Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

A sojma vrska identitetot so gluvcite ako mozis da podobjasnis![]()
ГЛУШЕЦ КАСНАЛ ДЕТЕ НА ИГРАЛИШТЕ ВО КАПИШТЕЦ Скопје ќе го преплават стаорци, предупеди Пановски - plusinfo.mk
Скопје веќе 20 дена е елдорадо за глодарите. Имаат достапна храна во изобилство. Излегуваат од подрумите, канализацијата и се хранат, се оплодуваат и за еден месец од секое животно ќе се создадат во просек по 10 младенчиња, предупреди инфектологот Никола Пановски.plusinfo.mk
21 век, Европа, 22.10.2025година.
Идентитетот бетон!

Епа од вакви случаи како овој, се иселија од земјава 80% од друштвото мое. Ете сега ќе ги пречекаме Непалците, и тие комотно можат да бидат Македонци. Додека, оние вистинските лека полека се распрснуваат низ цел свет.A sojma vrska identitetot so gluvcite ako mozis da podobjasnis![]()
Radi gluvcite ti se isselija drugarite ?Епа од вакви случаи како овој, се иселија од земјава 80% од друштвото мое. Ете сега ќе ги пречекаме Непалците, и тие комотно можат да бидат Македонци. Додека, оние вистинските лека полека се распрснуваат низ цел свет.
Драг мој Владица, за идентитетот најмногу се допринесува со овозможување на народот да има пристоен живот, да се чувствува горд на својата земја, а не глувци да не јадат за инает што градоначалничката не му оди на некој по ќефот, или обратно....

не лажиPojma nemam. Citam na Epinal bil gazda, ama jas realno nikogas ne sum se ni zamaral koj e gazda na Epinal, niti me interesiralo nesto posebno. Ima tuka i drugi od Bitola, mozi tie se povekje zapoznaeni koj e likot.
Dobroне лажи
вие сите се знаете таму
Сеоски финти Владе.Radi gluvcite ti se isselija drugarite ?
Macki nemase da si vdomat
I kako da ne, identitetot si e identitet. Albanija bese mizerija do pred ajde 15 god pa odi cepni im identitet. Drugarite tvoi imaa druga parola, imeto li ke vi gi plakja smetkite i zatoa mu ja zduvnaa, nasla mi se mana rabotata, nikakvi gluvci, gjubre itn itn, samo pari i nisto drugo. Kolku od tie tvoite vistinski drugari Makedonci se pisaa bugari za da zaminat ?
Od moite site do eden, nekoi se pisaa bugari, zedoja pasos duri i onaka za da mu se najdi, nekoj za kola poevtina na bugarski tablici da vozi, a na nekoj pazi ne mu se cekalo na granica, i site tie bas najglasni se, se patriotista, koj od koj pogolem. Ama ok, radi gluvcite bilo, vazi.
Pa od selo sum, so ocekuvas, da ti pravam gradski prefineti finti .Сеоски финти Владе.
Pojma nemam, 180 i kusur drzavi ima, sigurno ke se najdi nekoja ako se zainteresiras da baras.Во која земја главниот град му е затрупан со ѓубре, поради инает на локалната и централната власт?
Kakva vrska ima toa so identitetot ?Пари бе Владе точно. Ако политичариве направеа држава во која ќе ти се цени трудот и работата, немаше никој да замини...
Mozi, ne ti gi znam drugarite.Прво, од моите другари, ниту еден не е пишан бугарин. Ама баш ниту еден.
Da, pak ke izvadeja. Nikoj nemase i nema egzistencijalni problemi, bas naprotiv poprilicno lagoden zivot imaja i imat. Kolku politicari, biznismeni i vidni licnosti znaes sto imaat bugarski ili nekoj drug pasos.Второ, ако не ја искрадеа државава, и ако направеа пристојна држава од Македонија за живеење, сите политичари изминатите 35 години, дали од твоите другари, некој ќе имаше потреба да ваѓа бугарски пасош (освен ако имаш другари Бугари)?
Nikogas ne bevme ni blisku so Slovenija po niti eden parametar, bukvalno.Дали од 91ва кога бевме горе долу слични со Словенија, а далеку понапред од многу сегашни ЕУ членки, политичариве наши да работеа за добробитта на Македонија, сега ќе имаше потреба бугарите да ни бараат што ќе им прдни? Или па ние ќе бевме ако не попрви, можеби во ист пакет внесени во ЕУ со Бугарија?