zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.538
- Поени од реакции
- 6.401
Robocop Rogue city, po zavrseni Armored Core Fires of Rubicon(predobra iako nikogas mecha zanrov ne mi se svigjal, se poznava deka e od fromsoftware) i Warhammer Space Marine 2(odlicna samo sto glavnata prikazna e mnogu kratka) malce mozokov na pasenje so Robocop. izgleda kako b klasa film od 80tite ama e fun to play.
Последно уредено:

Тука приказната е поемотивна зашто иако се работи за SF, некако пореалистично изгледа од God of War. И уште еден голем плус е што до сега речиси ни еднаш не изгуглав walkthrough за било што поврзано со играта, што значи е прилично лесна за капирање, не е толку пренатрупана и комплицирана со апгрејди, учења вештини и слични ствари. Ми се допаѓаат и ликовите, ми се допаѓа и што во еден од quest-овите се менува фокусот и играш со Ели наместо со Џоел (слично ко со Атреус во Ragnarok), што малку внесува свежина и прави да не ти здосади. Интересна игра и дефинитивно ќе ја догледам серијата по неа.

да беше нешто како witcher, али turn based и одозгора комбат ноуп. Со Clair 33 немав проблем.