Во која теорија на заговор верувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Енки и Енлил биле полубраќа, татко им Ану...сестра им Нинхурсаг. Потопот е после стварањето на деца помеѓу анунаките и луѓето....тоа е негде пред 12000 год. Кој знае колку падови имало пред тоа. Ние сме наводно 5ти обид.
Мислам дека сме шести обид. Петиот се тие од пред 12 000 год.

-Манипулирање на времето со HAARP технологија
Зурел те молам елаборирај на темава и мене ме интересира. Дали мислиш на манипулација на временските услови со помош на HAARP или општо манипулирање со времето како физички мерна единица со помош на HAARP?

Многу двосмислено ти е напишано, ме стави на ум дека нешто сум пропуштил во врска со HAARP.

Некој заинтересиран да промуабетиме за големата поплава од кал и за Тартарија ?

Не си во право бидејќи штом се знае ОБЕМОТ НА „ЗЕМЈИНАТА ТОПКА" тогаш математички на одредено растојание мора да постои ФИЗИЧКО ЗАКРИВУВАЊЕ кое во природата го нема. Значи еве едноставен пример со исчезнување на брод на морска површина на кој Ејсид се палеше ко мало дете пред некоја година. Додека бродот плови и се оддалечува од брегот ќе ти изгледа се помал и дури на крај ќе исчезне нели? Но земи некој телескоп или камера со голем оптички зум и бродот повторно ќе го вратиш во твоето видно поле. Што значи тоа? Тоа значи дека наводното исчезнување на бродот гледано со голо око не докажува ФИЗИЧКО ЗАКРИВУВАЊЕ НА ВОДНАТА ПОВРШИНА заради тоа што со било кој оптички инструмент или апарат го враќаш повторно во видно поле. ОБЕМ НА ЗЕМЈИНА ТОПКА = ФИЗИЧКО ЗАКРИВУВАЊЕ таму лежи зајакот не постои тоа. Капиш?
@PticaSelica овде...

За ова ли ме викна тука?! Ова ли ти се аргументите?! :facepalm:
Вода во земјен контејнер а и воопшто било која вода која се наоѓа во некаков сад не може да се закриви...
Прегледај го приврзокот 451746Прегледај го приврзокот 451747

Е па ајде тогаш објасни според тебе што значи поимот ВОДОРАМНО ?
Ти значи сакаш да видиш закривување на васер-вага?! На црево од неколку метра?
Епа не е тоа толкаво бе друже!

Ти постираше @парва видео од експериментот каде што тој самиот се дебанкираше...
Ете, повтори го со ласер, земи најобичен покажувач, и неколку картони со дупка..
Види кај ќе отиде светлината..

Ти значи сакаш да видиш закривување на васер-вага?! На црево од неколку метра?
Епа не е тоа толкаво бе друже!

Ти постираше @парва видео од експериментот каде што тој самиот се дебанкираше...
Ете, повтори го со ласер, земи најобичен покажувач, и неколку картони со дупка..
Види кај ќе отиде светлината..
Имаш видео докази со ласери и огледала колку сакаш. Имаш ласери кои добацуваат од еден крај на брег на езеро до друг крај со растојание до 40- 50 километри каде се докажува рамна вода и непостоење на физичко закривување на водата и земјата.

Последно уредено:
Имаш видео докази со ласери и огледала колку сакаш. Имаш ласери кои добацуваат од еден крај на брег на езеро до друг крај со растојание од 50-ина километри каде се докажува рамна вода и непостоење на физичко закривување на водата и земјата.
Царе, а да олабавиш малку со Јутјуб?!
Се некои други ти покажуваат/докажуваат..
А да пробаш нешто и ти самиот да докажеш да провериш?
Немој како вицот, ми кажуваа многу било убаво (за сексот)

Царе, а да олабавиш малку со Јутјуб?!
Се некои други ти покажуваат/докажуваат..
А да пробаш нешто и ти самиот да докажеш да провериш?
Немој како вицот, ми кажуваа многу било убаво (за сексот)
Па и ти се повикуваш на Јутјуб видеото на @парва еве да те потсетам дека имаш кратка меморија...

Мислам дека кога беше паднат форумот некаде сте продолжиле да комуницирате и сте се договориле кога ќе се врати сите мене да ме заебавате преку глумење ретардирани ликови пишувајќи дека верувате во назад безсрамно споменатите теории на заговор. Очигледно сите избравте по една и калкулирано ја освежувате темата со мислење тука мислење таму баш кога сум онлајн за да ми излезе во ново и да се фатам на јадицата. Многу провидно дечки. ;)

Па и ти се повикуваш на Јутјуб видеото на @парва еве да те потсетам дека имаш кратка меморија...
Јас лично сум на подруг уверен, сме правеле муабет, иам и телескоп... (не дека некогаш сум сумњал.. туку)
а, ова со ласерот ти е буквално cheap DIY за рамноземјаши..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom