Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
21 октомври 2024
Мислења
68
Поени од реакции
241
Мора да се апси и да се расчистува со секоја форма на криминал. Колку и да звучи веќе кажано овој пат нема назад. Ова е последната шанса да направиме држава. Или ќе ја средиме темелно или од ова ќе остане само територија населена со пензионери.
Со право ниеден млад човек нема да сака да живее во држава каде што владее безредие и беззаконие а просперираат дилери рекетари и лихвари.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
12.325
Прегледај го приврзокот 446526

7 лица ќе бидат префлени во Шпанија.

Ниту еден пациент не презеле Германија и Франција!
Толку од „западните вредности„

Само 15 пациенти се преземени од Австрија, Белгија и Шведска (најразвиени ЕУ држави) 39 пациенти од земји надвор од ЕУ (Србија и Турција) и 39 пациенти од вториот ешалон на ЕУ држави (Бугарија, Грција, Полска, Хрватска, Словенија и Литванија)

Велика Британија, Германија, Франција, само прогласените лидери на ЕУ - штурци.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.173
Поени од реакции
68.600
Не е проблем дали апси или не Панче. Вториот дел доаѓа кога притворените ке дојдат кај обвинителството, а таму треба чистка од корен. Џабе што ги апси полиција, ако овие добиваат 6 месеци затвор за убиство заради претекнување на полна линија. Двете мора 100% да си ја завршат својата работа за да има напредок.

Член од
21 октомври 2024
Мислења
68
Поени од реакции
241
Велика Британија, Германија, Франција, само прогласените лидери на ЕУ - штурци
Низ историјата се покажало многу пати дека Франција била гробар на Македонија и македонското прашање.

Член од
6 ноември 2016
Мислења
2
Поени од реакции
3
Толку од „западните вредности„

Само 15 пациенти се преземени од Австрија, Белгија и Шведска (најразвиени ЕУ држави) 39 пациенти од земји надвор од ЕУ (Србија и Турција) и 39 пациенти од вториот ешалон на ЕУ држави (Бугарија, Грција, Полска, Хрватска, Словенија и Литванија)

Велика Британија, Германија, Франција, само прогласените лидери на ЕУ - штурци.
Има и во Италија (4 пациенти), и во Шпанија (мислам 7?)

Член од
20 април 2009
Мислења
996
Поени од реакции
968
Мислам како да не бев свесен што се случи се до денес...Ова не може да се случи и во најлош кошмар. Општеството да се опорави од ова не може, но дали може да се свести? Тонеме луѓе... И многу се плашам дека се може некако да се изрелативизира. Работиме, апсиме, ќе одговараат... Но, кој ќе одговара за изминатите 35 години, години на колективна општествена траума. Нема година да не се случи нешто катастрофално кое во темел психички колективно не уништува. И првпат чувствувам како ништо повеќе да не е важно..ни партии, ни вести, ни медиуми, ни ставови ни реплики ни контрареплики.. Се е некако монотоно, во мрак..како рамна линија на црниот екран на електрокардиограмот...Ние сме во клиничка смрт..реално е само страдањето.
Жал ми е за децата, за семејствата, за сите оние што страдаат и сите оние што гледаме немо од страна, за моите, нашите, нивните и вашите...Жал ми е за ДНК, бенд кој чудно и необично секогаш бил некаде тука потсвеста и во тивкото потпевнување.
Жал ми е што треба да жалам, кога жалта сама по себе не помага....

Вечен покој, и слава на настраданите...
Господ нека ни даде сила и нека ја чува Македонија од сите нас....

Член од
19 март 2013
Мислења
3.598
Поени од реакции
5.593
Добро шо се фаќате за Британија, Франција и Германија ? Најбитно е да им се помогне на сите највеќе што е можно и да можат да живеат каков таков живот. Траумите секако ќе останат засекогаш. Јас сум благодарен на сите што помогнаа и сите од повредените се на сигурно место и нема уште жртви.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.339
Поени од реакции
9.198
Кога ќе се апси Анѓушев и Филипче за јасната од небо одговорност во случајот со тетовската болница?

Додека овие не влезат во ќорка, да не ми глуми ДПНЕ за правда и принципи!

