UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
@Syn Филе е можда свиња дебела и си живее у некој свој свет, али нека не те трга тоа од фактот дека примивте 5 гола у Финалето На Лигата на Шампионите ( рекорд на сите времиња ) и доживеавте епско бушење на дното.

Барселона да беше во финалето, ќе глеавме 100 пати бољи фудбал (у право е Филе за ова) за разлика од умрениот Интер кој дојде у финалето со слечени гаќи.

5 комада примивте. Ве размонтираа за сите пари. Епски блам.
Me интересира што Филе зборел пред оние 8-2 на Барса и Баерн, сигурно и тогаш предвидувал атомски и неизвесен фудбал.

Што би било кога би било, лесно е да се збори така, и да се глуми лудило, до сега во 200 наврати лудакот не испаднал во право, за ова секако не би можеле да знаеме што би било случај но ако одиме по неговата умрена логика, ако Интер успеа 7 гола да им даде на Барса, и ПСЖ не би имале проблем да му го разобличат системот на Флик, ко што немаа ни вчера без главните играчи у нападот.

На крај краева он предвидуваше и рутински триумф на Барселона во Милано, него па од епска бламажа го спаси судијата што се правеше слеп при очи на 2-0, кога требаше да исклучи играч на Барселона. Така да ете ти еден класичен пример каде предвидување на Филе на крај се испоставува тотално спротивно од она што он тврдел пред мечот, по не знам кој пат не бил во право, па не знам што си толку уверен дека баш за ова би бил у право. Али ко што реков, небитно е тоа, хипотетичко сценарио е, исходот не би можеле да знаеме каков е ама ако се суди цела ментална историја на ќељавиот вепар, голема е веројатноста и тука да утне.

@Syn Филе е можда свиња дебела и си живее во некој свој свет, али нека не те трга тоа од фактот дека примивте 5 гола у Финалето На Лигата на Шампионите (рекорд во финале во ЛШ) и доживеавте епско бушење на дното.

Барселона да беше во финалето, ќе глеавме 100 пати бољи фудбал (во право е Филе за ова) за разлика од умрениот Интер кој дојде у финалето со слечени гаќи.

5 комада примивте. Ве размонтираа за сите пари. Епски блам.
Алекс Фергусон да беше тренер на Јунајтед они ќе играа финале и Сити ќе имаше 4 титули помалку.

Се гледаше ова на ВАР? Ми идеше во прилог, зашто ја чекав на голови, ама ова ептен тесно изгледа од овој агол.

G2NGyElWcAAktHH

Се гледаше ова на ВАР? Ми идеше во прилог, зашто ја чекав на голови, ама ова ептен тесно изгледа од овој агол.

G2NGyElWcAAktHH
Да, покажаа со новата технологија дека е позади топката.

G2NGyElWcAAktHH
Имаше една пост на твитер што не сакав да го пуштам да не искочи дека се правдаме за судиите.
Конкретно у случајов дека не е гледана баш оваа ситуација, т.е некоја стотинка пред да ја додаде Хакими.
Второ, никој не спомнува дека Мендеш комотно можеше втор жолт да добие и да се исклучи.
Трето сомнителна ситуација за пенал врз Гарсија кај што не се гледаше ВАР.

Последно уредено:
Па на оваа слика уште подобро се гледа дека нема.

Edna od malkute dobri raboti sto i se slucile na Makedonija e sto File se otseli od zemjava, od druga strana pa, greota Malta, ama toa e sto e.

Sudiite gi proturkale Inter. :pos: Atomski fudbal :pos:

Abe so toa visokata odbrana sve gleas samo ne nesto atomsko, Inter megjudrugoto i zatoa pominaa, Flik imase rezultat za prolaz i u 94ta minuta se brani so 4 igraci na svoja polovina i prima gol od .... Acerbi. Sudiite stvarno da gi butkaa Inter uste u prvo poluvreme Barsa ke ostanea so igrac pomalce i toa pri rezultat od 2-0, zasto nivni igrac go plukna Acerbi, jasno se vide toa na snimkite ama VAR ne intervenirase ko sto treba, ama dzabe ke mu objasnuvas na vakva retardirana keljava zabegana posrana u klozet, stoka. Batali.
Кур те боли. @SK-92 ќе си го трпи таму на собири на Македонци.

Мендеш не беше прв со старт над Јамал, другиот стартуваше. Нека плачат колку сакаат, со таа одбрана нека не бараат кривица у варот.

Абе покажаа во пренос бе друже, што повеќе сакаш од тоа?
Пишав откако коментираше Видук.
Да сакав нешто ќе пишев пред тоа.
Само некако многу сигурни во ВАР, а кога има сомнителни одлуки за вашите тимови, тогаш друг е муабетот.
Нема да навлагам у дискусија за судии, пишав и кај нас у фан клуб, сами сме си криви. Таков фудбал тераме, на гол поише и тоа е тоа. Некад ќе е добро некад не.
Ама едно е сигурно, играме добар фудбал за неутрални навивачи, никад не е мртва текма, шанси и голови колку сакаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom