- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.370
- Поени од реакции
- 3.459
Зошто ? Гледам све во сабота ги одложиле ? Тогаш ќе го погребаат оној или што ?So Roma najverojatno vo Nedela, od 12.30.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто ? Гледам све во сабота ги одложиле ? Тогаш ќе го погребаат оној или што ?So Roma najverojatno vo Nedela, od 12.30.
Да. Урко е детално запознаен со процесот, впрочем и директно инволвиран во организацијата на погребот и сите активности пропратно. Бидете на линија ќе извести дополнително за распоредот на натпреварите.Зошто ? Гледам све во сабота ги одложиле ? Тогаш ќе го погребаат оној или што ?
Ќе спасите г'з Бастони и Мики суспендирани се..Или ќе останат пожолтени за 34 коло??Да. Урко е детално запознаен со процесот, впрочем и директно инволвиран во организацијата на погребот и сите активности пропратно. Бидете на линија ќе извести дополнително за распоредот на натпреварите.
Ти ли ќе ја носиш пченицата? Зна ли се шта?Да. Урко е детално запознаен со процесот, впрочем и директно инволвиран во организацијата на погребот и сите активности пропратно. Бидете на линија ќе извести дополнително за распоредот на натпреварите.
МесаријаТи ли ќе ја носиш пченицата? Зна ли се шта?
Да бог да испаднале од купот. Пушти ги таму примавера и свиркај си финале лш уште после првиот дуел со барселона.пишува 14ти Мај доколку испаднете од купот
Nemoj posle da se penjavis od zadgrobniot zivot i da vikas ama urko sto e ova zasto u drisla me pogrebuvate i sto baram vo kutija u neptun, m? I zasto lokalniot vrach od kaj mario u maalo mi e pop, daj ti se molam ajde mozebi sum mrtov sega veke i oficijalno zasto sekogas tehnicki sum bil ama ne sum do tolku glup.Да. Урко е детално запознаен со процесот, впрочем и директно инволвиран во организацијата на погребот и сите активности пропратно. Бидете на линија ќе извести дополнително за распоредот на натпреварите.
Озбилен сум бе, од вчера навака е во тотална паника и бара термини за одигрување мечеви, купот, финале ЛШ, мајсторката со Наполи, едноставно во сеопфатен хаос е ликот. Термин за свадба нема, ама битно за мајсторка бара термин, корупка да му ебам.Ти ли ќе ја носиш пченицата? Зна ли се шта?
Да. Урко е детално запознаен со процесот, впрочем и директно инволвиран во организацијата на погребот и сите активности пропратно. Бидете на линија ќе извести дополнително за распоредот на натпреварите.
Озбилен сум бе, од вчера навака е во тотална паника и бара термини за одигрување мечеви, купот, финале ЛШ, мајсторката со Наполи, едноставно во сеопфатен хаос е ликот. Термин за свадба нема, ама битно за мајсторка бара термин, корупка да му ебам.