Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па Де Фрај на клупа за Бисек е прајм Матераци.
Сите измени во сите значајни утакмици се негова одлука.
Аслани, Бисек и син му Кореа он ги става негова е одлуката.
Ќе му продолжат договор на Инзаги до 2027 за 7 милиони плата. Титула нема да достави ама пари им достави на газдите и ќе го наградат.Ќе се отвара дискусија за тренерот или да оставиме за крај на сезоната.
Многу луѓе ќе бидат тормозени од мене кога ќе избиеме пред Наполи и кога ќе освоиме титула. Ептен сте ми комради иначе ќе кажев дека ќе ве мочам од ќерамиди.![]()
Ќе бев среќен да ме цитиравте вие мене ама тоа е тоа.Е СЕ НЕ ВААААААААААААААААА, ЛА КАПОЛИСТА СЕ НЕ ВААААААААААААААА!
АЈДЕ ДАВАЈ НАРЕДНА НЕДЕЛА ПЛУС ЧЕТИРИ И ДА СИ ПЕЕЕМЕ ДО МАЈ - Е СЕ НЕ ВАААААААААААААААА
Конечно некој да признае винаЛелеее готово. Ја и Кобе што напишавме Е СЕ НЕ ВА сме директно виновни за овој неуспех.
Еве големо извини до цела база на фанови за големиот пад во форма затоа што сум се израдувал на победата на Комо против Наполи.![]()
I aki posle baern koga pisa daj mu dozivoten na demonot. Totalno 0 od 3 sme posle toa vo sve, ama u sve.Лелеее готово. Ја и Кобе што напишавме Е СЕ НЕ ВА сме директно виновни за овој неуспех.
Еве големо извини до цела база на фанови за големиот пад во форма затоа што сум се израдувал на победата на Комо против Наполи.![]()
Некој пиша немал искуство Инзаги, извини, ама сите на форумов бевме делумно согласни дека ние немаме тим за три фронта, затоа купот мораше да се жртвува.