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.738
Поени од реакции
11.897
Овој потпишува дека локалот ги исполнува условите за лиценца, оттука оди нагоре се до Министерство за економија, каде државен секретар се потпишува и ја одобрува лиценцата.

Засега, цел синџир од најниско ниво (началници и полициски службеници) до државниот секретар на Министерството за економија кој ја потпишал лиценцата (по овластување на министерот) + Бектеши како министер, се уапсени. Ќе видиме колкава вина би имал Бектеши, со оглед на тоа што мислам дека негов потпис не стои на лиценцата, туку само од државниот секретар. Веројатно ни тој не ни знаел што потпишува, бидејќи тие под него му гарантирале дека сè е во ред, иако објектот не ги исполнувал законските услови за работа.

Кривичната за овие веројатно ќе биде Тешки дела против општата сигурност. За полициските службеници е тоа, би требало и за другиве, но ќе видиме.

Газдата е посебен случај, ќе има тој и други дела натоварени.
Абе не памтел, не знаел што потпишал…
Па не е само да си го прчи во канцеларија треба да се свесни каква одговорност сносат ама фората е што сите лапаат од колачот за послем да се прават у подрум дека биле

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.146
Поени од реакции
8.447
ДНК во дисково имале повеќе пати настап. Го гледам профилот на Инстаграм на дисково и во 2019 имале настап.
Панчо пуштал музика и во декември 2019 гостувал мислам со србинката Сара Јо.

Низ години настапувале многу диџеи, куп пеачи како Бени, Владо Јаневски, Лозано, Нокаут, Игор Џамбазов. Доста од Србија настапувале Беквалац, Реља, Едита и други.

Од слики дисково внатре изгледало топ ама мене не ми е јасно зошто толку години работење не го средиле од надвор подобро кров, фасада и останато што е потребно?

Член од
7 септември 2016
Мислења
22.022
Поени од реакции
38.180
Screenshot 03-20-2025 21.31.41.png

„ по овластување на министерот“, можеби има написмено решение за овластување државниот секретар како потписник!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.719
Поени од реакции
24.693
Не е проблем дали апси или не Панче. Вториот дел доаѓа кога притворените ке дојдат кај обвинителството, а таму треба чистка од корен. Џабе што ги апси полиција, ако овие добиваат 6 месеци затвор за убиство заради претекнување на полна линија. Двете мора 100% да си ја завршат својата работа за да има напредок.
Cekaj tek sega ko ke pocnat zdravstveni problemi da im se javuvaat, sto ne ni znaele deka voopsto i gi imale pred da gi pritvorat.
Kakva magnetna, kakvi bakraci, samo pritvor mu e majkata, odma ke naucis od sto se boleduvas.
Voedno tie se tri top rak rani vo republikata. Sudstvo, zdravstvo, skolstvo. Se drugo e metastaza od niv.

Член од
12 март 2009
Мислења
21.046
Поени од реакции
17.280
ДНК во дисково имале повеќе пати настап. Го гледам профилот на Инстаграм на дисково и во 2019 имале настап.
Панчо пуштал музика и во декември 2019 гостувал мислам со србинката Сара Јо.

Низ години настапувале многу диџеи, куп пеачи како Бени, Владо Јаневски, Лозано, Нокаут, Игор Џамбазов. Доста од Србија настапувале Беквалац, Реља, Едита и други.

Од слики дисково внатре изгледало топ ама мене не ми е јасно зошто толку години работење не го средиле од надвор подобро кров, фасада и останато што е потребно?
вчера кажуваа архитекти...проблем мала висина, натерјали запаливи ( акустична изолација ?..) итн...
И да не се запали од пиротехника, може електричен пожар да настане... Некогаш и 2те работи заедно, електричен пожар + пиротехника...

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.409
Поени од реакции
5.618
Овие ако го продолжат вака синџирот на апсења, пола држава ќе лежи затвор. Секој втор прави криминал, а поголемиот дел не е ни свесен дека прави. Ајде бе наш човек е, ајде бе брат уживај ќе средиме, ајде за нешто ситно на страна, ајде бутниме за побрзо. Од ајде дојдовме до ова.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.775
Поени од реакции
9.903
Може има одговорено поназад..Како е ситуацијатана Панчо Днк?

Kajgana Shop

На врв Bottom