NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    58
Да се казнат да не смеат да играат ПО наредни 3 сезони ради бламов.
Автоматски споено мислење:

Д. Грин по 2-3 исклучувања на утакмица заслужува.
A smrdlinjava od Houston ne? 20 obidi za povreda nad Curry imas serijava, groto od nepismenkoto Brooks.

Neka ja zatvorat sega na gosti i da ne gi gledam.

Хјустон сеуште се зелени,за 2-3 сезони може да бидат фактор во лигата.

Хјустон сеуште се зелени,за 2-3 сезони може да бидат фактор во лигата.
Со ростерот што го имаат на располагање Оклахома не гледам екипа што може да им парира наредниве години.Имаат најмлад тим во лига,а види им ги резултатите.

Не се Рокетси репер за да им се дадат големи шанси на Вориорс за понатака , но ете гледам веќе голем е хајпот и се очекува од нив до сам крај да идат.
Кој високо лета , ниско паѓа...

Со ростерот што го имаат на располагање Оклахома не гледам екипа што може да им парира наредниве години.Имаат најмлад тим во лига,а види им ги резултатите.
Да Оклахома се топ со млади играчи но Хјустон допрва доаѓаат и ќе прават проблеми во лигата.
Сенгун,Греен,Амен Томсон,Јабари Смит,Тари Еасон,Витмор,Рид Шепард се се тоа играчи околу 20-23 години.
Следниов драфт го имаат пикот на Феникс кој ќе биде топ 10.
Мислам дека следниве сезони Оклахома против Хјустон ќе биде јако ривалство на Запад.

Да Оклахома се топ со млади играчи но Хјустон допрва доаѓаат и ќе прават проблеми во лигата.
Сенгун,Греен,Амен Томсон,Јабари Смит,Тари Еасон,Витмор,Рид Шепард се се тоа играчи околу 20-23 години.
Следниов драфт го имаат пикот на Феникс кој ќе биде топ 10.
Мислам дека следниве сезони Оклахома против Хјустон ќе биде јако ривалство на Запад.
И Оклахома има доста пикови убаво се испазарија за некои играчи.
За Ракетите се е добро само да не се залетат да земат некој супер стар во залез на кариера ќе си ја заебат хармонијата во екипата.Гледам се спомнува КД јас не би идел на карта да го земам нека растат и созреваат сами децата исто важи и за Оклахома.

Каков крај на Пејсерс - Бакс.
4 тројки на Гери Трент Џр. во продолжението, за на крајот да ја посери со 2 изгубени топки.
На 40 сек до крај, Милвоки имаше 6 разлика и напад и пак изгубија :facepalm:

Дали ова беше последна утакмица на Јанис во Милвоки? Реално е да биде трејдан летово. Лејкерс, Голден Стејт и Оклахома потенцијални да го земат?

Крајот на Бакс на најмизерен начин...
Не знам само Јанис и Матурин зашо се фатија за гуша на крај, не очекував драма после завршена серија.

Џабе даде Вестбрук 16 поена , Крис Дан и Богданович сами околу нив влакно нема , не па некој да ги чува.

Весбрук колку топки троши, чудо едно.
Цела среќа погоди некоја тројка.

Изиграа што изиграа Клиперси во првите 3 утакмици и последната четвртина од четвртата, сега се налик на КК Овче Поле...

Изиграа што изиграа Клиперси во првите 3 утакмици и последната четвртина од четвртата, сега се налик на КК Овче Поле...

ti pak inkeri pravis a? kuti da zavrsi, vidovme minatata sto mozat u posledna cetvrtina...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom