Фан Клуб: Интер

Па Де Фрај на клупа за Бисек е прајм Матераци.
Сите измени во сите значајни утакмици се негова одлука.
Аслани, Бисек и син му Кореа он ги става негова е одлуката.

Па Де Фрај на клупа за Бисек е прајм Матераци.
Сите измени во сите значајни утакмици се негова одлука.
Аслани, Бисек и син му Кореа он ги става негова е одлуката.

Глеј, не е дека на клупа останаа Мбапе, Јамал и Белингам како неискористени опции ама нема изговор за губење од Рома на домашен терен и резултативе во последниве 4-5 натпревари. Особено што сезоната ти зависи од тоа.
Инзаги ризикуваше ептен со форсирање на три фронта, сакаше да стане светец ама моментално е најблиску до трагичар и со право си навлекува гнев. Он требаше да си израчуна дека со ваква тенка клупа тешко ќе биде на три фронта. Конте овие работи подобро ги менаџира од него али ова е се производ на искуство. Сепак Конте е подолго тренер и повеќе вакви ситуации видел во својата кариера па подобро се носи со истите.
А и сеуште не е се завршено. Сеуште има шанси Инзаги за чудо ама со ова денес ептен се закопавме. Сега и Наполи да изигра нерешено ќе треба да чекаме уште еден кикс а тоа во ваква ситуација каде имаат полесен распоред делува ептен тешко.

Lazio i kupot, ne za dzabe pisuvav deka ova odma se frla u tri lepe, narocito sto znaevme deka 2 so milan ke igraat i znaea i koga, utakmici sto i fizicki i mentalno te nistat bez ogled na ishod, zatoa ne gi sakav niv i juve i u ls. Prokleta usta iam i ja ama pa od druga strana lesno bese da se namirisa ova.

Napoli bez ls i evropa go frlija toa u bunar, nie glumevme ludilo iako uvek na kraj na sezona sme bezdushni, i toa cel trenerski kadar go znaese. Sea bas onoa ispagja za klubot, od trite, podolgoto ima sansa da go zemat.

Нема шанси веќе, ни требаат два кикса на Наполи, или еден ама тој да биде пораз, под услов све да тепаме до крај, а како тргнале работите пре ние 2 пати ќе кикснеме отколку Наполи еднаш.

Ја еба работата Инзаги ептен, малце и немаше среќа со повредите зашо у клучен период му рикнаа Дамфрис, Турам и Зелински али што е тука е, јебига. Не може на исто бодови со ривалот прошло коло ти да одиш стрикно на икс за да бидеш.... ЕДЕН бод пред нив. Ова е недозволиво, нит замор нит ништо ме интересира, зашо играат и Барса и Реал по 100 утакмици годишно па никому ништо.

Само, ептен греота ќе е Наполи со онаков состав да ни земе титула, језив кикс ќе е тоа за Инзаги и за сите во клубов.

Ќе се отвара дискусија за тренерот или да оставиме за крај на сезоната.
Ќе му продолжат договор на Инзаги до 2027 за 7 милиони плата. Титула нема да достави ама пари им достави на газдите и ќе го наградат.

Едино ако фановите во Италија не направат притисок барем повеќе да се инвестира во играчи, ако мислиме да се бориме на секој фронт. Вака не може, кој и да е тренер. Е сега фановите таму протестираат за ствари како пониски цени за нив за билети и го уценуваат клубот, не навиваат ако не им се исполнат вакви или такви барања за нив лично. Тоа лидерите на ултрасите во Италија се криминалци, кур ги боли нив за клубовите и за титули и за играчи.

Му признавам на Ањели дур беше во Јувентус дека на кур не ги ставаше нивните ултраси и ги одјеба и нив и нивните барања и дури и им забрани влез на стадион па нека уценуваат пак.

Боли тоа што во 5 години како најорганизиран клуб и најквалитетна екипа ние имаме вкупно 2 титули, и 2 чоукнати скудета..буквално најчоукерска екипа во Италија сме и резил е тоа што не го искористивме овај период на слаб Јувентус да изградиме доминација и да натрупаме титули...многу ми е криво тоа што Јувентус да беше во наша ситуација лесно ќе освоеа титула со 10 бода предност..а нашите лузери дозволуваат од полупросечна екипа како Наполи да му земи скудето....и уште не се залечени раните од 2022 кога Милан со мизерен тим исто ни ја зедоа титулата...срам резил бламажа од клуб сме.

Да не зборувам тоа што цела сезона по медиумите го фалеа Инзаги од медиуми од стручњаци фудбалски, новинари и не знам што...за на крајот со НУЛА титули ќе останиме и ќе го носиме срамот на најголеми чоукери како што ни прилега како клуб..

За овие неколку натпревари нема што да се лутиме..едноставно колабрираа фудбалерите и немаат сила....се лутам за тоа што изгубија од Јувентус 1-0 во ситуација кога имаа 7 дена одмор додека Јувентус имаа 3 дена одмор и делуваа посвежи...таму требаше да освојат бодови...и исто така со Парма од 0-2, 2-2...и исто така мораше да ја победат Виола таму, а тие ни испратија врели шамари од 3-0 и не закопаа.

На овие натпревари го изгубивме скудетото.

Како и да е и да земат којзнае какви играчи и да склопат добар тим догодина, нема да е доволно за чоукнатите сезони и бламажата што ни ја приредија оваа сезона...срамни изданија, помочани и посрамени во дерби натпреварите..НУЛА титули....нема да е доволно да освојат догодина Скудето.....се ќе биди залудно за овие фрлени титули во вода.

Трето мора да имаат приоритети..неможи на сите натпреварувања да играш со прв тим и после сите се истрошени..катастрофален менаџмет од Инзаги и сите во клубот...нека гледаат лузерите како трофеј ќе крева Наполи , кој го продаде најдобриот игхрач во Јануари, и претходно еден од најдобрите играчи што го имаа дојде кај нас...пукни Интер , мизерија од клуб....бледа сенка на Јувентус .

Поарно за Борусиа Дортмунд да навивав и да не трошев време на овие лузерите

Многу луѓе ќе бидат тормозени од мене кога ќе избиеме пред Наполи и кога ќе освоиме титула. Ептен сте ми комради иначе ќе кажев дека ќе ве мочам од ќерамиди. :D
Е СЕ НЕ ВААААААААААААААААА, ЛА КАПОЛИСТА СЕ НЕ ВААААААААААААААА!
АЈДЕ ДАВАЈ НАРЕДНА НЕДЕЛА ПЛУС ЧЕТИРИ И ДА СИ ПЕЕЕМЕ ДО МАЈ - Е СЕ НЕ ВАААААААААААААААА
Ќе бев среќен да ме цитиравте вие мене ама тоа е тоа. :cenzura:

Лелеее готово. Ја и Кобе што напишавме Е СЕ НЕ ВА сме директно виновни за овој неуспех.
Еве големо извини до цела база на фанови за големиот пад во форма затоа што сум се израдувал на победата на Комо против Наполи. :facepalm:

Лелеее готово. Ја и Кобе што напишавме Е СЕ НЕ ВА сме директно виновни за овој неуспех.
Еве големо извини до цела база на фанови за големиот пад во форма затоа што сум се израдувал на победата на Комо против Наполи. :facepalm:
Конечно некој да признае вина :pos:

I aki posle baern koga pisa daj mu dozivoten na demonot. Totalno 0 od 3 sme posle toa vo sve, ama u sve.

Nego vidi go io luter king primera zatvoril radi rasizam, kanonada gifovi so majmuni imav za denes i 10 zagarantirani hehenca od delboj. Koj te ebe i tebe io, na kraj, ti si kriv.

Крив не крив, ќе ме трпите уште малку. Ако не можам да се справам со некои работи, нема ни потреба да модерирам или да сум на форум воопшто.

Последен пат сме рикнале три пати по ред кога ни бил тренер Раниери :facepalm:

Ио, ние сме рикнати пред овие три порази, имавме среќа и луди одбрани на Сомер, Удинезе и Парма. Така да кога ќе помине таа среќа доаѓа за наплата.
Некој пиша немал искуство Инзаги, извини, ама сите на форумов бевме делумно согласни дека ние немаме тим за три фронта, затоа купот мораше да се жртвува.

Ако на американциве им се важни парите, а нив ги интересира само бизнис и пари не ни очекувајте титули а бога ми и трансфери на играчи. Имаме моментално играчи што се вистински шампиони а ние тоа не знаеме да го искористиме.

За господинот на клупа на крај сезона ќе судам.

Како и да заврши сезонава мораме да разбереме дека од него подобар тренер нема да најдеме. Ако влеземе пак во таа спирала на менување тренери се знае што не чека, сме го поминале тоа и со Морати и во бантер ерата.

Друга работа е што помина само една година откако мистерот ја издоминира лигата, пред тоа не донесе до финале на ЛШ... не можеме сега да ја свалиме целата вина на него и да го бркаме, тоа би било авантура во непознатото и повеќе од веројатно ќе ни се удри од глава. Нека се ослободат од шкартот и нека му донесат 2-3 саглам играчи па да видиме после една година до каде сме.

Некој пиша немал искуство Инзаги, извини, ама сите на форумов бевме делумно согласни дека ние немаме тим за три фронта, затоа купот мораше да се жртвува.

Извинето.
Ама тоа е искуство. Кога еднаш ќе се заебеш, за нареден пат знаеш што-како.
Гарантирам дека нема никад во иднина на Инзаги да му текне вакво нешто ако остане во Интер а работите (вложувањата) не се сменат.

А и вака кога ве читам, по малку посакувам некој друг тим да го земе Инзаги догодина па да видите во какви гомна тек тогаш ќе бидеме.
Не гледам ниту еден тренер кој од овој тим би направил нешто повеќе. Може на Инзаги му фали плус едно скудето ама не е дека не доставил до сега. Особено што дојде во период на транзиција.

Јас не се согласувам дека он нема кривица, има, ама има и раководството.
Нека заврши сезоната па ќе правиме пресметки.

Време е за краш тим рејсинг.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom