Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој шо е НЛБ Клик е фиксна 5,7% за целиот период од максимум 8 ипол години, максимално дават милион ипол, максимална рата 19 и нешто беше од кој 3 и нешто камата.Komercijalna momentalna kamatna stapka bez osiguruvanje e 5.5 za prvite 3 godini za maksimalna suma od 2.000.000 mkd.
Togas bil podobar proizvod od NLB.Овој шо е НЛБ Клик е фиксна 5,7% за целиот период од максимум 8 ипол години, максимално дават милион ипол, максимална рата 19 и нешто беше од кој 3 и нешто камата.
Podatocite ne im se azhurirani, mozda i nad dve godini.Странава дава убава споредба на условите кои ги нудат сите наши банки
Кредитинфо.мк
Кредитинфо е вашиот бесплатен финансиски советник. Споредете ги кредитните производи на македоснкиот пазар. Пратете ги промените на каматните стапки. Информирајте се детално за трошоците и аморт планот за даден кредитен производ.kreditinfo.mk
Najdobro prasuvaj vo Centralen Depozitar.Дали некој знае кај се префрлени депозитите од поранешната Земјоделска Банка?
Изгледа дека сите ставаат, за жал. Како да се договорениСакам да ја сменам НЛБ, препорака за банка? Сакам добро електронско банкарство, не ме интересираат кредити, соработка за фирма итн, јас сум просечен човек кој сака се што може да се заврши преку телефон. НЛБ е ваква али почнаа на се и сешто да ставаат провизии.
За електронсо подигање?Изгледа дека сите ставаат, за жал. Како да се договорени
За електронско подигање сѐуште не почнале, ама кај и да е... Ме интересира, во која земја освен во Македонија наплаќаат ако подигнеш свои пари од шалтер? Каде наплаќаат ако повеќе од три пати си ја провериш состојбата на сметката на банкомат? Не ми текнува за други бисери, сигурно ги имаЗа електронсо подигање?
Инаку ако подигнеш пари од шалтер мислам 100 денари е провизија, што не е баш малце.
За сметки земаат провизија да плаќаш.За електронско подигање сѐуште не почнале, ама кај и да е... Ме интересира, во која земја освен во Македонија наплаќаат ако подигнеш свои пари од шалтер? Каде наплаќаат ако повеќе од три пати си ја провериш состојбата на сметката на банкомат? Не ми текнува за други бисери, сигурно ги има