- Член од
- 1 јануари 2025
- Мислења
- 613
- Поени од реакции
- 1.745
Daaa, vlegov u nekoja avganistanska teretana so sumnjivi likovi, ne ima dvajca trojca so krst na grudi, mora da ne bide.Братов у 2 саато вечерта здрвен се’ утнал
Ајс почна ли од први бе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daaa, vlegov u nekoja avganistanska teretana so sumnjivi likovi, ne ima dvajca trojca so krst na grudi, mora da ne bide.Братов у 2 саато вечерта здрвен се’ утнал
Ајс почна ли од први бе?
Прочитај убаво батецЗошто си Хулк потпишан![]()
Пробувам 3-4 месеци,не јадам сува исхрана ниту било што друго, (од не здрава исхрана) се што внесувам е посна храна по 4-5 на ден ама тешко идеБратов у 2 саато вечерта здрвен се’ утнал
Ајс почна ли од први
Не, не, јас на Александар реплицирав, пошто ти го утна никот.Пробувам 3-4 месеци,не јадам сува исхрана ниту било што друго, (од не здрава исхрана) се што внесувам е посна храна по 4-5 на ден ама тешко иде
Последните години се мачам со исхраната т.е не можам да внесувам многу храна. Кога се форсирам симптомите се: многу киселини, heartburn, подуен стомак и болки и грчеви во стомак. Почнав и за време на тренинг да не пијам уопште вода, така немам киселини додека тренирам.
Се сомневам на ГИТ проблеми/заболувања, ама не сум правел никакви испитувања.
Значи доволен внес на протеини и јх се минато, за булкинг и да не правам муабет, ми се гади само што ќе помислам, а не пак да ждерам…
Физички сум видно ослабнат, ама не изгледам лошо, баш така нормално фит.
Има некој со слично искуство и како го решил проблемот?
Нолпаза помага, ама не е решение.Нолпаза мене ми помага. Најверојатно ти е надразнат желудникот. И не би ти препорачал да претеруваш, желудник е заебана работа. Подобро ти е повеќе оброци поретко.
Нолпаза помага, ама не е решение.
Не можам повеќе оброци, максимум два просечни оброка можам, третиот е веќе ризичен.
Направи гастроскопија, барем ке знаеш дијагноза.Последните години се мачам со исхраната т.е не можам да внесувам многу храна. Кога се форсирам симптомите се: многу киселини, heartburn, подуен стомак и болки и грчеви во стомак. Почнав и за време на тренинг да не пијам уопште вода, така немам киселини додека тренирам.
Се сомневам на ГИТ проблеми/заболувања, ама не сум правел никакви испитувања.
Значи доволен внес на протеини и јх се минато, за булкинг и да не правам муабет, ми се гади само што ќе помислам, а не пак да ждерам…
Физички сум видно ослабнат, ама не изгледам лошо, баш така нормално фит.
Има некој со слично искуство и како го решил проблемот?
Gastroskopija malku e nezgodna i bolna ke mora da lekar da mu prepisat prvo tecni obroci za da mozat da mu napravat pregled so sondaНаправи гастроскопија, барем ке знаеш дијагноза.
Не е така, тој преглед воопшто не е болен, малку е непријатен и трае кратко, ниту една минута.Gastroskopija malku e nezgodna i bolna ke mora da lekar da mu prepisat prvo tecni obroci za da mozat da mu napravat pregled so sonda
Која ти е целта, намалување или зголемување тежина,вежбачки стаж дали си почетник или по напреден вежбач. Наведи која храна не ја јадиш за да можеме да ти поможиме.Некој да сподели режим на исхрана што би го комбинирал со вежбање?
Не правам муабет за првото нешто од интернет што ќе го најдете
Сакам да намалам тежина. Не сум почетник почетник ама не сум ни тешкаш. Инаку не сум фан на риби и морски плодови општо, другото повеќе или помалце го јадам.Која ти е целта, намалување или зголемување тежина,вежбачки стаж дали си почетник или по напреден вежбач. Наведи која храна не ја јадиш за да можеме да ти поможиме.