Фан Клуб: Интер

Зошто ? Гледам све во сабота ги одложиле ? Тогаш ќе го погребаат оној или што ?
Да. Урко е детално запознаен со процесот, впрочем и директно инволвиран во организацијата на погребот и сите активности пропратно. Бидете на линија ќе извести дополнително за распоредот на натпреварите.

Да. Урко е детално запознаен со процесот, впрочем и директно инволвиран во организацијата на погребот и сите активности пропратно. Бидете на линија ќе извести дополнително за распоредот на натпреварите.
Ќе спасите г'з Бастони и Мики суспендирани се..Или ќе останат пожолтени за 34 коло??
Тогаш навиваме за Интер да помине во купот и со Барса и да не рокнат у јуни што се вика да ја наштелувамо..

Ти ли ќе ја носиш пченицата? Зна ли се шта?

пишува 14ти Мај доколку испаднете од купот
Да бог да испаднале од купот. Пушти ги таму примавера и свиркај си финале лш уште после првиот дуел со барселона.

Boce kolku prirodni i neprirodni katastrofi si donel u Italija be otkako si otisol tamu?
Pred koronata bese, pred da padne toj mostot u genoa, sea papata go umre a najverojatno i nas.
Ke ti ebam toa nesrekata od covek ke smenam toa akauntot na inter.it da ne apliciras i od mojot, bogznae sto dubari prais preprodavas garant, Mario vika ke ti rekle kaaade be druze so prais, zaneti tolku karti nema.

Nemoj posle da se penjavis od zadgrobniot zivot i da vikas ama urko sto e ova zasto u drisla me pogrebuvate i sto baram vo kutija u neptun, m? I zasto lokalniot vrach od kaj mario u maalo mi e pop, daj ti se molam ajde mozebi sum mrtov sega veke i oficijalno zasto sekogas tehnicki sum bil ama ne sum do tolku glup.

Ти ли ќе ја носиш пченицата? Зна ли се шта?
Озбилен сум бе, од вчера навака е во тотална паника и бара термини за одигрување мечеви, купот, финале ЛШ, мајсторката со Наполи, едноставно во сеопфатен хаос е ликот. Термин за свадба нема, ама битно за мајсторка бара термин, корупка да му ебам.

Уште од сега знае 40 дена кога му вадат.

Озбилен сум бе, од вчера навака е во тотална паника и бара термини за одигрување мечеви, купот, финале ЛШ, мајсторката со Наполи, едноставно во сеопфатен хаос е ликот. Термин за свадба нема, ама битно за мајсторка бара термин, корупка да му ебам.

Баратајќи со датумиве, успеал да го дознае и датумот на Заев за отпочнување на преговори.

Окото ако навистина успее да го прибере овој Енрике од Марсеј ќе заврши топ работа.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom