Ska Maniac
Бараба
Што е толку посебно у есен за тетоважа тогаш да се става ?Сакам да дојде есен да се подновам..
Да не влијае хороскопот на ставањето тетоважа ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е толку посебно у есен за тетоважа тогаш да се става ?Сакам да дојде есен да се подновам..
Зошто тебе те боли цев за кој во што претвара свое тело ?Зошто си го претварате телото во сликовница?
времето дружеШто е толку посебно у есен за тетоважа тогаш да се става ?
Па на поладно е подобро. Во лето може инфекција да фатиш и не треба сонце да ја фаќа.Што е толку посебно у есен за тетоважа тогаш да се става ?
Нова си на форумов. Не го разбираш сарказмот со хороскопот.До хороскопот е да.
Нека си истетовира куќа на рамо, за да и влезе ретрограден Марс.Нова си на форумов. Не го разбираш сарказмот со хороскопот.
На градите. И една шајка стај си за ако у случај сакаш да закачиш икона.Сакам да тетовирам Крст, дајте предлог за место на телото? Јас првично сакав на тилот или на една од плешките. Пошто по ‘рбетот да правам за моите. И сакам и од страна да се шарам![]()
На чело.Сакам да тетовирам Крст, дајте предлог за место на телото? Јас првично сакав на тилот или на една од плешките. Пошто по ‘рбетот да правам за моите. И сакам и од страна да се шарам![]()
Јас не се обидувам да бидам смешен. Само сметам дека ќе ти биде огромна грешка ова нешто. Па дури и на тил сакаш да го стајш. Замисли се малку. Многу стил камионџија-патриот е, особено за 23-4 годишна женска.@Acid не знам кој е овде модератор. Прашувам нормално, нека не се прават смешни пошто не се.
Не знам каде виде дека прашав на што ќе личи? Каде виде дека пишав: што мислите за тоа?Јас не се обидувам да бидам смешен. Само сметам дека ќе ти биде огромна грешка ова нешто. Па дури и на тил сакаш да го стајш. Замисли се малку. Многу стил камионџија-патриот е, особено за 23-4 годишна женска.
Значи бараш место? Јас ти предложив место, не знам зошто го тагираш Ејсид.Не знам каде виде дека прашав на што ќе личи? Каде виде дека пишав: што мислите за тоа?
ЛЕВИТ 19:28 MKB
Не врежувајте засеци на вашето тело за покојник; ниту засечувајте некакви знаци на себе. Јас Сум Господ!’
Наместо ко секое нормално женско од твоја генерација да земеш да тетовираш панделки на задна ложа, некоја рандом мисла што никад не ја кажал Пауло Коељо над цицка а под клучна коска, некое мало срценце или ружиче на гз, арапски и кинески зборови на лист од нога ти си земала тетоважи како избацивач да ставаш.Сакам да тетовирам Крст, дајте предлог за место на телото? Јас првично сакав на тилот или на една од плешките. Пошто по ‘рбетот да правам за моите. И сакам и од страна да се шарам![]()