Зошто момците не ги сакаат добрите девојки!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Мажите што барем јас ги познавам не ги сакаат овие типови на девојки:

1. Јас сум најпаметна
2. Јас сум најубава
3. Јас сум цело време во право
4. Сака да доминира во се што се случува околу неа
5. Не престанува да зборува. До тој степен да немаш време да размислиш за ништо, пошто мозокот ти е преоптеретен трудејќи се да ги собере сите информации што излегуваат од нејзината уста.

Девојки со добра душа и спротивно на ова? Секогаш ќе се барани и сакани од сите.
Дополнување:
6.Во најголем процент се родени во знакот на лав.
7.Во најголем процент имаат влашко етничко потекло.

...после една година си закажавме да се подружиме во туристичко место повеќе пријателки кои живеат различно во други градови плус минус по возраст.

...некои верени, други веќе мажени, а трети кои според мене се најмили, емотивни и добри останаа со ист ,,никаков статус" едноставно нивно оправдување беше денешните момци не ги сакаат добрите девојки.

(да се разбереме, буквално ниедна не е ливадарка ни мачкарка, ни кучкарка).
Значи вака, за да останат сами пак требало да имаат некакво искуство со мажи, ако имале многу дечковци а никој не ги сакал да ги жени, проблемот е во нив, ако пак имале макс еден или, уште полошо, немале ниту еден дечко а се 30 или не дај Боже 35+, пак проблемот е во нив. Тука се фокусирам само на тие 2 групи. А тоа што се добри како другарки уопште не значи дека се добри ко партнери (истото важи и за мажите).

Потсвесни сили кои ја закочуваат особата, комплекси и потешкотиите од минатото каде што прифатиле дека тие така заслужуваат да живеат, сами да се прават сопки и стапици и осудени цел живот да бидат заглавени во тој циклус на безредие.
Тешко се надминуваат овие ствари.

Се трга од претпоставката дека лошите жени се уствари тие шо не им дале и тие шо им мавнале корпа, ама они трчаат по нив и ги сакаат така? Али у брак се со добрите жени, зашто добрите прифатиле да се омажат за нив. И да им бидат пепелашки по дома.

Дај првен да дефинираме што со добри девојки, по мене

1) Да нема тетоважи или ако веќе има да не се повеќе од 1-2 и поголеми од неколку цм
2) Да не пуши цигари
3) Да знае да готви
4) Да не е задоена со феминизам и сл срања, да сака деца
5) Да не е attention whore, да не ја пратат или она прати по илјадници луѓе на инстаграм и сл
6) Да има некое хоби, да не и е главна тема само шминки и правење нокти
7) Да се грижи за своето здравје, да вежба трча и сл

1) Да нема тетоважи или ако веќе има да не се повеќе од 1-2 и поголеми од неколку цм
2) Да не пуши цигари
3) Да знае да готви
5) Да не е attention whore, да не ја пратат или она прати по илјадници луѓе на инстаграм и сл
Што имаат сега врска тетоважите. Да не е по цело тело ама може да има неколку. Е оти да не пуши цигари, тоа не е гаранција за ништо. Феминизам значи да се цени сама себе и да не се покорува. Ваљда смее да има Фејсбук или треба да се забрани тоа кога ќе се омажи. Кај да трча жити мене.

2) Да не пуши цигари
3) Да знае да готви
Најголем процент од таквите ги има по планинарските и алпинистички клубови.

Што имаат сега врска тетоважите. Да не е по цело тело ама може да има неколку. Е оти да не пуши цигари, тоа не е гаранција за ништо. Феминизам значи да се цени сама себе и да не се покорува. Ваљда смее да има Фејсбук или треба да се забрани тоа кога ќе се омажи. Кај да трча жити мене.

Обично овие што прават тетоважи ги прават за да привлечат внимание, ради трендови како овци каде сите и она и ме асоцира на помала интелигенција а не затоа што навистина им изгледаат убаво за себе и како уметност. Исто и пушење на цигари ми е прво непочит према себе и сопственото здравје а потоа и другите околу нејзе, да даваш пари за да го уништуваш здравје и смрдиш како твор.

Фејсбук, инстаграм нека има ако сака ама провокативни фотографии за напаленковци и резервни играчи не фала

...после една година си закажавме да се подружиме во туристичко место повеќе пријателки кои живеат различно во други градови плус минус по возраст.

...некои верени, други веќе мажени, а трети кои според мене се најмили, емотивни и добри останаа со ист ,,никаков статус" едноставно нивно оправдување беше денешните момци не ги сакаат добрите девојки.

Реално од описов може само да нагаѓаме. Имаше за ова еден цитат за успешен брак се потребни ниски стандарди. :pos:

П.С Чисто информативно дали воопшто пробале или чекаат совршенство?
П.С2 Може клише муабет ама со годините се мењаваат и опциите. Ако на 25 години ја барале цело време не е истиот муабет на 35+.

Preporacaj me na tie so nikakov status..

А што е за вас добра девојка,знае некој или?
Се се сведува на една работа која е емоционалнаа интелигенција, а тука влегува способност да сака и да се жртвува за тој што го сака, да биде искрена, да има морален компас и т.н.... и све тоа погоре би паднало у вода ако е наивна и паѓа лесно у канџи на нарциси кои од надвор супер изгледаат, a главен таргет на ваквите е баш ваков тип на жени.
1758092323729.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom