Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седи мирен ти уште на меден месец немаш ојдено ќе те остај женати ако те разбери
Изгледа сите не лови истиот алгоритам, и мене ми излезе денес оваа на инстаграм. У уста да ја ебам како и да е.
Абе жена ми, ми ја 'мести'Седи мирен ти уште на меден месец немаш ојдено ќе те остај женати ако те разбери![]()
Поарно Марсеј вистина да се викате отколу интернашионел. И да не не го украдовте логото на Марсеј, исто како името на Милан, стадионо, во наш град играте-Милано, а Абиати убо ви кажа пред да напрајте манипулации и да го поткупите совето на Милано да го преземи стадион, во Монца игравте, тоа се факти нема бегање. По расцепот со наши играчи игравте, предавници издајници, изроди, ама наши беа.Утре се навршуваат цели четири години од првиот пост на Форца АЦМ за Марсеј.
Честито годишнина, само напред!
Прегледај го приврзокот 456206
Штета што не е 16 години играчиште ќе биде.Добар е овој Мбапе од Реал. До сеа 3 гола у ЛШ.
Што има врска ова со Ѓиокереш, овде играчот на Ливерпул го мавна играчот на Галатасарај. Многу различни ситуации.Ајде сега фан базата на Арсенал нека почне со муабетите дека ова е пенал??? или ипак за Пул се работи па не у право е шо ќе ја поништи одлуката. ХАХА
Сега гелдате ли дека сум во право за одлуката на Ѓоко од недела?
Ѓокереш иде на таа топка, голманот му влегува во блок притоа оди со намера топакта да ја избие, не касни ниту секунда, потоа доаѓа до судир што е неизбежен.Што има врска ова со Ѓиокереш, овде играчот на Ливерпул го мавна играчот на Галатасарај. Многу различни ситуации.
Дури беше смешно што му кажале на судијата да оди да гледа. Овој отиде и само еднаш виде и се врати.
На кој му се објаснуваш, на најголемиот плачко?Што има врска ова со Ѓиокереш, овде играчот на Ливерпул го мавна играчот на Галатасарај. Многу различни ситуации.
Дури беше смешно што му кажале на судијата да оди да гледа. Овој отиде и само еднаш виде и се врати.