- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.049
- Поени од реакции
- 86.480
Пишувајте вие тука будали, ама штипјани - ка чинг, по иљадарче у џепче. Цел месец платени апаратите у Моцарт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja bilo 1000 evra, ja nekoj im potsepnal da ne skokat mnogu oti vrvat deca po ulici, ne vnimavat, pijani soferi, razni neubaj raboti se desavat i takaПишувајте вие тука будали, ама штипјани - ка чинг, по иљадарче у џепче. Цел месец платени апаратите у Моцарт.
Чим Боки почна документарци да прави и Сотир Костов поткасти ни се еба мамата.Боки 13 снимил документарец за рекетарските шеми со Заеви. Засега, само два тизери се пуштени.
Ја искористија комуњарскава педерчина за криминални игри и рекетирање, ја пуштија по вода, па сега овој им враќа со кодошење и јадење гомна против нив. Циркузи.
![]()
Боки 13: Заев тргуваше со прислушуваните разговори, Филипче беше дел од рекет шемата (ВИДЕО) - МКД.МК
Во моментов не се враќам во затвор, не се враќам зад решетки туку одам во борба пред судовите за да ја обжалам петгодишната казна затвор што ми беше изречена за случајот Меѓународен сојуз, изјави синоќа Бојан Јовановски – Боки 13 после промоцијата на неговиот документарен филм „Recket“. Во...mkd.mk