Зошто момците не ги сакаат добрите девојки!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш за народната, куче што лае не каса!
Така и повеќето овде!
Znam.
Zatoa odgovorno tvrdam deka picka so oko nemam videno, ne znam ni kako izgleda. Ednas eden drugar mi kazvase, brat mu mu kazval prijatel negov imal videno i probano. Mnogu ubo bilo :sneaky:

Znam.
Zatoa odgovorno tvrdam deka picka so oko nemam videno, ne znam ni kako izgleda. Ednas eden drugar mi kazvase, brat mu mu kazval prijatel negov imal videno i probano. Mnogu ubo bilo :sneaky:
Picka so oko!? Ja licno imam videno edna ama so vlakna, moze imala i oko ama od vlaknata ne se gledalo...

Picka so oko!? Ja licno imam videno edna ama so vlakna, moze imala i oko ama od vlaknata ne se gledalo...
Pa so ne proburicka so prstinjata da vidis.
Zlatna prilika si propustil i prasanje e i dali ke dobies uste ednas takva prilika. Na site tuka ke ni ja resese misterijata okolu okoto. Gledas ovie zenskite tuka nisto ne kazvat, ima, nema, so boja e, koso, pravo, abe nisto. Informaciite okolu okoto ko zmija noze go krijat. Mozi se plasat da ne mu ja urocime ako go vidime :cautious:
Ax be Laze Laze da te zemi coek so eden stap i udri udri. A so te kostase, 5 min rabota, ke rascepkase tamu so prsteto i tolku :mad:

Nervous Season 3 GIF by The Office

Еее ти да ја видиш мојава со заби е каса.:pos::pos: прст ќе ти одгриза:pos:
@мкд владе еве гледаш зошто не пробуричкав да видам дали има око, ме фати страв а и мирисаше на ева сардини... Може требаше со стапче одалеку... :confused:

@мкд владе еве гледаш зошто не пробуричкав да видам дали има око, ме фати страв а и мирисаше на ева сардини... Може требаше со стапче одалеку... :confused:
More belja, iskreno vaka po muabetive ne se pika prst tamu, ama pak od druga strana kaj ke baras stapce vo takvi momenti. Aj mozi ne se site ko na @Ocajna , mozi nekoja i podsredena, podzabricena ke se pogodi pa ke ja resime misterijata. Koj prv otkrie neka postira tuka za da drugite ne se izlozuvaat na nepotreben rizik.
Na ribesko velis podmirisnuvase a ? I jas taka sum potslusnal, izgleda kaj site e taka. Mozi deka od vlagata, neprovetreno celo vreme , koj da gi znae :cautious:
Автоматски споено мислење:

... има и уметничко дело, може е вистина за путкино око:toe: не секоја го има :D

Прегледај го приврзокот 457355
Tvojata ocigledno nema, kaj tebe dolu usta zabi i grlo e :D

Ваков диносаурски хумор од уште времето на фејбсук групите немам читано а фејсбук не користам 10 години.
Време е да бараме потполи краишта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom