- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.412
- Поени од реакции
- 118.873
Не знам од лани мислам.od koga e ova pravilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам од лани мислам.od koga e ova pravilo?
Леброн ја усра на крај а таман да го пофалам како изигра дефанзивно. Еден аут да не изведе како што треба..Rivs ja sjeba cela tekma..
И зашто Кнект не го игра... и тоа е кога немаат асален центарКоја е оваа ротација жити се?
Леброн 46 минути
Лука 45 минути
Плус Хачимура и Фини Смит по 41 и 40.
da be lebron e dezurniot krivec hahaha. Lebron naprai se ko sto treba ovaa utakmica, vperi go prstot tamu kon toj reeves i luka sto ja imase taa skroz sam i sto promasi zicer dvokorak. Lebron ja usral na kraj vika be, kao demek faulot bese klucen za ovie sto izgubija. Bog da cuva i da braniЛеброн ја усра на крај а таман да го пофалам како изигра дефанзивно. Еден аут да не изведе како што треба..
Па он ја усра што не изведе аутот како што треба, за фаулот не правам муабет на крај тоа е што е.da be lebron e dezurniot krivec hahaha. Lebron naprai se ko sto treba ovaa utakmica, vperi go prstot tamu kon toj reeves i luka sto ja imase taa skroz sam i sto promasi zicer dvokorak. Lebron ja usral na kraj vika be, kao demek faulot bese klucen za ovie sto izgubija. Bog da cuva i da brani
Па он ја усра што не изведе аутот како што треба, за фаулот не правам муабет на крај тоа е што е.