Ја сум дури и боље од овиесве Ален Делоновци и Марлон Брандовци богати.
Ја сум дури и боље од овиесве Ален Делоновци и Марлон Брандовци богати.
По компарацијава за мажи се приметува дека си генерација со тетките на форумов. Негде 55+ минимум.Не знаев дека добрите момчиња вака бирале девојки.
Можеби чекала да ги ослабе бутовите па да те прифати оти нејќела да слуша вакви коментари.
Ги комплексирате девојчињата чоек да помисли зад екранов све Ален Делоновци и Марлон Брандовци богати.
Блиску брат, 61 и пол. Гледаш споро типкам очиве слабо гледаат еј животе џојстику расипанПо компарацијава за мажи се приметува дека си генерација со тетките на форумов. Негде 55+ минимум.
Потпис, печат, заверка на нотар. Баш имав предавање за toxic femininity.
Абе поштувам, лично мислење, вкус што да е... само ... да избереш менлива особина за долгорочни планови и не е баш паметно, ама ете, вие си знаете. Исходиве еве, очигледни се. Институција брак цути, никогаш не било поидилично да створиш фамилија од сега. Нема маж што кука од жена му, среќна нова 1950та. А кај жените баш е менливо, естрогени тироиди, знаат убаво да си поиграат во двете насоки. Ме потсети на една зафрканција кога ја остава девојка му и она одма дотерана ослабена, навежбана и овој не не, се предомислив. Иста таква апсурдност. Не дека кога витката ќе го зафркне и ќе му ги јаде парите со швалерот ќе се тупка во гради и ќе вика, ама јас најдов таква на чачкалици.
Па не ги јас бирам женските по тие критериуми за: витка става, еластичност, убавина и атрактивно тело и слични физички атрибути.
Такви атрибути и критериуми си имаат поставено ситуираните и материјално моќни обезбедени мажи, сите знаеме дека е таква реалноста.
Нема потреба да создаваме розова слика и да се правиме дека не е така.
А женските меѓу себе си конкурираат и настојуваат која да има што подобар физички изглед, па ставаат вештачки веѓи, еј природните веѓи ги отстрануваат и ставаат вештачки?
Каде отиде светот?
Во врска со ова што го кажа, иако е подолг пост ќе те замолам да го прочиташ и да дадеш мислење.Ама, никој не сака пасивен, оптегнат на кауч мрчач, ни машко ни женско. Од камено време така било, мажот лови, жената гледа куќа, деца, прави јадење.
Со некои поенти се согласувам, но делови може да се разберат погрешно. Пасивен маж жена не е исто со добар маж/жена. Пасивен маж/ жена пак од друга страна, не е исто со стабилен маж/жена. Тие топло ладно работи палат само кај луѓе со психолошки проблеми со врзување и треба да го лечат тој момент. Всушност тогаш не ги возбудува личноста туку дистанцата што им ја дава. Најчесто тоа оди заедно со зависност од гејмање (адреналинот што се добива при скокање левели). Зборам за зависници , не за нормални гејмери.Во врска со ова што го кажа, иако е подолг пост ќе те замолам да го прочиташ и да дадеш мислење.
Првпат гледам дека на маж не му се свиѓале облините од женското тело, као бутови на пример, сигурен си дека си стрејт? Мислам чисто можеш да се преиспиташ себеси што те привлекува што не, ништо срамно. Велиш многу машки немале бутови, па нормално кога машкото тело не е создадено да носи бебе, повеќе е на мускули, а женското е повеќе на масти, на гради, на бутови, на газови, се се тоа маснотии, нормално е да има облини, а тоа што денес се форсираат некој закачалки како манекенкине анорексични, тоа е друго ама не е во никој случај природно.Никаде не ја навредив девојката на форумов.
Но тоа е, ако се пишува вистината во ова општество веднаш се појавуваат личности на кои им пречи да се пишува за реалноста.
Таа девојка има 31 година, чупето има преубава фаца и лице и насмевка, ама реално има развиени дебели бутови и нозе, а уште не раѓало деца. Убавината ќе помине кога тогаш, а кај оваа веќе почнало со 31 години да има изразени бутови. Јас немам такви дебели бутови и многу машки немаат.
Мислам дека со ова никого не сум навредил, ниту таа девојка ја имам навредено.
![]()
Learn why women carry more fat than men
One of the main morphological differences between men and women is the greater amount of fat that women carry.us.humankinetics.com
Автоматски споено мислење:
Токму така, и од тие 4.900 пријатели повеќето и се мажи, очигледно избира мажи, се знае што ја интересира, ама времето врви и поминува.
Јас реално не сум ни имал ,, такви намери'' со Битолското чупе кое е во Скопје, само експеримент беше тоа.
Точно, се што лета не се јаде....
На слики се убавици ама кога ќе прозборат..
Што би рекла Десанка Максимовиќ ,, Лепа си лепа, ал проговори да те видим каква си заиста''.
Ме заинтригиравте со толку многу пишување на моите коментари за девојката од Битола вие и останатите членови од овој форум, и јас ете вчера пак искуцав на фејсбук име и презиме на девојката, и што да видам, чупето се пофалило со нов Ајфон телефон.
Чупето е фалбаџика, се фали со купен телефон, големо чудо....
Фалење со ајфон хехе, дно дна.
Глумење претенциозност и величини со ајфон, реално самсунгот ми е многу подобар како марка и бренд на телефон.
Инаку за пофалба е тоа што чупето става слики од теретана, почнало да оди во теретана и да се обиде нешто да направи со тие дебели бутови и нозе. Многу успех во таа мисија.
Реално не ми требаат особи кои не ми се пријатели а после да ми излегуваат на ѕидот со нивни постови и слики.
Ситуираните и материјално моќни мажи обично си имаат умислено дека се може да се купи со пари, па не се ни трудат многу околу жените. Затоа и си привлекуваат површни жени кои наместо интелектуално да се надоградуваат себе, се замараат со вештачки работи.Па не ги јас бирам женските по тие критериуми за: витка става, еластичност, убавина и атрактивно тело и слични физички атрибути.
Такви атрибути и критериуми си имаат поставено ситуираните и материјално моќни обезбедени мажи, сите знаеме дека е таква реалноста.
Нема потреба да создаваме розова слика и да се правиме дека не е така.
А женските меѓу себе си конкурираат и настојуваат која да има што подобар физички изглед, па ставаат вештачки веѓи, еј природните веѓи ги отстрануваат и ставаат вештачки?
Каде отиде светот?
Првпат гледам дека на маж не му се свиѓале облините од женското тело, као бутови на пример, сигурен си дека си стрејт? Мислам чисто можеш да се преиспиташ себеси што те привлекува што не, ништо срамно. Велиш многу машки немале бутови, па нормално кога машкото тело не е создадено да носи бебе, повеќе е на мускули, а женското е повеќе на масти, на гради, на бутови, на газови, се се тоа маснотии, нормално е да има облини, а тоа што денес се форсираат некој закачалки како манекенкине анорексични, тоа е друго ама не е во никој случај природно.
![]()
Learn why women carry more fat than men
One of the main morphological differences between men and women is the greater amount of fat that women carry.us.humankinetics.com
и никогаш нема да го осетат задоволството и чувството како е да ја фатиш таа што ти се свиѓа на поштен начин и да знаеш дека е со тебе ради тебе.Ситуираните и материјално моќни мажи обично си имаат умислено дека се може да се купи со пари, па не се ни трудат многу околу жените. Затоа и си привлекуваат површни жени кои наместо интелектуално да се надоградуваат себе, се замараат со вештачки работи.
Во врска со ова што го кажа, иако е подолг пост ќе те замолам да го прочиташ и да дадеш мислење.
Волку длабока анализа за бутови, целулит и богаташки апетити одамна не сум прочитала.Не ми е баш пријатна глетка да девојка од 31 година, која никогаш не раѓала деца, да има уште на 31 година толкави бутови и целулит. Никаде не пишав очекувам анорексични женски, но сепак не ми е убава глетка и тие бутови.
Може има мажи да им е тоа симпатично со жени кои имаат бутови и огромен задник ама мене не ми е.
Ама чисто се сомневам дека на материјално ситуираните мажи им е привлечна таква девојка со толку изразени бутови, само ако чупето е ,, жива ватра'' во кревет па да успее да улови некој богаташ. Ама тие богаташите можат чупето да го изневеруваат на секој агол, во таква положба би биле нештата. Богаташот освен чупето со тие бутови, ќе сака да ,, шара'' на страна со витки и тенки женски, тоа е факт.
Да е ситуацијата да раѓала деца да кажеме дека е разбирливо да има уште сега толкави бутови. Уште чупето се занесува со еден куп мажи на фејсбук и социјални мрежи кои и дигаат рејтинг со лајкови и коментари, ама времето си поминува и се е минливо.
Ќе повторам од вчера што пишав, за почит е што почнала да оди во теретана и многу успех да успее да поправи тоа со тие огромни бутови.
Нека се фали со ајфони на фејсбук дека купила, тоа говори за некои работи.
Мајка ми вика Солунски дирециВолку длабока анализа за бутови, целулит и богаташки апетити одамна не сум прочитала.
Како да си пишал докторска дисертација за женски бутови…![]()
Се слагам ама има овде еден проблем, ние сме како флуидите....до моментот кога ќе го прочиташ овој текст ти веќе нема да бидеш истиот човек. 99 од 100 луѓе што ќе ги сретнеш на улица немаат слободна волја. Тоа ти се свиѓа се сведува на нагон и како таков нема голем век на траење, кога тогаш ќе го снема. Човекот како феномен у универзумов е многу повеќе од пропорции, боја и форма. И кај жените тоа финансискиот дел од тебе е толку битен да за нив секој маж освен физичкото тело се проширува на кола, облека, стан, бизниси, канцеларии и т.н. И кога на еднаа жена и се свиѓаш све ова споредново како додаток она го гледа како дел од тебе и го осеќа како физичка привлечност манифестирана преку целата хемија у мозок.и никогаш нема да го осетат задоволството и чувството како е да ја фатиш таа што ти се свиѓа на поштен начин и да знаеш дека е со тебе ради тебе.
Значи кај ливадарките песот е составен дел од самите нив и треба да влезе во машката евалуација врз истите?И кај жените тоа финансискиот дел од тебе е толку битен да за нив секој маж освен физичкото тело се проширува на кола, облека, стан, бизниси, канцеларии и т.н. И кога на еднаа жена и се свиѓаш све ова споредново како додаток она го гледа како дел од тебе и го осеќа како физичка привлечност манифестирана преку целата хемија у мозок.