Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да дојде есен да се подновам..
Што е толку посебно у есен за тетоважа тогаш да се става ?
Да не влијае хороскопот на ставањето тетоважа ?

Зошто си го претварате телото во сликовница?
Зошто тебе те боли цев за кој во што претвара свое тело ?
Шала на страна бро, му штети некому ако некој си ја шкрта својата кожа ?
Мене лично ми има некоја симболика , имам 3 тетоважи , мали. Секоја си има за мене некоја причина/симболика... изгледа кул.... е сега сликовница... можеби мислиш на тие што се цели од глава до пети ?

времето друже :) тетоважата сама по себе е рана на кожата, и избегнуваш топло време те потење да не се инфицира...

Па на поладно е подобро. Во лето може инфекција да фатиш и не треба сонце да ја фаќа.
До хороскопот е да.

Сакам да тетовирам Крст, дајте предлог за место на телото? Јас првично сакав на тилот или на една од плешките. Пошто по ‘рбетот да правам за моите. И сакам и од страна да се шарам :D

Сакам да тетовирам Крст, дајте предлог за место на телото? Јас првично сакав на тилот или на една од плешките. Пошто по ‘рбетот да правам за моите. И сакам и од страна да се шарам :D
На градите. И една шајка стај си за ако у случај сакаш да закачиш икона.
На рака од страна можеш лав.

:facepalm:

На чело.

@Acid не знам кој е овде модератор. Прашувам нормално, нека не се прават смешни пошто не се.

@Acid не знам кој е овде модератор. Прашувам нормално, нека не се прават смешни пошто не се.
Јас не се обидувам да бидам смешен. Само сметам дека ќе ти биде огромна грешка ова нешто. Па дури и на тил сакаш да го стајш. Замисли се малку. Многу стил камионџија-патриот е, особено за 23-4 годишна женска.

Јас не се обидувам да бидам смешен. Само сметам дека ќе ти биде огромна грешка ова нешто. Па дури и на тил сакаш да го стајш. Замисли се малку. Многу стил камионџија-патриот е, особено за 23-4 годишна женска.
Не знам каде виде дека прашав на што ќе личи? Каде виде дека пишав: што мислите за тоа?

Не знам каде виде дека прашав на што ќе личи? Каде виде дека пишав: што мислите за тоа?
Значи бараш место? Јас ти предложив место, не знам зошто го тагираш Ејсид.

ЛЕВИТ 19:28 MKB​

Не врежувајте засеци на вашето тело за покојник; ниту засечувајте некакви знаци на себе. Јас Сум Господ!’

Подобро ова истетовирај го него крст кога веќе сте навлезени во хипокризија. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom