NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    58
Втор натпревар по ред во последна четвртина се усеруваат и распаѓаат целосно во одбрана. Ќе ги поминат може Клиперс да докажат дека не се ништо нарочито , но после од ОКЦ ќе биде очобол.
Може и метла да јадат со таков пристап у одбрана.

Каков кретенски потез на Пауел, ај што ја изгуби топката, него направи и неспортски фаул. :tapp:

Втор натпревар по ред во последна четвртина се усеруваат и распаѓаат целосно во одбрана. Ќе ги поминат може Клиперс да докажат дека не се ништо нарочито , но после од ОКЦ ќе биде очобол.
Може и метла да јадат со таков пристап у одбрана.

edno po edno. mislam deka za toj dvomec ke proraboti inatot u jokic... togas mu trebaat samo uste 2ca na vecer da go pratat a u momentov imaat 5-6 dusi sto igraat. okc se favoriti ama ne za mnogu.

Povtorno ugasen kako pikavec i totalno bezpomosen salamata, prepustanje na odgovornosta na Marej koga se lomi serijata vo plejoff.
Znae i sam koj e tata koga e bitno, a koj e pute i nikogas nema da resi serija ili dobie nekoj top tim.
Neka pali svekji da prodolzi vaka Jamal narednava partija ili dve za da ne se bruka po kojznae koj pat, a posle toa vs OKC nisto ne mu pomaga metla ili max 1 dobiena

Последно уредено:
Со ростерот што го имаат на располагање Оклахома не гледам екипа што може да им парира наредниве години.Имаат најмлад тим во лига,а види им ги резултатите.
Добри се. Но Оклахома има историја - каков тим беа Харден, Весбрук, Дурант, Адамс, не ми текнува кој беше уште таму, и на крај ништо, не освојија ништо, тимот брзо се растури.

Добри се. Но Оклахома има историја - каков тим беа Харден, Весбрук, Дурант, Адамс, не ми текнува кој беше уште таму, и на крај ништо, не освојија ништо, тимот брзо се растури.
Ако не се лажам, Дурант беше првиот кој замина, во Голден Стејт? Па после тоа на меѓусебните дуели Вестбрук даваше се од себе, куцаше преку тројца за да го искаже бесот кон Дурант. :D

Povtorno ugasen kako pikavec i totalno bezpomosen salamata, prepustanje na odgovornosta na Marej koga se lomi serijata vo plejoff.
Znae i sam koj e tata koga e bitno, a koj e pute i nikogas nema da resi serija ili dobie nekoj top tim.
Neka pali svekji da prodolzi vaka Jamal narednava partija ili dve za da ne se bruka po kojznae koj pat, a posle toa vs OKC nisto ne mu pomaga metla ili max 1 dobiena

lol, трипл дабл напраи,
угасен ко пикавец бил...

Igrac sto igra samo napad, odbrana nikogas, duri ni ponekogas.
Zubac go izdominira vo dvata pravci. Igraciste.

Крајот на Бакс на најмизерен начин...
Не знам само Јанис и Матурин зашо се фатија за гуша на крај, не очекував драма после завршена серија.
Zaso umreniot tatko na halibarton zemal go provocira Janis iskoci na teren so maica ili so bese u faca mu se stavi, ja ne znam kako grkov tuka ostana miren, eden boks i aaaaaajt neka go upokoi. Ama toa ti e rasten educiran u evropska zemja e grkov, ne e maloumno shimpanzo ko stokive, totalno nepotrebno ama izgleda izvri posle sobirase dosta miren bese, realno i dobro se isponasa tuka lesno mozese kurslus da se desi, da bese nekoj drug, vaka nisto strasno, duri i iznenaduvacki kolku bese miren tuka grkot so ogled na nacinot na koj sto zagubija.

Овие двајца, ако се стварно двајца а не дупли профил се за посматрање :icon_lol:

Ја разбирам да не сакаш некој играч ама да тресеш вакви глупости не можеш да бидеш здрав у мозокот.

Овие двајца, ако се стварно двајца а не дупли профил се за посматрање :icon_lol:

Ја разбирам да не сакаш некој играч ама да тресеш вакви глупости не можеш да бидеш здрав у мозокот.
Не дај боже да симпатизираш некој играч како Јокич на пример, одма си србоман. :D Тоа што симпатизираат горили што ги прави тогаш?

Патем, Дерик Роуз/Чикаго засекогаш број еден во моето срце, ова што симпатизираме дополнителни екипи/играчи е сосема друго, секако секој што коментира тука го прави истото. :)

Кој даде на 97-97 два поенa за водство преку Зубац и фактички овозможи она со Гордон да се деси? Џамал Мари ли беше?
Ај гони се таму, од чист инает и омраза пишуваш работи. 12 асистенции и препуштил одговорност на друг :facepalm:
Немој да си ја полниш со омраза толку душата.

Ilz posle bravurite sto gi ima kazano za Durant i Harden, igraci na koi karierite im doziveaa totalen brodolom posle negovite ekspertizi tuka na forumov godini nanazad, ne znam zasto uste seriozno go sfakate, sve sto kaza promasi za niv, duri i poise od toa, mislam i samiot e svesen nema negiranje, sve tuka mu e dokumentirano, totalno fijasko od karieri i dvajcata imaa posle site tie pofalbi.

A ona drugoto deka Jokic ne prevzemal odgovornost koga e najbitno (dava clutch poeni prethodnata so Klipers za vodstvo od nadrealno teska pozicija so stepbek), sto bil ugasen kako pikavec od Zubac a ima tribl dabl prosek u serijava, i bil najhapuvan igrac vo ligava, se mozhda najglupite raboti bilo koga napisani vo temava za kosarka, a 1 ton gluposti se imaat iznapisuvano tuka.
Trgni gi Zubac i Harden od Klipers, stai gi u Denver, i stavi go Jokic u Klipers, ko plitak potok ke bea pominati Denver, pa uste i bildal statistika kako Westbrook srbinov, dodadi go i ova na najglupite raboti napisani bilo koga tuka.

Nemas tuka debata so nekoj sto pisuva vakvi gluposti, samo ignorot i aaajt, ova e pod sekoe nivo da zemes da go napises, javno da izleze nekoj so vakov stav ke bide mozda edno od najcringe sranja kazani bilo koga za bilo koj sportist vo istorijata, ke ti se smee cela planeta i ke te smeta ili za trol, ili, koga ke sfatat deka si seriozen, deka imas nekakvi mozocni problemi i tegobi.

Кој даде на 97-97 два поенa за водство преку Зубац и фактички овозможи она со Гордон да се деси? Џамал Мари ли беше?
Ај гони се таму, од чист инает и омраза пишуваш работи. 12 асистенции и препуштил одговорност на друг :facepalm:
Немој да си ја полниш со омраза толку душата.
Hahahahaha ovozmozi e nov izraz za go vapca kosot? I toj natprevar go resi Marej so 3ka pa 2ka koga se odlepija Denver, ghostirase Jokic so turnoveri i samo 4 poeni od igra cela 4/4 bukvalno mu ja spasija i taa utakmica
Ovaj @Down pak retardiraniot gore smeta deka ako napravil triple double odma e korektna utamica, totalno ste smesni i zaslepeni site prataci na nba preku stats
Triple double kako faktor vo 2025 kade polumrtvi igraci imaat sekoja vtora utakmica :tapp:

Ovaj pak @Syn e klasicen jack of all trades , master of none
Likot od koga znam za forumov na site sportski temi true i samo se blamira, kako sve prati a nisto nema pojma.
Nema da go citam esejov posle site gluposti koi gi imam citano vo temata za tenis dovolno mi e...

Последно уредено:
Hahahahaha ovozmozi e nov izraz za go vapca kosot? I toj natprevar go resi Marej so 3ka pa 2ka koga se odlepija Denver, ghostirase Jokic so turnoveri i samo 4 poeni od igra cela 4/4 bukvalno mu ja spasija i taa utakmica
Ovaj pak retardiraniot gore smeta deka ako napravil triple double odma e korektna utamica, totalno ste smesni i zaslepeni site prataci na nba preku stats
Triple double kako faktor vo 2025 kade polumrtvi igraci imaat sekoja vtora utakmica :tapp:

Не зборам за шутот од три , туку двојката пред тоа. И џабе зборам со тебе , очигледно е дека го хејташ Јокич , твој проблем си е тоа. Ја колку и да не сакам некој играч , му признавам јака сезона , серија, партија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom