Deksi
Локал патриот
- Член од
- 16 март 2010
- Мислења
- 981
- Поени од реакции
- 1.300
Дома сум, кај тебе ама.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дома сум, кај тебе ама.
dve domi ima ednata e vo negotino drugata vo skopje kazi mu tocno kaj siДома сум, кај тебе ама.
Аплауз и за гаазолижачот на Столе од другата трибина, следна утакмица со вардар изцбацвајте го,чалнете оваона..
Глуперди..
Се најде еден господин во село па почнаа да го пцујатАплауз и за гаазолижачот на Столе од другата трибина, следна утакмица со вардар изцбацвајте го,чалнете оваона..
Глуперди..
Како ќе го коментираш пеналот врз Ѓорѓиевски од Манасков баш ко фаќаше Пелистер резултатски приклучок пенал или пробивање?Ахам, и кога стигна на местото играчот на Пелистер направи пробивање, чисто ко солза. Ама ајде нема везе, ќе се лажеме дека било фаул и дека се движел играчот и дека судиите се криви за вчера.
Дома сум, кај тебе ама.
dve domi ima ednata e vo negotino drugata vo skopje kazi mu tocno kaj si
Никако. Божем немаше грешки и на другата страна во текот на мечот? Ти зборувам за грешка во последните 30 секунди од мечот, не за нешто рандом. Ако глеаш така и вчера имаше смешни пенали на двете страни, ама немаше грешка во клучните моменти од мечот.Како ќе го коментираш пеналот врз Ѓорѓиевски од Манасков баш ко фаќаше Пелистер резултатски приклучок пенал или пробивање?
Па баш сакам то да потенцирам и те како на сецнаја кога фаќаш резултат, пенал досуден за Вардар во ситуација кога се игра гол за гол, повторен пенал, и пробивање на Хосни за нерешено послем то Вардар пак се врати на +2 . Овие сите ситуации се судиски “убедувања” сива зона во ракометот. Зато ти викам не ти држи вода “пробивањето” со Алк. Како и да е Вардар погоди се шо можеше да погоди на 2-3 пати се изваде со гол во последна секунда под пасивен со невозможни шутеви од 10 метри. Голманите со дупли учинок од онај на Митревски/Ивиќ одбрани во клучни моменти и то е то. Убеден сум дека ако решава во последната во салата на МЗТ дека го добиваме Вардар.Никако. Божем немаше грешки и на другата страна во текот на мечот? Ти зборувам за грешка во последните 30 секунди од мечот, не за нешто рандом. Ако глеаш така и вчера имаше смешни пенали на двете страни, ама немаше грешка во клучните моменти од мечот.
Вас ве немаше 18 години, а тие 2 титули што ги земавте не ги земавте заради подобар меѓусебен дуел со нас туку што ние кикснувавме со други екипи, не го сваќај ова како навреда туку само ти укажувам на фактите. Спортски поздрав се гледаме на 8миАбее љушпарите никнаја после 3 години тука да продават мадиња, да не ви се удри од гла само на 8ми јуни ако решава таја утакмица.
Ништо не е готово! Такви голови нема да влегват пак како на мечка 3те без гледање шо ги мана или од Борозан од 12 метри.
Има уште за игра![]()
Пенал беше , Манасков од шо е теле му остана левата нога внатре во 6 метри ( види снимка) и јас првен мислев дека е чисто пробивање .Како ќе го коментираш пеналот врз Ѓорѓиевски од Манасков баш ко фаќаше Пелистер резултатски приклучок пенал или пробивање?