Мислиш мобилен?Ако познавам некого и Комуницирам лично и на дебилен а и со Вивер, што к@р ми е фејсбук пријателство...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш мобилен?Ако познавам некого и Комуницирам лично и на дебилен а и со Вивер, што к@р ми е фејсбук пријателство...
Да, тоа фејсбук пријателствата не ми се обновени од пред десет години.Ако познавам некого и Комуницирам лично и на дебилен а и со Вивер, што к@р ми е фејсбук пријателство...
Може само работи на пулт типот а не вежба и нема мускули и така има пристап до членски?
Битно он ебел. Џабе филозофии и се, исходот се брои.Уште попатетично ако е така.
Не ти требаат ниту мускули, ниту Фејсбук/Инстаграм/Твитер и останати Интернет играчки за да воспоставиш комуникација со личност која е тука пред тебе и ќе остане тука во наредни 60 до 120 минути - не знам колку им трае тренингот.
Да, глупо е да си ја повлечеш понудата за пријателство, искрено.
Не знам, јас ако не го познавам ликот не прифаќам понуда за пријателство, независно маж/жена.
Jas pak cel prasalnici oti ne me prifakjaДа, глупо е да си ја повлечеш понудата за пријателство, искрено.
Не знам, јас ако не го познавам ликот не прифаќам понуда за пријателство, независно маж/жена.
Тебе на Тик Ток човек да те бара најубаво.Да, тоа фејсбук пријателствата не ми се обновени од пред десет години.
На Вибер сум само достапна.Тебе на Тик Ток човек да те бара најубаво.![]()
Не се експонираш многу а и не си зависна од кратките видеа на ФБ и инста што е добро.На Вибер сум само достапна.
Порано ми се свиѓаше и скајп.
Инстаграм имам, ама ретко користам и ми се случува пораки да не отворам.
Битно он ебел. Џабе филозофии и се, исходот се брои.
Да, да, типично за машко кое не може да фати некоја женска, па почнува да ја навредува, дека е спонзоруша и неморална, на лисицата и било високо грозјето па рекла кисело е и онака. Не си и се бендисал и затоа не те прифатила за пријател, не значи тоа дека е таа "чурук", може имаш манијачка фаца, си се пази чупето.
Ништо не изгубил ни он реално, чупе што има 4900 пријатели на фејсбук е секако ред флег што е пожелно да се избегне
Ти си добар..мене ем не ме прифаќаат ем го заклучуваат профилот да не им нудам пријателство хехе ама на мене ми одговара тоа што за кратко време гледам со какви личности си имам работа..А на сликиве кога ги гледаш мислиш поневини суштества од нив нема ко мајки терези и богородици..
Мислиш дека го приметила неговото аднување..сигурно има плус 500 други кои се на стен бај..
Ако не и се допаѓа нема да го прифати, а ако не го прифати, а не го ни одбие, автоматски иде у фоловерс, што е плус за неа, зашто има повеќе фоловерс после на профил, посебно ако ставила колку ја следат бројчано да се гледа.
Не знаев дека добрите момчиња вака бирале девојки.ама реално има развиени дебели бутови и нозе
жените посебно девојчињата се искомплексирани самите од себе највеќе или од своите врснички. Причина за тоа не се машките туку лажната претстава за животот која се прикажува на инстаграм првенствено, и не се однесува само на убавина или килажа туку и на општествен статус, пари и моќ. Затоа се повеќе и повеќе 18+ годишни се преориентираат на живот кој им носи лесни и брзи пари како onlyfans, искачање со постари и доста побогати од нив и од нивните родители трчајќи по животот што нејзините родители никогаш не можат да и го понудат. Жените се тркаат меѓу себе за која на која повеќе ќе и покаже дека е поубаво облечена, нашетана, најадена по елитни ресторани и сл.Не знаев дека добрите момчиња вака бирале девојки.
Можеби чекала да ги ослабе бутовите па да те прифати оти нејќела да слуша вакви коментари.
Ги комплексирате девојчињата чоек да помисли зад екранов све Ален Делоновци и Марлон Брандовци богати.
Не знаев дека добрите момчиња вака бирале девојки.
Можеби чекала да ги ослабе бутовите па да те прифати оти нејќела да слуша вакви коментари.
Ги комплексирате девојчињата чоек да помисли зад екранов све Ален Делоновци и Марлон Брандовци богати.
Потпис, печат, заверка на нотар. Баш имав предавање за toxic femininity.жените посебно девојчињата се искомплексирани самите од себе највеќе или од своите врснички.
Абе поштувам, лично мислење, вкус што да е... само ... да избереш менлива особина за долгорочни планови и не е баш паметно, ама ете, вие си знаете. Исходиве еве, очигледни се. Институција брак цути, никогаш не било поидилично да створиш фамилија од сега. Нема маж што кука од жена му, среќна нова 1950та. А кај жените баш е менливо, естрогени тироиди, знаат убаво да си поиграат во двете насоки. Ме потсети на една зафрканција кога ја остава девојка му и она одма дотерана ослабена, навежбана и овој не не, се предомислив. Иста таква апсурдност. Не дека кога витката ќе го зафркне и ќе му ги јаде парите со швалерот ќе се тупка во гради и ќе вика, ама јас најдов таква на чачкалици.Конкуренцијата е голема со витки и екстремно атрактивни девојки на пазарот и богаташите и ситуираните момци баш помеѓу витка и еластична женска и оваа со тие бутови баш ќе одберат таква со бутови.