- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 2.635
- Поени од реакции
- 6.285
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ovoj na booking moze da lapa 70-90e od vecer, najmalce
Да да, сигурно.
Провери ги цените на букинг првин. Еве наместив за божиќ за тројца, просечната цена е 30-50 евра во строг центар. Поскапите се веќе хотели
Скопје има премногу смештај на букинг, а премалце турсти, затоа и цените се ниски.
Прегледај го приврзокот 457822
Pa nema ni on parking mesta, ima moznost za nalepnica. Iako veruvam deka nekoj nas itrec smislil kako da ja renta nalepnicata od POC, nema budala so kje dade 100 evra za takva zaebancija, koga ima lugje so rentaat realno parking mesto za 3-4k.eve i pomalku neka e bez problem ke e izdaden 80% od vremeto u godinata... lokacijata si e top
Автоматски споено мислење:
koj od ovie ima 2 parking mesta? eve neka ne se 2 neka e 1...
kolku bi mozel vtoroto parking mesto da go izdava? 100ce mesecno? taman da pokrie smetki
Pa nema ni on parking mesta, ima moznost za nalepnica. Iako veruvam deka nekoj nas itrec smislil kako da ja renta nalepnicata od POC, nema budala so kje dade 100 evra za takva zaebancija, koga ima lugje so rentaat realno parking mesto za 3-4k.
Продаваат паркинзи за 10-15000 евра.Pa nema ni on parking mesta, ima moznost za nalepnica. Iako veruvam deka nekoj nas itrec smislil kako da ja renta nalepnicata od POC, nema budala so kje dade 100 evra za takva zaebancija, koga ima lugje so rentaat realno parking mesto za 3-4k.
Tamu da, mislev opsto za centar. Ama tamu nalepnica ne mu znaci nisto sekako.Паркинг у Центар е ко злато у Вардар. Посебно кај улица Македонија и Плоштад е лото.
Продаваат паркинзи за 10-15000 евра.
Месечен надомест за резервирано место во зона 0 е 12000 денари. Таму инаку и за пари одвај или никако не се наоѓа место. Налепница не е решение према свое место.
Si pisuva ubavo moznost za 2 nalepnici. Samo si ima uslovi i za tie nalepnici da gi zemes.oglasot bese so 2 parking mesta mislam
Tamu da, mislev opsto za centar. Ama tamu nalepnica ne mu znaci nisto sekako.
Автоматски споено мислење:
Si pisuva ubavo moznost za 2 nalepnici. Samo si ima uslovi i za tie nalepnici da gi zemes.
Умре времето на такви итреци. Едно нешто што се изненадив за ПОЦ е кога поднесов барање и ми одобрија за паркинг не се ни појавив таму. Се електронски и само ми вратија дека плус треба да сликнам уште еден документ и одобрија за 5 дена. Налепница ми рекоа ако сакам да ми стои на колата ако не нема потреба.Pa nema ni on parking mesta, ima moznost za nalepnica. Iako veruvam deka nekoj nas itrec smislil kako da ja renta nalepnicata od POC, nema budala so kje dade 100 evra za takva zaebancija, koga ima lugje so rentaat realno parking mesto za 3-4k.
Mislam samata idea na sto prodava e smesno, prodava usluga na opstinata kako zhitel. Koja e garancija deka utre nema da ja trgnat taa usluga, ili kje treba da si plakjas po bogznae kolku pari mesecno za taa lepenka.Умре времето на такви итреци. Едно нешто што се изненадив за ПОЦ е кога поднесов барање и ми одобрија за паркинг не се ни појавив таму. Се електронски и само ми вратија дека плус треба да сликнам уште еден документ и одобрија за 5 дена. Налепница ми рекоа ако сакам да ми стои на колата ако не нема потреба.