Фан Клуб: Интер

Сучич, Енрике, Пио, Бони...

Локман на крај ќе заврши кај нас, само сумата ќе биде малку поголема од предходната.

Големи се шансите и за Леони, со некоја Марота формула со позајмици, рати и компензација со стоки и услуги... Јас знам што е толку посебен играчот, ама го бараат многу екипи сигирно има нешто.

Ако заминат Арслани и Зиелински (јас би му дал нова шанса) можно е да дојде уште еден играч од среден ред.

После подолг период Интер вложува сериозно на трансфер пазарот.
АКО се завршат овие трансфери, тимот ќе биде значително подобрен и по комплетен за разлика од лани. Тренерот ќе има можности за различни системи и нема да бидеме заглавени со 3-5-2 Конте-систем.

Мамицата да им ја изнаебам што лани се оставија со Тареми, Арнаутович и Кореа од клупа, чист промашај и не кошташе скудето. Особено тоа србулето мрсно. Каков импакт има Бони за сега, браво. И Пио исто, не може дуел да изгуби, за две-три години има да биде Лука Тони 2.0, да стаи снага уште малку само.

Мамицата да им ја изнаебам што лани се оставија со Тареми, Арнаутович и Кореа од клупа, чист промашај и не кошташе скудето. Особено тоа србулето мрсно. Каков импакт има Бони за сега, браво. И Пио исто, не може дуел да изгуби, за две-три години има да биде Лука Тони 2.0, да стаи снага уште малку само.
Не рипај одма, и Тереми лани во предсезона најјак ни беше. :DДодуша Бони мислам ќе биди ѕвер.

Не рипај одма, и Тереми лани во предсезона најјак ни беше. :DДодуша Бони мислам ќе биди ѕвер.
Точно, Тареми даде гол скоро на сите пријателски, на некоја и по два...

Добра партија изиграа вчера. Особено второ полувреме со играч помалку.

Негоооо, мислат ли да купуваат кај Ачерби некого или ќе тераме уште една сезона со него? Спор е, екипи со побрзи напаѓачи ќе не искинат. Фала му за се низ овие три години, реално за годините достави ама крајно време е да се најде достојна замена во ситуација кога Дифрај не е во план за стартер.
Тоа со тој од Парма мислам дека нема никакви шанси а последно време се збори и за еден од Павар и Бисек да се продава. Во ваква ситуација каде имаме речиси солиден напад, иако Лукман би бил одличен трансфер мислам дека ако сме ограничени со средствата и треба да бираме, подобро дефанзивец.

Добра партија изиграа вчера. Особено второ полувреме со играч помалку.

Негоооо, мислат ли да купуваат кај Ачерби некого или ќе тераме уште една сезона со него? Спор е, екипи со побрзи напаѓачи ќе не искинат. Фала му за се низ овие три години, реално за годините достави ама крајно време е да се најде достојна замена во ситуација кога Дифрај не е во план за стартер.
Тоа со тој од Парма мислам дека нема никакви шанси а последно време се збори и за еден од Павар и Бисек да се продава. Во ваква ситуација каде имаме речиси солиден напад, иако Лукман би бил одличен трансфер мислам дека ако сме ограничени со средствата и треба да бираме, подобро дефанзивец.
Де Винтер би бил замена за Павар/Бисек. Леони треба да е замена за Ачерби би рекол, ама не гледам како Интер би искеширал 90М за него и Лукман.

Де Винтер би бил замена за Павар/Бисек. Леони треба да е замена за Ачерби би рекол, ама не гледам како Интер би искеширал 90М за него и Лукман.

Не е дека многу сум го гледал тој Де Винтер, во принцип кога играле против поијаки тимови ама не би го мењал Бисек за него. Уствари Павар/Бисек се таман, нема потреба таму да се купува особено што и Дармијан е сеуште во клубов. Кај Ачерби и Дифрај чкрипеме јако. Леони, Меони, кој и да е мора да се засили таа позиција соодветно.

Непопуларно мислење, но не ни треба Лукман. Лаутаро, Турам, Бони и Пио се сосема доволни. Би ги вложил тие пари во дефанзивец од типот на Ачерби.

Уште понепопуларно мислење,не ни треба никакво појачување јер мислам дека секако имаме тим за топ 4.
Самото поставување на Киву за тренер кажува дека амбициите на управата се тие и подобро да не се фрлаат у бунар пари.
Наполи и Конте ќе се прошетаат до скудетото ко од шала,дали ќе бидеме 2ро,3то или 4то место не менува ништо во прикаската.

Непопуларно мислење, но не ни треба Лукман. Лаутаро, Турам, Бони и Пио се сосема доволни. Би ги вложил тие пари во дефанзивец од типот на Ачерби.
:D

После ќе треба да те читам Марота вака Марота така, требаше ова требаше она. Не се заебавај бе брат, што ти ветуваат Пио и Бони? На 17 фронта играме, не дај Боже да рикне Лаутаро на повеќе од месец дена, ни Господ не не оправа. Пио е дете, не е се уште зрел за да испорача целосно. Бони има дадено 10 гола на 120 утакмици во цела кариера, а играл по селски лиги кај што не постои одбрана. На ваков играч ќе се потпреш во тим што се бори за титула? Тој може да се погоди како трансфер, ама дека е доволен нападов моментално тоа никако. Лукман би бил топ трансфер, играч што може да повлече, да направи разлика, башка што одговара за формацијата што ќе ја тера Киву, 3 4 2 1 или 3 4 1 2, зависи.

А за одбраната се слагам, и не гледам причина зошто да не се земе играч и ако го земеме Лукман, треба само да се избрка тој шконтарот Аслани, крвта мајчина да му ја ебам јас на него, изглеа од Реал Мадрид чека повик чим толку понуди одбива. Копиле сечено.

Баш со 3-4-2-1 помалку ни треба. Ги имаш Фратези, Микитаријан, Чаланоглу, Зиелински, Зелевски, Хенрике… сите овие можат да ја покријат таа позиција полушпиц.

Јас да се прашувам, да можи некако да се продаде Аслани, Зиелински и да се купи некој ко Едерсон, везнак што е добар и во одбрана плус ете тој Леони.

Иначе гледам и Чиву бил забеган. Се џигери повеќе и од Инзаги.

А и башка пофлексибилен се покажува. Че видиме ајде за брзо.

:D

После ќе треба да те читам Марота вака Марота така, требаше ова требаше она. Не се заебавај бе брат, што ти ветуваат Пио и Бони? На 17 фронта играме, не дај Боже да рикне Лаутаро на повеќе од месец дена, ни Господ не не оправа. Пио е дете, не е се уште зрел за да испорача целосно. Бони има дадено 10 гола на 120 утакмици во цела кариера, а играл по селски лиги кај што не постои одбрана. На ваков играч ќе се потпреш во тим што се бори за титула? Тој може да се погоди како трансфер, ама дека е доволен нападов моментално тоа никако. Лукман би бил топ трансфер, играч што може да повлече, да направи разлика, башка што одговара за формацијата што ќе ја тера Киву, 3 4 2 1 или 3 4 1 2, зависи.

А за одбраната се слагам, и не гледам причина зошто да не се земе играч и ако го земеме Лукман, треба само да се избрка тој шконтарот Аслани, крвта мајчина да му ја ебам јас на него, изглеа од Реал Мадрид чека повик чим толку понуди одбива. Копиле сечено.
Се се, ама како може да е сечен а да се вика Кристијан?

Баш со 3-4-2-1 помалку ни треба. Ги имаш Фратези, Микитаријан, Чаланоглу, Зиелински, Зелевски, Хенрике… сите овие можат да ја покријат таа позиција полушпиц.

Јас да се прашувам, да можи некако да се продаде Аслани, Зиелински и да се купи некој ко Едерсон, везнак што е добар и во одбрана плус ете тој Леони.

Иначе гледам и Чиву бил забеган. Се џигери повеќе и од Инзаги.

А и башка пофлексибилен се покажува. Че видиме ајде за брзо.
Затоа пишав или 3 4 2 1 или 3 4 1 2. А зашо да не ни треба за 3 4 1 2? Мислиш Турам и Лаутаро ќе изиграат 70 утакмици без одмор? Лукман може во двојката напред да си игра без проблем.
Автоматски споено мислење:

Се се, ама како може да е сечен а да се вика Кристијан?
Добро бе па и ти, шконтар е и под дифолт на сечен асоцира. Ме боли кур дали е сечен или не, нека ми се изгуби од Интер сместа.

Инаку заебете тоа дека не ни треба Лукман, и тоа како треба... Со Лукман ќе имаме 4 брзи дриблери а сите што освојуваат ЛШ имаат најмалку три такви играчи. Лукман, Турам, Бони и Енрике ќе бидат тие играчи и ќе се борат за две позиции позади напаѓачот, не може тоа да го игра Чаланоглу кој нема брзина и експлозивност.

Ене ги ПСЖ со Дембеле, Дуе, Кварацкелија, Баркола... Реал со Родриго, Винчиниус, Мбапе, Белингем, Ливерпул, Барселона, Баерн итн да не ги редам.

Ако сакаме да гледаме побрз и непредвидлив Интер мора да се земе Лукман.

Mora lukman be, ili nekoj ko nego, primer nkunku ama ovoj duplo poise zima u celzi godisno. Od prosta pricina sto sekoja sezona ke ima 50plus tekmi, i za razlika od lani koga mnogu se osekase koga lautaro ili turam ne igraat, ili igraat nezaleceni ili umorni, sea so Boni, Pio Esposito i uste eden plus, toa nema da e do tolku izrazeno, i poise opcii od takticka perspektiva ke ima trenerot a i ko sto iam kazano nekolku pati na temava, Turam ne e materijal na igrac koj treba da ima nezamenliv status u timov, kakov sto uzivase so zameni koi bea nula zakana za nego.

Atalanta ispagaat teski pacovi, a lukman im e mia, ne znaat kaj e, so morzeova azbuka praka signali so i kako.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom