Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Епа тоа е разликата меѓу нас и нив, нивните никој нема да осуди ни тепачи на деца, ниту пукање со пиштол кон толпа граѓани, ниту убиство на дете од друга навивачка друга, кога е во прашање Албанец сторител, а Македонец жртва они секогаш ќе најдат изговор или релативизрање или веста ќе е спинувана или треба втората страна да се чуе или од Вмро намерно лажат и местат невини Албанци. Нашиве на објава дека девојка Македонка е силувана од Албанец во Гази Баба паркот ќе пишат “што барала сама“, “што се плеткала со албанци“, “сама си го барала курва“, цепки ќе стават итн итн. Кај нив под дифолт е да си заштитат нивни човек, кај нас под дифолт е да наместиме наш човек, да му направиме сопка, да се ситиме, малку ни е се ова што се случува. А нема ни да се оправиме, бидејќи сите тие што имаат капацитет да се опраат или биле од тој мал процент свесни на ситуацијата, веќе ги имаат спакувано куферите и имаат избегано од тука.

Последно уредено:
Епа тоа е разликата меѓу нас и нив, нивните никој нема да осуди ни тепачи на деца, ниту пукање со пиштол кон толпа граѓани, ниту убиство на дете од друга навивачка друга, кога е во прашање Албанец сторител, а Македонец жртва они секогаш ќе најдат изговор или релативизрање или веста ќе е спинувана или треба втората страна да се чуе или од Вмро намерно лажат и местат невини Албанци. Нашиве на објава дека девојка Македонка е силувана од Албанец во Гази Баба паркот ќе пишат “што барала сама“, “што се плеткала со албанци“, “сама си го барала курва“, цепки ќе стават итн итн. Кај нив под дифолт е да си заштитат нивни човек, кај нас под дифолт е да наместиме наш човек, да му направиме сопка, да се ситиме, малку ни е се ова што се случува. А нема ни да се оправиме, бидејќи сите тие што имаат капацитет да се опраат или биле од тој мал процент свесни на ситуацијата, веќе ги имаат спакувано каферите и избегано од тука.
@брмбрм гледам лајк си ставил на постов. Е сега да те прашам надоврзувајќи се на муабетот во темата за Локални избори.

Дали за ова се криви бугарските, српските или грчките служби? Или сме криви сите ние?

Знам само еден според тебе кој не е крив.....

ДПНЕ

@брмбрм гледам лајк си ставил на постов. Е сега да те прашам надоврзувајќи се на муабетот во темата за Локални избори.

Дали за ова се криви бугарските, српските или грчките служби? Или сме криви сите ние?

Знам само еден според тебе кој не е крив.....

ДПНЕ
Државата, не ние... Се додека државата не им го покаже местото вака ќе биде, ти изгледа бараш од мене јас да бидам како нив и да протестирам за ослободување на убијци на деца од смилковско, како црнците што го бранеа ОЏ Симпсон, јас не сакам да сум племе, претците мои и на мојот народ изградиле држава за да ги решава ваквите разулавени радикали и националисти, јас со тебе се согласувам, но изгледа ти сакаш ние да одиме да ги тепаме а државава да си продолжи да си биде рамковна џамахирија, знаеш тогаш кој ќе го јаде? Јас и ти.
Сега ти си изненаден изгледа оти штипјани не го сокршиле од ќотек, го знаеш одговорот немора да ти нацртам, оваа држава е маќеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom