Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Голема е веројатноста ова да стане реалност сезонава ... Бајиндир е прв голман, човекот не е доволно добар ни за да биде 3-ти избор на голман во било која Премиер Лига/Чемпион шип екипа.
Мислам дека тренерот ви е поголем проблем.
Ептен тврдоглав, со таа формација тешко се поминува во ПЛ. Комотно имате играчи за 4-3-3 или 4-2-3-1

Не ми е јасно како на толку шанси Јунајтед да нема дадено гол од игра. Реално у напад се ок, прават шанси ама никако да дадат гол.
Иначе Амад беше тоа десно црнчето што влезе? Ги уби по таа страна. Ама па затоа лево Доргу ли беше све упропасти во напад.

Мислам дека тренерот ви е поголем проблем.
Ептен тврдоглав, со таа формација тешко се поминува во ПЛ. Комотно имате играчи за 4-3-3 или 4-2-3-1
Ај да видам што е проблем формацијата.Со промајата у средина што ја имаме нема формација што ќе ги покрие дуките на цреповите во средината.
Кои играчи ке ги играш Бруно и Каземиро или Угарте и Меино?

Ај да видам што е проблем формацијата.Со промајата у средина што ја имаме нема формација што ќе ги покрие дуките на цреповите во средината.
Кои играчи ке ги играш Бруно и Каземиро или Угарте и Меино?
Куња - Шешко - Мбеумо
Маунт - Касемиро - Бруно
Шо - Де Лихт - Јоро - Мазраоу
До пристапот е.
Барселона под Флик во средина игра со Де Јонг, Педри и Олмо, без класичен ДМ, па видовме лани имаше успех.

Куња - Шешко - Мбеумо
Маунт - Касемиро - Бруно
До пристапот е.
Барселона под Флик во средина игра со Де Јонг, Педри и Олмо, без класичен ДМ, па видовме лани имаше успех.
Ги гледаш како играат Шо, Каземиро, Угарте или безврска го лупна оваа?
Царе кај ни фали дефазивен везњак за у првиот тим, у Шпанија можда ќе можеш да играш без дефензвен везњак али не и у Англија.
Затоа и Гвардиола го јадеше лани, од авион се гледаше колку му фалеше Родри.

Последно уредено:
Твродглав е Рубен или ограничен, не знам. И од глава ќе му се удри тоа.
Прелесен е Јунајтед за анализирање како да се надигра и тоа е слабоста на Рубен.

Куња - Шешко - Мбеумо
Маунт - Касемиро - Бруно
До пристапот е.
Ако мења е тренер да го земеме оној од Португалија ако не
3-4-3 формација игра растура гази тимот и низ домашна лига и низ Европа

Ги гледаш како играат Шо, Каземиро, Угарте или безврска го лупна оваа?
Царе кај ни фали дефазивен везњак за у првиот тим, у Шпанија можда ќе можеш да играш без дефензвен везњак али не и у Англија.
Затоа и Гвардиола го јадеше лани, од авион се гледаше колку му фалеше Родри.
Фали плејмејкер што ќе ја изнесе топката од 16-тник а не дефанзивен везњак. Дефанзивни се Угарте и Каземиро. Фали тренер на тимов нормален.

Liverpool are the first side in Premier League history to win four consecutive matches thanks to a winning goal in the final 10 minutes or later

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom