Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе вие се знаете,не знам зош ајнштајн го родиле...
Ти кажаа луѓето, сеа ти што тоа не го гледаш е дека си во 20-27 години. Кога ќе попорасниш ќе ги прочиташ "чичиниве" :pos:

Оваа фаца сама се глави со флекс кредит да раздужи одмор у Калитеа со сепаре у Шака. Типичен аеродромец со билтен од Моцарт у раце. Не би ме чудело да се вика Боби. Гарант има тетоважа од типот Only God can judge me добиена за поклон за 28ми роденден од маалските. Редовен фан на Лазаров и Мандар и со ортаците се викаат “Чичо”.
Mесто целиов пост да го пишуваше можеше да пишеш само сељак.

Беше таа и на грчки и црногорски и на охридски јахти. Све е тоа тука документирано.
Саше џабе не крена раце од нејзе.

Кој е тој Саше? Не сум во тек, кој е тој лик?

Оваа фаца сама се глави со флекс кредит да раздужи одмор у Калитеа со сепаре у Шака. Типичен аеродромец со билтен од Моцарт у раце. Не би ме чудело да се вика Боби. Гарант има тетоважа од типот Only God can judge me добиена за поклон за 28ми роденден од маалските. Редовен фан на Лазаров и Мандар и со ортаците се викаат “Чичо”.
Чичин, не туку беси јајца преку рамо него клај некоја баба да и го изместиме вештачкиот колк.

Чичин, не туку беси јајца преку рамо него клај некоја баба да и го изместиме вештачкиот колк.

Имам една љубоморно си ја чувам. Талијанка разбира се. Да го одљуштам уште малце па ќе ви ја препуштам.

Иначе многу ми запраи ќејф певаљката Елена Велевска. Пуштила женски мев и свадбарки, изгледа у перимено пауза е дебело влезена. Нема посекси нешто од добро негувана растресена свадбарка на убава жена. Алал вера на моменталниот сервисер.

Кој е тој Саше? Не сум во тек, кој е тој лик?
Фудбал ако не пратиш нема да го знаеш.
Уствари листај низ темава назад и барај кој и има пишувано поезии на гудево со шпакла за бурек.

Фудбал ако не пратиш нема да го знаеш.
Уствари листај низ темава назад и барај кој и има пишувано поезии на гудево со шпакла за бурек.

Следам фудбал ама повеќе меѓународен, домашен послабо.
И уште не знам кој е тој Саше, навистина појма немам кој е ликот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom