Serie A 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој?

• Вкупно гласачи
    73
  • Гласањето е завршено на .
Види ги Лацио губат од Парма, а кога ќе дојдат на ред Јуве и Интер по 3 комада ќе стават само во прво полувреме...

Парма се победи, обезбеди опстанок и сеа кога ќе играат против Наполи ќе ги пуни големиот Мектоминеј.
Автоматски споено мислење:

Види ги Лацио губат од Парма, а кога ќе дојдат на ред Јуве и Интер по 3 комада ќе стават само во прво полувреме...
Инаку ти треба да славиш еден противник помалку за жестоката битка за ЛШ...

Види го ова, пет екипи од 4 до 8 место на три бода дистанца.

Што е уште поинтересно ниеден тим нема лесен распоред, т.е секој игра барем против еден директен ривал.

Калакурница.. следно коло :

Монца - Аталанта
Емполи - Лацио
Рома - Фиорентина
Болоња - Јувентус
Лече - Наполи ( Лече ќе кршат нозе барем нерешено да извадат )
Интер - Верона

Parma i Kaljari izborija opstanok, mozat labavo protiv Napoli, isto i Genova si e vo mid table, taka da ne gledam problem Napoli lesno da gi dobie ovie 3 tekmi.. Slednovo kolo so Leče e klučnata bidejki ovie za opstanok se borat, taka da sve e vo racete na Napoli, samo oni samite mozat da ja izgubat titulata..

Тој муабет околу клубовите што се борат за опстанок, никогаш не ми држел премногу вода.

Па тој притисок кога се борат за опстанок, сигурно не им е премногу од корист, тогаш се игра во грч. Големи фудбалери паѓаат на натпревари на кои се решава сезона, а не па овие по клубови кои се борат за опстанок.

А секој фудбалер и тренер би сакал да искористи шанса да направи нешто, да привлече внимание на натпревари на кои се одлучува кој ќе освои првенство. Така да во тоа "лабаво" не верувам многу.

Можеби тоа што ќе играат поопуштено, а не во грч, значи дека и поризично ќе играат, но така можат да бидат и поопасни.

Па тие мали клубови и знаат да одиграат често добро против големите, затоа што тогаш нема што да загубат, излегуваат со однапред изгубени бодови, а се друго е само екстра, плус фудбалерите играат за да се покажат.

^и тоа држи вода, не значи ако не се борат за опстанок, дека нема да одиграт и ќе ја пуштет, напротив поопуштено без притисок можат да скинат бод или три на појак противник

Парма Лацио, ич не беше местена...

^и тоа држи вода, не значи ако не се борат за опстанок, дека нема да одиграт и ќе ја пуштет, напротив поопуштено без притисок можат да скинат бод или три на појак противник
Ахам, ако си во Англија, а не Италија.

ООООООООООО ДА ТИ ЕБАМ И ФОРУМ И СЕРВЕР И СЕ ПО РЕД.

Во најјакиот дел од сезоната не оставија два ипол месеци без дискусија.
И најмногу ме накурчи кога ги видов одговорите од администрацијата на фејсбук страната кога луѓе прашуваа кога би се вратил форумов. Каква ароганција на прашање каде се очекува нормален одговор.
Се мислев дали воопшто да проверувам дали некогаш ќе се врати ама да ви кажам искрено, сите тие партии на Интер во ЛШ и Серија А, сите пресврти, пробав со колеги, другари, твитер - не е ист вајбот. Морам да признаам дека ми фалеа заебанциите од тука иако знам дека последната недела од Мај ќе беше неподнослива за нас интерашите ама и таа недела секој ден проверував да видам дали е вратен форумов.

П.С. Нова тема кога? Да отворам?

Sto da ne zivotot ti zavisi od kajgana pa mnogu se nerviral haha

Поз до Инзаги најјакиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom