Фан Клуб: Интер

Арна може да достави само ако се вработи у волт/корпа и сличните.
Болоња/Милан не се Каљари,јбг...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Каква амајлија ни е Костиќ, свака част. 20 профили со кои ни соопштуваше дека Баерн ќе не искинеле му банирав. Неколку дена го снема како чорап во центрифуга, и еве го назад со нови профили, ни соопштува дека Барса ќе не искинеле.

Решил до трофејот да не однесе сезонава :pos:

Сега за сега му оди подобро од моето "тепаме" лани :kafence:

Каква амајлија ни е Костиќ, свака част. 20 профили со кои ни соопштуваше дека Баерн ќе не искинеле му банирав. Неколку дена го снема како чорап во центрифуга, и еве го назад со нови профили, ни соопштува дека Барса ќе не искинеле.

Решил до трофејот да не однесе сезонава :pos:

Сега за сега му оди подобро од моето "тепаме" лани :kafence:
А ги гледал Болоња? Тек па они како ќе не искинат, дај нека спомне нешто..

Ic ne mi se svigja ova so Turam, do pred mesec dena bese povreden eve go pak, ke go ripne mozda i najteskoto gostuvanje do kraj sto ke go imame vo liga. Arna i Taremi ne bile isto 100% fit a Lautaro isto bil izmoren dosta posle Baern, ali sigurno ke e starter utre, najverojatno so Korea.

Daj nekoe cudo neka izvadi Monza vecer, utre raat da sme do nekade, ako mozea so nas 0-2 da imaat na poluvreme sto da ne i vecer da dostavat.

Барса ја гледа некој?

Многу јака одбрана... свака.част.

Овие 17 годишни џуџиња од 165цм треба да ги изедеме и нозе да им се тресат

Барса ја гледа некој?

Многу јака одбрана... свака.част.

Овие 17 годишни џуџиња од 165цм треба да ги изедеме и нозе да им се тресат
Не, Инзаги рече да се фокусираме на следната утакмица и не гледам така други противници пред време.

Просто не ми се верува како ни дишат у врат овие Наполи.

Поточно кажано, како до Мај истераа со овој смешен состав на сам врв.

Ти ебам и Конте и Кире Печијарев...

Секоја утакмица ни е финале, се нема право на кикс.

Ај пак сеа...

У случај на исто бодови после меѓусебен дуел (што е исто), што е следно?
Гол разлика или мајсторка?

Малеров од коментатор зема да објаснува, ама не дослушнав... А го почна муабетот дека на наполи ќе му треба 1 бод плус од нас за да е шампион. Што значи гол разлика се гледа...

И? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom