Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 7.577
- Поени од реакции
- 9.672
Ти кажаа луѓето, сеа ти што тоа не го гледаш е дека си во 20-27 години. Кога ќе попорасниш ќе ги прочиташ "чичиниве"Да бе вие се знаете,не знам зош ајнштајн го родиле...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти кажаа луѓето, сеа ти што тоа не го гледаш е дека си во 20-27 години. Кога ќе попорасниш ќе ги прочиташ "чичиниве"Да бе вие се знаете,не знам зош ајнштајн го родиле...
Остај ги вози си го филмотДа бе вие се знаете,не знам зош ајнштајн го родиле...
Mесто целиов пост да го пишуваше можеше да пишеш само сељак.Оваа фаца сама се глави со флекс кредит да раздужи одмор у Калитеа со сепаре у Шака. Типичен аеродромец со билтен од Моцарт у раце. Не би ме чудело да се вика Боби. Гарант има тетоважа од типот Only God can judge me добиена за поклон за 28ми роденден од маалските. Редовен фан на Лазаров и Мандар и со ортаците се викаат “Чичо”.
Беше таа и на грчки и црногорски и на охридски јахти. Све е тоа тука документирано.
Саше џабе не крена раце од нејзе.
Чичин, не туку беси јајца преку рамо него клај некоја баба да и го изместиме вештачкиот колк.Оваа фаца сама се глави со флекс кредит да раздужи одмор у Калитеа со сепаре у Шака. Типичен аеродромец со билтен од Моцарт у раце. Не би ме чудело да се вика Боби. Гарант има тетоважа од типот Only God can judge me добиена за поклон за 28ми роденден од маалските. Редовен фан на Лазаров и Мандар и со ортаците се викаат “Чичо”.
Чичин, не туку беси јајца преку рамо него клај некоја баба да и го изместиме вештачкиот колк.
Фудбал ако не пратиш нема да го знаеш.Кој е тој Саше? Не сум во тек, кој е тој лик?
Фудбал ако не пратиш нема да го знаеш.
Уствари листај низ темава назад и барај кој и има пишувано поезии на гудево со шпакла за бурек.