Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Има караоке у Биртија вечер :)

Да си пишам ја традиционално, еднаш годишно :D
На најглупата забава идеш од сите што ги прават.

Се извинувам што доцнам со фотографии, ама пуста мрза :) Но да не должам.

IMG_0156.jpg

IMG_0158.jpg

Од овие убави луѓе имаше три фотографии, ама решив најприбраната да ја објавам поради потенцијална злоупотреба од страна на таблоидите :)

IMG_0161.jpg

Билјана во стилот на Јованка Броз :pos:

IMG_0162.jpg

Everybody loves Smexy

IMG_0164.jpg

Многу убавина :)

IMG_0166.jpg

IMG_0168.jpg

Фото-курви со сјебана позадина. Ако не верувавте за ова фото-курви, само гледајте подолу :)

IMG_0169.jpg

IMG_0175.jpg

IMG_0176.jpg

IMG_0179.jpg

Стефи како мала гледала Млади бунтовници и и’ е интересна мојата маичка :)
Да те цитирам за потсетување на фоткиве :pos:

Леееееееј, кои ликови на сликиве. Меѓу нив другари од маало :D
Скоро по собирабкава, едниот ја растури една од врскиве од заљубените на сликите и идеше неколку месеци со една од девојкиве.
Времето на содома и гомора на форумов :D

Колку јаки времиња..
дружбиве личат прејаки.

Дали ако се запознаете таму, не знам 10 души.
После не спомнувате овде имиња така? Или нема да каже некој, на некој дека тој член така се вика.
Пошто отиде анонимноста. На кој принцип функционираат дружбите?

Колку јаки времиња..
дружбиве личат прејаки.

После не спомнувате овде имиња така? Или нема да каже некој, на некој дека тој член така се вика.
Што и да те интересира лично за било кој член можеш да се обратиш кај тетките @bijons и @pozdrav eden topol . Пред едно 4-5 години тие беа циа, мосад и кгб на форумов така што џабе ти е дали ќе кажеш име или не или било што лично.

Колку јаки времиња..
дружбиве личат прејаки.

Па не им го кажувај името на собиранка, easy as fuck.

Што и да те интересира лично за било кој член можеш да се обратиш кај тетките @bijons и @pozdrav eden topol . Пред едно 4-5 години тие беа циа, мосад и кгб на форумов така што џабе ти е дали ќе кажеш име или не или било што лично.
...само ќе ти реплицирам пошто шириш невистини падни стани муабет!

....форумот е слободен и пишува секој што сака и како сака во граница на правилата, ако јас како редовен читател барем до сега скоро на сите теми со силна моќ на запазување и меморија на исчитаното, што кое такво сум јас крива кога се поставува лични фотографии пишувајќи кој е што е, од лево кон десно е тој овој, оној, ааа треба да мижам ли?
...што сум јас крива што некои членови со сосема други ник нејмови ги прозивате тука стефи, фроси, зорка итн, што сум јас крива што самите пишувате дека Џонтра е велешанец, а кога јас ќе спомнам веднаш сум КГБ и ЦИА?

....што сум крива што ти го читав твојот јавен пост пример, дека си ја чекал членката во ајриш клаб и не ти дојде на кафе, јеби га, се дешава, ама не сум јас крива човече и не туку не ' спомнувај со топол поздрав, фати некоја женска испразнија негативната енергија на неа!

А да напраиме една собиранка со маски како во Eyes Wide Shut ???

Прегледај го приврзокот 452265

Nema bolje idea.
Брилијантна идеја Костиќу!
Гледаш како можеш...

Само јебеш маски, кога пола за русија/украина/светски завери, а друга половина за фудбал муабет ќе правиме :ROFLMAO:

Да не ни ги собере некој женските?

...само ќе ти реплицирам пошто шириш невистини падни стани муабет!

....форумот е слободен и пишува секој што сака и како сака во граница на правилата, ако јас како редовен читател барем до сега скоро на сите теми со силна моќ на запазување и меморија на исчитаното, што кое такво сум јас крива кога се поставува лични фотографии пишувајќи кој е што е, од лево кон десно е тој овој, оној, ааа треба да мижам ли?
...што сум јас крива што некои членови со сосема други ник нејмови ги прозивате тука стефи, фроси, зорка итн, што сум јас крива што самите пишувате дека Џонтра е велешанец, а кога јас ќе спомнам веднаш сум КГБ и ЦИА?

....што сум крива што ти го читав твојот јавен пост пример, дека си ја чекал членката во ајриш клаб и не ти дојде на кафе, јеби га, се дешава, ама не сум јас крива човече и не туку не ' спомнувај со топол поздрав, фати некоја женска испразнија негативната енергија на неа!
Кои невистини бе теткице ?
Тоа дека на сите им правевте досиеа и ги оговаравте у приватен чат со другарка ти и уште 2 -3 кретена ?!
Тоа што си имавте направено ѕид за линч на одредени членови па им пуштавте слики на нивните "непријатели на форумов" ?
Тоа дека на скоро сите што не ви беа по ќејф им праќавте ПП со нивни слики, со слики од коли , таблици ?!
Не се прави мутава, да те потесетам Ботко пред 2-3 год на нова година убаво те подбра и те снема едно време.

Членката од Ајриш е понебитна од тебе. Ете да ти кренам малце акции да не речеш само негативен сум. :icon_mrgr:
Пишав тогаш ништо дека не бидна и тоа беше тоа. Буквално ја заборавив дека постои да не ми ја спомнеше.
Блазе си ти колку немаш никаква занимација у животот да ме памтиш мене што сум пишал пред 3-4-5 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom