Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.596
- Поени од реакции
- 48.668
Inzagi koreni pusti vo Inter ko nikoj vo nasa era na navivanje, on i Mancini najdolgo se zadrzile, na pocetokot ne se prasuvase ama ako mislis deka i po 4 godini on e bezglasna bukva, si se zaebal, narocito posle lanskata sezona, i finaleto vo LS prethodno, ucestvuva i on vo biranjeto igraci na kraj kraeva ima i tim na luge sto analiziraat podatoci sto gi imase zemeno so nego, za da znae sto e ok sto ne e. Napravija uzasen moneyball letovo so Taremi, mislea ke dobijat igrac sto im garantira 10 gola od klupa cela sezona plus asistencii, ucestvo u golovi, a dobija minus, totalen minus od fudbaler, ja polos napagac nemam videno vo Inter od koga navivam za klubov ova najseriozno go kazuvam, nemalo polosi od nego i Korea do sega edno 25-6 godini sigurno.Јас не се согласувам дека он нема кривица, има, ама има и раководството.
Нека заврши сезоната па ќе правиме пресметки.
Време е за краш тим рејсинг.![]()
Ama nema da si odi niti pa sum za da si ide, zasto za da trgnes nekoj, treba da ima adekvatna zamena sto ke znaes deka u tie tvoi kalkulacii ti garantira podobri rezultati, takov nema na pazarot sto bi dosol kaj nas, sega za sega, ako se smenat gazdite i Oaktree si odat a toa kat tad ke se desi, togas ke vidime na sto sme i kakvi apetiti ke imaat istite, proekti ti rekov mi rece.
Ama koga ke dojde den da si odi Inzagi, zaso nikoj ne e vecen, definitivno ni na kraj pamet ne treba da im e tripedvas da doaga, a ako nekoj go spomne De Zerbi, koj spored stekot imal dzina papas dzoksi friz, sto e mnogu tocno patem, ja licno i personalno na taa osoba ke i presudam, ete taka u toj moment ke si recam aha, znaci ova e pricinata za moeto postoenje na planetava, zatoa sum del od ovoj univerzum, da i presudam na taa X osoba. Znaci takvi eksperimenti ne, koj i da dojde posle Inzagi, treba da e dokazan trener, so debelo CV, ama ova u bliska idnina ne veruvam da e slucaj iako realni da bideme babani, potencijalno gubenje na site 3 tituli na krajov od sezonava i te kako otvara prostor za tie muabeti, otkaz, toa ne treba nikogo da iznenadi, ke si imaat istite osnova i ke si cirkuliraat vo vremeto i prostorot izvesen period, dok ne pocne novata sezona.