Да да, затоа реков во 2024 дека извадиле. До 1-ви месец годинава им важеле. За 2025 нема инфо.Трае 1 година на Пјур истекол во Јануари а Маракана истекол пред тоа, неаат вадено во 2024
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, затоа реков во 2024 дека извадиле. До 1-ви месец годинава им важеле. За 2025 нема инфо.Трае 1 година на Пјур истекол во Јануари а Маракана истекол пред тоа, неаат вадено во 2024
Многу погрешно е вакво релативизирање..Сите до еден сме криви , но...
Иден пратеник на ДПМНЕКој е бре овој милогузни господин, колку ме изнервира у пм.
Прегледај го приврзокот 446362
Нема трагедија/скандал во која овие не се замешани. И после ќе ни кажуваат за европски фронт, европски вредности, борба против корупција...
Беким Максути, поранешниот директор на ДЗС, во притвор
Многу погрешно е вакво релативизирање..
Не е точно дека сите сме криви, напротив, се додека не почне да се казнува со име и презиме, нема излез од ваква калакурница...
Одговорност мора да има и нека не лапрдаат со 30 години уназад, со корумпирано општество, скапана држава, сите биле криви... Не, такво разводнување и бегање од сопствената одговорност не смее да помине. Одговорните имаат име и презиме и треба да се земат на одговорност која во случајот е на три нивоа:
1. Сопственикот на дискотеката, организаторите на настанот, лицата ангажирани за редот и безбедноста (ако имало такви).
2. Лицата, со име и презиме, кои како носители на функции и должности, биле директно должни да вршат надзор и да не дозволат работа на таков објект.
3. Морална одговорност на министри чии ресори потфрлиле во должноста да контролираат и превенираат вакви случувања.
Тоа класика. Така одат тие работи, прво му се наоѓаш на газдата со лажни лиценци и бирократија, па после го имаш во џеб за да си го тераш крупниот бизнис како компензација. 20+ години на власт таква империја градеа, на тој принцип. Заканите и рекетот гратис идеа.На прва топка и мене ми се секогаш они виновни, ама сумата што е во оптек за вакво нешто е премала за они да прљаат раце. Тоа е пара измислена за писар обичен да биде почастен и да влезе во лајна.
Ноќниот живот во државава во целина, од биртија маалска до Интермецо и Мош е чиста платформа за продажба на кокаин до степен да на локалите тоа да им е буквално примарна дејност и не би ме чудело и таков тек да фати истрагата околу издавањето на лиценцата.
Pa sto pisuvas ako e nepotvrdeno. A i potvrdeno da e cekaj ke izleze toj sto treba so site iminja na pocinatite.Непотврдено инфо синот на газдата на диското умрел во болница.
vcera ova go kazaa mediumive, deka i on pocinal. Taka izvestija, oficijalno. Debatirano bese toa tuka. Sea retko koj se obide da vidi dali e bas oficijalno realno, vo cel toj haos, ama mediumite izvestija megjudrugoto i za toa.Pa sto pisuvas ako e nepotvrdeno. A i potvrdeno da e cekaj ke izleze toj sto treba so site iminja na pocinatite.