Фан Клуб: Интер

АУУУ МИКИ КАКВА УТАКМИЦА ИЗИГРАААА!!!!

Pavard ako mi go sitnete uste ednas na smetka na hienovci i nekoi takvi izmisleni regeni, ke napravam skandal. Uste na start se vide deka negova e megjudrugoto tekmava, koga spasi cist gol so blokot. Total igrac i on, i site, i Darmijan sto do smrt igra radi Damfris mesec dena, apsoluten igrac od zadaca sto bi rekle komentatorite, dostavuva so godini veke koga toa ke se pobara od nego.

Mnogu mnogu teska sezona, mnogu i sreka ke ni treba i vo liga i vo LS, ama nema predaje. :popce: :popce: :popce:

Fudbalov veke evoluira so brzina na svetlina radi izmenive so formati i svetski klubski, definitivno ke ni treba kvaliteten vtor tim, i transferi i potpiranje na talenti od mladinska vo odredeni utakmici od slednite sezoni, racunajte deka posle vakva sezona treba i klubsko svetsko da igra timov, i nie i site ostali sto se del od toa natprevaruvanje.

Ne smeeme veke da si dozvoluvame izleti od tipot na Taremi, Korea, Buch i takvi nekoi, Arna namerno ne go spominjam se otvori malce periodov, neka izdrzi do kraj na sezona vakov kakov sto e dabogda.

Последни 10 мин тотално се распаѓаме. Не знам дали е само ради резервите и нивниот квалитет, или оти системов ги капнува нешто, ама не оди на арно работава вака. Нема да може секогаш да се спасуваме. А решениево не знам кое е... Како на х2 брзина беа пуштени од Баерн крилава од 80та натаму, тотално капнати бевме.

Единствено сценарио е да бидеме на нерешено и да дадеме гол на 2-3 мин пред крај со кој одиме понатаму, па да се добраниме некако. Или евентуално 3-1 да водиме па да се стегаме со 3-2 до крајот. При поволен резултат од еден гол разлика, претешко е да задржиме со вака појака екипа повеќе од 10 мин.

бтв каков гнев имав при 0-0 кога Турам наместо да шутне проба да изнуди од тие педерските пенали :boksix: Ама ајде ја оправија после.

Се виде кратката клупа што ја има во моментов Интер уште од кога излезе Лаутаро, нема ни барем пола адеквантна замена за него, Тареми од кога влезе беше како изгубен германец, Турам после вториот гол на Баерн одеше по терен, што од умор, што од можеби болки што го масакрираа во неколку дуели претходно.

Мора да се работи на засилување на тимот на неколку позиции, и тоа засилувања од типот на Дејвис од Лил, а не Тареми.

Го видоа Боце на трибина и изгинаа .

Сега миџетите од барса ке им се деси флешбек 2010 пак ке пуштаат прскалки .
vaka zastanal posle prviot primen gol, ostanatoto e istorija ...

1744839353788.png

Најјаки навивачи имаме дефинитивно. Колку само доставија првата особено кога беа пикнати у тој ќош на Алијанц и пак се слушаа. Исто втората сега, тогаш кога беше најпотребно да пејат они беа најгласни. Огромен буст им дадоа на нашиве на крајот во тие последни пет минути.

Лани кога бев на утакмица во живо дупло се слушаше пеењето за разлика на тв пренос. Можам да претпоставам вечерва како било у живо, ај живи здрави па @D-r-ot нека пише сеопфатен пост како си прошол. :)

Најјаки навивачи имаме дефинитивно. Колку само доставија првата особено кога беа пикнати у тој ќош на Алијанц и пак се слушаа. Исто втората сега, тогаш кога беше најпотребно да пејат они беа најгласни. Огромен буст им дадоа на нашиве на крајот во тие последни пет минути.

Лани кога бев на утакмица во живо дупло се слушаше пеењето за разлика на тв пренос. Можам да претпоставам вечерва како било у живо, ај живи здрави па @D-r-ot нека пише сеопфатен пост како си прошол. :)
Kur moj, bojkotiraat navivanje 20 minuti, tisina bese 20 minuti na stadion na tv se slusaa samo navivacite na Baern, protestiraat radi skapite bileti veke mesec i nesto, niedna utakmica ne navivaat CN prvi 20 min, tek u 20ta pocnuva da grmi cel stadion, do togas spontano ostantite ako nesto povlecat.

Se nadevam so Barsa deka nema toa da e slucaj, mnogu mrtvilo bese prvi 20 min, a i igrata na Inter u paket so taa atmosfera bese losa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom