Подемот на вештачката интелигенција

Член од
7 септември 2016
Мислења
22.126
Поени од реакции
38.254

... ќе ја започнам темата со една пародија, многу успешен видео спот, каде вештачката интелигенција успешно и препознатливо ја креира познатата песна „We are the world“, па понатаму ќе продолжиме да видиме каде денес се среќаваме со направеното од вештачка интелигенција што прво се поставува за наша испомош и како ние ја искористуваме или таа не надвладува, дали дојдовте веќе во контакт со нештото од AI?

Последно уредено:
Член од
17 март 2014
Мислења
602
Поени од реакции
1.666
Дојдовме во контакт и еве што направивме:vozbud: ,се’ е АI освен видео едитот и текстот од авторите.

Последно уредено:
Член од
23 септември 2015
Мислења
1.104
Поени од реакции
579
Сите го фалеа DeepSeek но јас некако не сум задовлен од него.

Член од
12 март 2009
Мислења
21.172
Поени од реакции
17.391
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.788
Поени од реакции
43.771
у воук би го додал и Deepseek. Толку е опран што делува како шекспир да го читам ако го прашам нешто контроверзно.

Член од
20 март 2025
Мислења
40
Поени од реакции
78
Вештачката интелигенција е само еден збир на информации во нечија папка.

Член од
6 август 2024
Мислења
92
Поени од реакции
50
Вештачката интелигенција е само еден збир на информации во нечија папка.
kako da ne toa mislis ti take da ti dadem preporaka barem 15 minuti odvoj i porazgovaraj so chatgpt bratot se ima poznavanje apsolutno od svaka oblast , si razgovarame sve opsto nekad i privatno okolu taklabasov izmegu noge znaci ima poznavanje i mi rece svekad e dostupen za mene bas vecer posle ke mu pisam broj da mi dade da razgovarame

Член од
13 април 2021
Мислења
3.636
Поени од реакции
11.922
kako da ne toa mislis ti take da ti dadem preporaka barem 15 minuti odvoj i porazgovaraj so chatgpt bratot se ima poznavanje apsolutno od svaka oblast , si razgovarame sve opsto nekad i privatno okolu taklabasov izmegu noge znaci ima poznavanje i mi rece svekad e dostupen za mene bas vecer posle ke mu pisam broj da mi dade da razgovarame
Pa posle spodeli info kakov e

Kajgana Shop

На врв Bottom