P
PewDiePie
Гостин
Сепак се преценуваат овдешните девојки,а што е најтрагично се повеќе трчаат по пари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vazni se pravat... Evo ja wildgirl, demek fb profilot i go baram da vidam kakvo e, i vo meguvreme da si ja probam srekata so nea... ama nejke. Istotaka, butterfly, ja molam da me adne na fb, ni taa nejke... Ne deka vo nivniot zivot nema da imat one-night-stands, ili aj da receme se cuvat za prvata bracna nok... ama ajde de... A da se sramea, pak ke mi ostavea nekoi "ishareti", vo stil na "decko imam", ili so znam jas...
p.s. ova za devojkite tuka na forumov. da nema posle nedorazbiranja![]()
Она што ме натера да ја напишам оваа тема е тоа што нашиве девојчиња - од Скопјево, некако многу како да се прават важни .... нема дружење, онака пријателско расположение, да запознаеш некого - се некако се незаинтересирани како кој знае какви лепотици да се
На пример и приоѓаш на некое девојче во кафич/дискотека и онака почињаш муабет, а она те гледа онака бледо и си вика - Што сака типов ??? и ти врти грб - ова верувам ни се има случено на многу од нас (секоја чест на исклучоците)
Нема дружење... кај нас девојЌиве сеуште мислат дека ако им пријде некој да се запознае со нив, треба да напраат нешто со него, или дека типот сака нешто да напраат...
Да ја разгледаме следнава ситуација ....
Машко друштво 2-3ца другари излезени во некоја дискотека, кафич на некоја забава. Само машки се и не познаваат женско друштво во дискотеката... Од спортива гледаат 2-3 цури кои исто така се излезени сами. Си викаат зошто да не се запознаеме со цуриве, ако ништо друго ќе биде забавно - нема да ни биде досадно и нема да чмаеме у некој ќош со пивото во рака ... одат да се запознаат и цурите превртуваат очи и вртат грб ... зошто??? Ако треба и самите они(цурите) ќе се досадуваат, ама нема да се запознаат со типците. Why??? Толку ли не сакаат да запознаат нови луѓе? Многу е убаво да сретнуваш/запознаваш нови луѓе, ама нашиве цури некако премногу гледаат дали типот има јака кола или има пари ....
Друга ситуација ...
Излезен со уште 2ца другари... 2цата имаат троа поише пари. Излезени со нов Passat со бела кожа унатре - немаше цура што не се сврте по колата ... Влагаме у дуомо, и не чека маса со виски на неа (едниов частеше по еден повод)... Верувале или не таа вечер сум запознал највеќе цури во живот!!! Абе сами доаѓаа, приоѓаа, праеа муабет ... уште да ти рече AJДЕ ФАК МИ![]()
ваше мислење ???
Најсериозно се прашувам момци кај ги наоѓате ваквите личности од мојот пол изгледа сите на едно место се собираат,зашто јас знам девојки што се нормални, несрамежливи ,самостојни и сами се.Каде барате стварно никогаш нема да ми биде јасно![]()
старите рекле: по автобус и по девојка немој да трчаш- почекај троа, други ќе дојдат:nesum::wink:![]()