Која банка е најдобра? (ваши искуства со банки)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Komercijalna momentalna kamatna stapka bez osiguruvanje e 5.5 za prvite 3 godini za maksimalna suma od 2.000.000 mkd.

Последно уредено:
Komercijalna momentalna kamatna stapka bez osiguruvanje e 5.5 za prvite 3 godini za maksimalna suma od 2.000.000 mkd.
Овој шо е НЛБ Клик е фиксна 5,7% за целиот период од максимум 8 ипол години, максимално дават милион ипол, максимална рата 19 и нешто беше од кој 3 и нешто камата.

Овој шо е НЛБ Клик е фиксна 5,7% за целиот период од максимум 8 ипол години, максимално дават милион ипол, максимална рата 19 и нешто беше од кој 3 и нешто камата.
Togas bil podobar proizvod od NLB.

Некој искуство со УНИ БАНКА? Дали лесни одобруваат кредити?

Овие од Нлб најутепана банка се, треба цел град да го извртам и да имам среќа да погодам банкомат кој има пари. Уште еднаш да ми се деси ова и ги мењавам кој ги ебе, се утепав од даваање екстра пари на други банкомати за да извадам пари кога ми треба итно

Странава дава убава споредба на условите кои ги нудат сите наши банки

Странава дава убава споредба на условите кои ги нудат сите наши банки

Podatocite ne im se azhurirani, mozda i nad dve godini.

Дали некој знае кај се префрлени депозитите од поранешната Земјоделска Банка?

Сакам да ја сменам НЛБ, препорака за банка? Сакам добро електронско банкарство, не ме интересираат кредити, соработка за фирма итн, јас сум просечен човек кој сака се што може да се заврши преку телефон. НЛБ е ваква али почнаа на се и сешто да ставаат провизии.

Сакам да ја сменам НЛБ, препорака за банка? Сакам добро електронско банкарство, не ме интересираат кредити, соработка за фирма итн, јас сум просечен човек кој сака се што може да се заврши преку телефон. НЛБ е ваква али почнаа на се и сешто да ставаат провизии.
Изгледа дека сите ставаат, за жал. Како да се договорени

Изгледа дека сите ставаат, за жал. Како да се договорени
За електронсо подигање?
Инаку ако подигнеш пари од шалтер мислам 100 денари е провизија, што не е баш малце.

За електронсо подигање?
Инаку ако подигнеш пари од шалтер мислам 100 денари е провизија, што не е баш малце.
За електронско подигање сѐуште не почнале, ама кај и да е... Ме интересира, во која земја освен во Македонија наплаќаат ако подигнеш свои пари од шалтер? Каде наплаќаат ако повеќе од три пати си ја провериш состојбата на сметката на банкомат? Не ми текнува за други бисери, сигурно ги има

За електронско подигање сѐуште не почнале, ама кај и да е... Ме интересира, во која земја освен во Македонија наплаќаат ако подигнеш свои пари од шалтер? Каде наплаќаат ако повеќе од три пати си ја провериш состојбата на сметката на банкомат? Не ми текнува за други бисери, сигурно ги има
За сметки земаат провизија да плаќаш.
Општо за све наплаќаат на шалтер.
Па и електронски да плаќаш во продавница...нешто оди за банката од парите што треба да ги земе газдата на продавницата.
"Им даваат електорнски уреди и им имплемемтираат софтвер" за да си дрпаат од нивната заработка.
Ако купам јас нешто од продавница со картичка повеќе има ќар банката него газдата од продавницата.
Да го направат да биде купувачот да си плаќа никој нема да ги користи....
Тогаш нема да им биде примитивно и никој нема да се *флекса* со картички технологија, да кажува колку било подобро итд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom