Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Abe vidi site rabotime za pari, taka i ovie. Da ne glumime ludilo sea.
Да ама кога станува збор за нивните плати - не им менува колку милиони ќе направат, онака, не му е важно, сигурно не си вика леле јас што ќе праам со 10 милиони, Трајче од Ал Ахли зима 20, дај ќе одам кај него.

Плус ако имаш потенцијал да си светски играч, сигурно би бил гладен за успеси, да освојуваш трофеи и слично во Европа. Ако е така само за пари дека играат, во Барса ќе требаше да играш ти, а не Јамал, пошо на овој сигурно сон му е да игра во Саудиска Арабија.

Голем број играат за пари. А конкретни дечково за 1 година ќе заработи колку за цел живот ако заглави по средна класа клубови. А за 2 години ќе се врати у европа и ќе може да продолжи да игра од љубов.

Да ама кога станува збор за нивните плати - не им менува колку милиони ќе направат, онака, не му е важно, сигурно не си вика леле јас што ќе праам со 10 милиони, Трајче од Ал Ахли зима 20, дај ќе одам кај него.

Плус ако имаш потенцијал да си светски играч, сигурно би бил гладен за успеси, да освојуваш трофеи и слично во Европа. Ако е така само за пари дека играат, во Барса ќе требаше да играш ти, а не Јамал, пошо на овој сигурно сон му е да игра во Саудиска Арабија.
брат да не се лажеме 90% од клубовите у Европа не ги даваат тие плати, а тие што ги даваат не ги даваат на анонимуси од ПСВ што уште млеко пијат

Има работи што можеш да ги правиш со 10 милиони евра, а има работи што можеш да ги правиш со 20 милиони евра.
Далеку од тоа "што ти менува 10 или 20 милиони".

Ако имал понуда од појаките екипи низ Европа, можеме да дискутираме дали е правилен потег. И во тој случај постои ризик нели, ама има простор за дискусија.

Меѓутоа не мислам дека сега тоа било случај, нити дека има којзнае колкав потенцијал.

Така да ова му е правилен потег. Тие пари тешко да ги заработи низ послаби клубови низ Европа.

Има работи што можеш да ги правиш со 10 милиони евра, а има работи што можеш да ги правиш со 20 милиони евра.
Далеку од тоа "што ти менува 10 или 20 милиони".
Па глупав е очигледно Исак што оди во Ливерпул наместо во Ал Духаил или некој таков? Или па еве не знам, Хааланд, Шешко. Ако е само и само за многу-многу пари, тогаш во Челзи/Сити/Ливепрул ќе нема играчи - затоа што Американците и Арапите можат да понудат 50-100-200% поголеми плати при послаб квалитет.

Па глупав е очигледно Исак што оди во Ливерпул наместо во Ал Духаил или некој таков? Или па еве не знам, Хааланд, Шешко. Ако е само и само за многу-многу пари, тогаш во Челзи/Сити/Ливепрул ќе нема играчи - затоа што Американците и Арапите можат да понудат 50-100-200% поголеми плати при послаб квалитет.
Кавга бро мешаш работите сега, луков не е баран од тим што може да го плати барем пола од споменатава бројка
Игра за ПСВ и има плата пониска од Јуниор девелопер у МКД не ме заебавај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom