Uste 100 deca da umrat sarenite ne se vrakjat na vlast. Vie prodolzete po nivni pat kako sto ste pocnale nema ni vtor mandat da pomirisate.
Bi ve zapalil site so se stabovi i drzavata neka ja vodat nekoi stranski eksperti.
Не пријател.
Јас цел живот си работам во приватен сектор и цел живот планирам таму да останам. Боли кога некој ви кажува вистината. Знам. Сите сте светици по социјалните мрежи. Познат тој феномен.
Корупција смрди тука 80 години. Една лустрација во Македонија не се спроведе. Цел систем изграден на кодошење, кршење устав, закони, полтронство, ставање невини луѓе по затвори. Цело Кочани знаело со децении дека постои дискотекава. Што не скокна цел град да го затвори, туку си пуштале малолетни деца да се собираат таму. И сега кога бидна бељата што правиме? Да, непопуларно мислење и боли вистината, но вие не се водите според логика, разум, туку според емоции и глумење морална интернет супериорност.
Цел народ тука нема никакви принципи во животот. Се е трчи - лажи - закрпи 80 години. Буквално.
Пола од тие што гледам сега мудруваат по социјалниве мрежи што и како требало имаат нелегализирани дивоградби дома. Буквално. Знам. Ги гледам директно додека ти пишувам тука.