- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.966
- Поени од реакции
- 5.039
Zašto denes pickata Inzagi ne pobara u 90ta da svirat kraj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Baska na sred sezona im zamina najdobriot igrac..Уште не ми е јасно што кур прае Конте од толку ќор тим без клупа да бида претенденти за титула односно зема.
За гинис е ова. Како почна лошо, повреди претумбации у тим курци палци и пак ене ги цц
Fan na Juve si, preku nokj ve naprai tim za 9 skudeta u niza i od prva raka treba da znaes so kakvi igraci osvojuvase na pocetokot, del od niv ne bi igrale ni vo ovoj Napoli.Уште не ми е јасно што кур прае Конте од толку ќор тим без клупа да бида претенденти за титула односно зема.
За гинис е ова. Како почна лошо, повреди претумбации у тим курци палци и пак ене ги цц
Затоа викам, и за Јуве важи, мада Јуве го направи ептен организиран тим. Пирло, Видал, Маркисио, у пм. Јест да Видал беше анононимус ама ко со 5 плуќи трчаше. Лихтштајнер топ беше. Да споредиш тој Јувентус со овој Наполи можеш, мада мислим дека поголем успех ќе му биде со НаполиFan na Juve si, preku nokj ve naprai tim za 9 skudeta u niza i od prva raka treba da znaes so kakvi igraci osvojuvase na pocetokot, del od niv ne bi igrale ni vo ovoj Napoli.
Nesomneno so Napoli ke mu bide mn pogolem ama sporedbata mi bese deka on koga pocna so Juve imase kup proseci, majstor e za takvite da gi naprai shampioni.Затоа викам, и за Јуве важи, мада Јуве го направи ептен организиран тим. Пирло, Видал, Маркисио, у пм. Јест да Видал беше анононимус ама ко со 5 плуќи трчаше. Лихтштајнер топ беше. Да споредиш тој Јувентус со овој Наполи можеш, мада мислим дека поголем успех ќе му биде со Наполи
Не ме сфаќај погрешно, може ти не, ама едно 80% од форумот до ден денес не му дава кредит на Конте за трите титули во Јувентус, камоли за неговото влијание врз титулите после него.Fan na Juve si, preku nokj ve naprai tim za 9 skudeta u niza i od prva raka treba da znaes so kakvi igraci osvojuvase na pocetokot, del od niv ne bi igrale ni vo ovoj Napoli.
Ne be shto pogresno da te sfakjam, ovaa generacija na Inter isto taka on ja postavi i fizicki gi spremi i mentalitetot im go smeni.Не ме сфаќај погрешно, може ти не, ама едно 80% од форумот до ден денес не му дава кредит на Конте за трите титули во Јувентус, камоли за неговото влијание врз титулите после него.
Требаше во Челзи да освои, па после тоа и со Интер за тек некој да се сети "абе овој го направи Јувентус тим, откако пред него беа умрени и Сиена им се враќаше од 3-0 водство".
Да не заборавиме дека уште пола од фановите на Јуве го сметаат мистер Алегри за подобар тренер од Конте.
Без разлика на се, јас веќе и не сметам дека Конте со Наполи прави нешто неверојатно... просто ептен падна Интер, ама ептен, нема друг тим, а Конте едноставно го користи тоа до сега и со тешка игра, многу тактика и огромна мотивација успеа да ги истурка до моментално прво место.
Има уште простор до крај да се променат работите и шампионот да биде со 81-82 бода, а тоа може да биде било кој од двата тима.
Ова и мене денес ми падна во очи. Значи, судијата генерално беше лош денес, досуди еден тон глупости на двете страни, ама немаше директно влијание врз резултатот за вака да му се пуштат на крај божем ги покрал за бодови. Не е тој крив што гомната немаа една шанса цел меч и што изгледаа како Брегалница на терен.Не им е срам на Интер вака да се брукаат со судиите?
cista psihologija bese toa, znak na klasicna nemokj, tie se znacite, toa e realnosta. Najbitna tekma sezonava, oni zasluzija da izgubat 0-3, ako gi broevme sansite, mislam deka i Roma ne ocekuvaa tolku prostor i sansi deka ke dobijat denes, ne znaea kako da se ponasaat u edno takvo scenario.Не им е срам на Интер вака да се брукаат со судиите?
Не се само до тренерот, сега има голема веројатност на Наполи да им се тргаат, противниците.Потежок распоред има Интер, пишав и некни.
Треба и со Лацио да изиграат а тие пак се борат за место во ЛШ.
Додека Наполи треба рутински да си ја заврши работата. Да беше друг тренер можи ќе чоукнеа ама со Конте тешко таа работа.
Druze, takov prostor so Barsa ima da ve napunat ko onaa britankana sto legnala so 1.000 mazi za 24h..cista psihologija bese toa, znak na klasicna nemokj, tie se znacite, toa e realnosta. Najbitna tekma sezonava, oni zasluzija da izgubat 0-3, ako gi broevme sansite, mislam deka i Roma ne ocekuvaa tolku prostor i sansi deka ke dobijat denes, ne znaea kako da se ponasaat u edno takvo scenario.
Nego, ke priznaes li deka totalno promasi so tie 5% sansi sto im gi dade na Napoli koga razlikata bese plus 3 za inter), ti pisav uste togas, golema greska pravis, za zal ispadnav u pravo na nasa steta, ama ne mozes ekipa na Konte taka da otpises, i ekipa so slaba rotacija koja se poalchi da igra na 3 fronta, uste bese sve otvoreno, a koga si kaj tie 5%, sega mozes toa da go kazes, za Inter.
Намерно ги пишав тие 5% бе, малер да ви фрламcista psihologija bese toa, znak na klasicna nemokj, tie se znacite, toa e realnosta. Najbitna tekma sezonava, oni zasluzija da izgubat 0-3, ako gi broevme sansite, mislam deka i Roma ne ocekuvaa tolku prostor i sansi deka ke dobijat denes, ne znaea kako da se ponasaat u edno takvo scenario.
Nego, ke priznaes li deka totalno promasi so tie 5% sansi sto im gi dade na Napoli koga razlikata bese plus 3 za inter), ti pisav uste togas, golema greska pravis, za zal ispadnav u pravo na nasa steta, ama ne mozes ekipa na Konte taka da otpises, i ekipa so slaba rotacija koja se poalchi da igra na 3 fronta, uste bese sve otvoreno, a koga si kaj tie 5%, sega mozes toa da go kazes, za Inter.