Во која теорија на заговор верувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Друже, во многу теми пишуваш работи што не постојат, немаат врска.
Мислам дека треба да си го преиспиташ знаењето, или барем да провериш пред да пишиш нешто.
Пример ?

Ете ти пишуваш дека Украина победува. Јас дека пишувам контра одма треба да се преиспитам. Исто така како и 3-4-5-10 други што се слагаат со мене.
Тоа кога сам мислиш дека се знаеш и им солиш памет на другите да се преиспитаат повеќе кажува за тебе дека си игнорантен и нерелевантен.
Сеа јас мислам дека ти треба да се преиспиташ дали само ти наспроти 10 други имаш порелевантно знаење.

Пример ?

Ете ти пишуваш дека Украина победува. Јас дека пишувам контра одма треба да се преиспитам. Исто така како и 3-4-5-10 други што се слагаат со мене.
Тоа кога сам мислиш дека се знаеш и им солиш памет на другите да се преиспитаат повеќе кажува за тебе дека си игнорантен и нерелевантен.
Сеа јас мислам дека ти треба да се преиспиташ дали само ти наспроти 10 други имаш порелевантно знаење.
Ако десетмина други речат дека е чудно што на Камчатка имало земјотрес, а само еден прикаже факти дека тоа не е така, чие мислење е порелевантно, на мнозинството или на тој едниот?

Ако дојдат на темава 10 Зурли и спамираат со видеа за рамна земја, а само еден излегува со фактите, чие мислење е порелевантно?

Ако десетмина други речат дека е чудно што на Камчатка имало земјотрес, а само еден прикаже факти дека тоа не е така, чие мислење е порелевантно, на мнозинството или на тој едниот?

Ако дојдат на темава 10 Зурли и спамираат со видеа за рамна земја, а само еден излегува со фактите, чие мислење е порелевантно?

Ти си ко ној, главата у земја и ништо не гледаш, повторуваш само што ти кажува пропагандата на западот. Али лесно ти е, не мораш мозокот да го користиш.

Што е со тој некој објект што летал према земјата со некаква неправилна траекторија со големина колку 10 километра пречник? Требало да акне негде кај 2027ма да не збрише сите ко диносауруси па ќе дошле дали Анунаки дали Pleiadian-ци Интергалактичка Федерација (што и да е ова) да на прават човечки инженеринг и пак од ново да почнело све.

Што е со тој некој објект што летал према земјата со некаква неправилна траекторија со големина колку 10 километра пречник? Требало да акне негде кај 2027ма да не збрише сите ко диносауруси па ќе дошле дали Анунаки дали Pleiadian-ци Интергалактичка Федерација (што и да е ова) да на прават човечки инженеринг и пак од ново да почнело све.
Лошо си информиран, ќе го собере Зурла на поминување и раат ќе бидеме.

Твоето пошто ти еднаш беше рамноземјаш а сега мора да дудлаш за глобусар. Ако си ти релевантен на темава боље нека ја заклучат.

Дај боже да се деси ова. И така очигледен е крајот на оваа шеста човекова цивилизација.
Земјата иде напред и се ослободува од уште еден паразит што ја уништува.

Прегледај го приврзокот 452275

Овој е мушко 100%, види поголем врат од Кременка има:cautious:
Па тоа и ја го зборам. Императоров ми ја споредуе со други шипурки.
Држењето на телотото секоја жена го има исто. Тоа не се учи и не се прави свесно. Дури и најмајмунските црнкињи од 2м и 150 кг се приметува дека имаат женско држење на тело.
Оваа има држење на тело ко рандом продавач на петарди на Бит Пазар.
За формава на вилицава и вратов нема потреба ни да збориме.

што е со најн елевен? Некако многу мемиња ми искачаат како сопственикот на светскиот трговски центар имал лични обврски и не дошол на работа. Иако доаѓал секој ден на работа
Вака луѓе лесно се фаќаат на теории на заговор. Ние не можеме никако да знаеме дали тој доаѓал секој ден на работа или не. Во принцип, луѓе на таква позиција не доаѓаат секој ден на работа, често одат на службени патувања, на ручеци и состаноци низ градот или државата, или го носат детето во школо наутро итн итн. Но доволно е некој да пише на интернет дека човекот секој ден доаѓал а само тој ден не дошол, и ете ти уште една потврда дека се игра некоја игра тука... Извор, Вруток.

Од сите теории најчудна ми е онаа за рамна земја.

Сите битни светски лидери и бизнисмени се гуштери кои шејпшифтаат. Ок "има смисла" не сакаат човештвото да знае дека они се позади сите работи.
Смртта на тој и тој политичар не била природна или несреќа. Добро секогаш некој политичар на некој му смета.
Американците не слетале на месечината. Добро сакале со сите сили да не излезат пичиња пред СССР која им ја преземала вселенската трка на сите други полиња.
Кулите близначки Американците сами ја направиле. Добро за "сатанисти" политичари како што се тие во САД може не е проблем да одат курбан 3000 луѓе за да имаат одврзани раце после за воени инвазии од кои некои ќе вртат дебели пари на врвот.

Ама зошто некој би криел дека земјата е рамна? И што сака да постигне со тоа, која му е целта? Што е тоа толку страшно или толку битно во тоа што ако земјата е рамна па да некој по секоја цена сака да не се дознае и цело време вика дека не е?
Според мене, оваа теорија е настаната од курташак и за лајкови, од некој сеирџија кој добро знае дека интернетот врие од морони. Едноставно како мал експеримент, да провери колку луѓе ќе се согласат со една ноторна глупост. Резултатот веројатно го има изненадено и самиот автор, а од тука па натаму се вклучуваат други паметни луѓе, блогери, стримери, кои гледаат потенцијал за заработка на оваа идеја. Во подоцнежна фаза се вклучуваат и самите идиоти кои преоѓаат од следбеници во лидери, започнуваат свои блогови и јутјуб канали, страствено се обидуваат да докажат нешто во кое искрено веруваат. Најглупавите помеѓу нив земаат заеми, одат на јужен пол, прават и други експерименти, уверени дека ќе го најдат ултимативниот доказ или дека ќе го видат „работ на светот“.

Работата е излезена од контрола :D

Најглупавите помеѓу нив земаат заеми, одат на јужен пол, прават и други експерименти, уверени дека ќе го најдат ултимативниот доказ или дека ќе го видат „работ на светот“.
Исто како што глобусот нема „раб на светот" зошто рамна земја би требало да има раб на светот? Да не е заради тоа дека ти лебди у главата непознат правец на летање?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom