tuka krie odgovorot oti luvadarkite pesovi chuvale a Vlade nash ne go poglednuvale
Najverojatno pesovite poubavo mirisaat da ne kazham pomalku smrdat
Igec smiri se, chir ce ti proraditi :D
P.s uste be nemozite da se ottarasite od ta doma so vi zasedna i vi ja zasmrdi kukjata na kuckojna. Aj ke bidi, rtkite vo prosek okolu 12 godini ziveat. Kaj da e ke skini konci, samo mora brzo da izreagirate pred da vi dovlecka druga djukela ;)

Igec smiri se, chir ce ti proraditi :D
P.s uste be nemozite da se ottarasite od ta doma so vi zasedna i vi ja zasmrdi kukjata na kuckojna. Aj ke bidi, rtkite vo prosek okolu 12 godini ziveat. Kaj da e ke skini konci, samo mora brzo da izreagirate pred da vi dovlecka druga djukela ;)
Ajde Vlade nedela e, zamij se malku kje vidish deka ne e nishto strashno, ne se umira od voda i sapun a i utre kolegite na rabota kje ti bidat zahvalni;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom