Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 јули 2018
Мислења
1.935
Поени од реакции
6.291
@Io Sono Interista абе шо се случи вчера колку брзо се евакуиравте од нашиот стадион, побрзо и од украинската војска од Лисичанск, како руси со тенкој да ве бркаа одма ги испразнивте сите седишта.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.963
Поени од реакции
61.641
Ти дојдоа 5-те минути, а? :pos:

P.S.
Сакав да те пуштам на Серие А ама сум направил голем заеб, те имам рокнато перманентно и нема начин да те амнестирам. Ќе мора да почекаш до следната тема. Во иднина ќе те праќам на робија по неколку месеци, не си ти за доживотна :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.197
Поени од реакции
52.482
@Io Sono Interista абе шо се случи вчера колку брзо се евакуиравте од нашиот стадион, побрзо и од украинската војска од Лисичанск, како руси со тенкој да ве бркаа одма ги испразнивте сите седишта.
Како кадировци ги бркавме шејтаните од Мариупол. Ахмат сила !!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.963
Поени од реакции
61.641
Форца,

Те лаже да знаеш, намерно те има рокнато перманент.
Не го лажам, намерно го рокнав, ама сега се каам, симпатичен ми стана од некоја причина. :D

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.246
Поени од реакции
799
Znaci amerite sezona po sezona instalirat vakov mentalitet , da se raduvame ne kup finale i cat pat nekoja sezona top4 , se zivo i divo na Furlani Kardinale

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.872
Поени од реакции
30.173
Znaci amerite sezona po sezona instalirat vakov mentalitet , da se raduvame ne kup finale i cat pat nekoja sezona top4 , se zivo i divo na Furlani Kardinale
Па со Арсенал што праеа памтиш пред 10-15 год ? И тие вака се радуваа на карлинг куп и 4то место Со Бендтнери, Калстроми и Гибсови.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.985
Поени од реакции
23.587

Се радуваме ( барем малце сезонава и ние имаме душа) на победа над Интер.

Ќе се радувам на победа против Интер на пенали на Берлускони куп, а не па на она рутинско млатење вчера

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.246
Поени од реакции
799
Се радуваме ( барем малце сезонава и ние имаме душа) на победа над Интер.

Ќе се радувам на победа против Интер на пенали на Берлускони куп, а не па на она рутинско млатење вчера
Za nas menje vise , se raduvat upravata , trenerot , toa e loso .

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.648
Поени од реакции
1.247
Затоа што е невидена еуфорија, еве не можеме да се соземеме од радост.
Se raduvam od vcera bas cel den mi e euforicen,neka im kisni a ti bolje prefrlise vo niven fan klub poso gleam deka gi podrzavas vo temana Seria A i uspat dor si tamu prasaj gi dali gi boli uste gazot od sinojka da im zemame nesto melem,etericno ulje soznam…

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.935
Поени од реакции
6.291
Ти дојдоа 5-те минути, а? :pos:

P.S.
Сакав да те пуштам на Серие А ама сум направил голем заеб, те имам рокнато перманентно и нема начин да те амнестирам. Ќе мора да почекаш до следната тема. Во иднина ќе те праќам на робија по неколку месеци, не си ти за доживотна :D
Ее лани и оломнани кога влеговме во црна дупка против вас како се гибавте и ситевте, сега ќе си трпиш. Ќе потраат петте минути преку летото, барем до првата наредна битка.
Туку кажи дон симоне најпознат по тоа дека му е брат на големиот Пипо Инзаги кај ќе ја слави триплетата, на истото место како Мурињо пред 15 години или ќе смени локација?
Screenshot_20250424-011432_Facebook.jpg

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.872
Поени од реакции
30.173
Ее лани и оломнани кога влеговме во црна дупка против вас како се гибавте и ситевте, сега ќе си трпиш. Ќе потраат петте минути преку летото, барем до првата наредна битка.
Туку кажи дон симоне најпознат по тоа дека му е брат на големиот Пипо Инзаги кај ќе ја слави триплетата, на истото место како Мурињо пред 15 години или ќе смени локација?
Прегледај го приврзокот 449594
Баш ме интересира што напиша на ЧатГПТ за да трите голови ти ги прикаже на сликава како 3 круши.

Kajgana Shop

На врв Bottom