Пожар во Кочани, диско Пулс.

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
908
Поени од реакции
1.458
Кровот е со азбест, а изолацијата со стиропор. Ствари кои лесно горат, види го видеото како лесно и брзо од пред бина огнот отиде на 1/3 од подиум. Потоа сигурно потфатило кров и даски и толку му треба. Пола од нив сигурно се имаат онесвестено од токсичниот чад, другото само додало.

Единствено нешто што можеби ќе помогнело е да имаат прскалки на кров со детектор за чад. ИСТИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ИМА БИДЕЈЌИ СЕ ПУШИ ВНАТРЕ.
Нека дојдат сега сите што викаат тоа што тебе ти смета чад од цигари седи си дома, нека дадат совет како полесно можело да се избегне.
Азбест е забрането по закон, а гледам уште го користа, плус е и канцероген.

TwiNNeR

Повеќе читам, помалку пишувам
Член од
1 декември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
187
Член од
12 март 2009
Мислења
20.999
Поени од реакции
17.241
Не бе , од 1999та работи. Тоа се 26 год. Предходно била магацин за килими.
па и килими се запаливи, ова звучна изолација е можеби вградена последниве години, при реновирањето и проширувањето ?
проблемот е што секоја шупелка станува архитект, освен статика и земјотресно инжинерство за нови високи објекти, никој абер нема за запаливост, ширење на пожари итн...

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.995
Поени од реакции
8.876
Брза помош носи натака навака цел ден. Веројатно сите пациенти се во Скопје. А сеа покрај мене пројдоа околу 5 погребални со полициска придружба накај клиника. Деца умреа у пичку матер.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.213
Поени од реакции
1.911
Не бе , од 1999та работи. Тоа се 26 год. Предходно била магацин за килими.
Ок де, и сега проблемот е што двоцифрен број години работи без лиценци или проблем е зошто не бил пријавен настанот?

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.104
Поени од реакции
4.191
Брза помош носи натака навака цел ден. Веројатно сите пациенти се во Скопје. А сеа покрај мене пројдоа околу 5 погребални со полициска придружба накај клиника. Деца умреа у пичку матер.
Мицко у затвор заедно со лудакот муртињо и манијакот филипче гроб им ебам дур не се деси нешто конкретно ќе играме кур уште 30 г

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.815
Поени од реакции
4.491
Мајмунот Тошковски во старт пробува некои од ликовите што треба да одговараат да ги амнестира. Во маалско дуќанче по 5 пати минимум годишно идат инспекции да те малтретираат за плус минус 100 денари во каса тука со години никој не „влегол“ да провери

Последно уредено:

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
908
Поени од реакции
1.458
Градоначалникот откако некој му сугерираше го откажа пресот, и сега преку фејсбук комуницира....Мицко го нарече доблесен и без кривица
Која комедија. Волк со волк не се јади.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.701
Поени од реакции
7.381
Мицко у затвор заедно со лудакот муртињо и манијакот филипче гроб им ебам дур не се деси нешто конкретно ќе играме кур уште 30 г
Премногу е корумпирано дека ќе го решиш со три апсења, место нов ќе дојде друг со исти карактеристики и се така е во круг.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.552
Поени од реакции
5.440
Ни настан бил пријавен во полиција , ни полиција имало дур не им текнало рација да праат , ни обезбедување се замарало кој влага со карти кој е без карти кој е малолетен , ни ДНК со диското не потпишале договор за настанот на диво си дошле , ни градбата не била како шо треба , ни дискотеката уствари не требала да постои.
Сите до еден сме криви , но сега место да се молиме на спокој и да размислуваме со ладна глава , бесот преовладува.
Еве Кочани веќе е хаос, мириса може и на настани како во Србија. Се надевам сум грешка. Анархија ништо нема да реши, но ќе повторам пак не сме далеку од тоа , лончето веќе прекипе многу и тоа.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.104
Поени од реакции
4.191
Премногу е корумпирано дека ќе го решиш со три апсења, место нов ќе дојде друг со исти карактеристики и се така е во круг.
У право си али мора од негде да се почне а првиот чекор нека биде бар толку голем

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.995
Поени од реакции
8.876
Премногу ми е сензационализам ваков потег, незнам дали би ми ги решило проблемите. Да имавме армија ќе речев подобро војска да превземе, вака ни тоа, и таму се полтрони сите. Исти курац безнадежен.

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.104
Поени од реакции
4.191
Премногу ми е сензационализам ваков потег, незнам дали би ми ги решило проблемите. Да имавме армија ќе речев подобро војска да превземе, вака ни тоа, и таму се полтрони сите. Исти курац безнадежен.
Нема друго на цивилизиран начин, друго што останува е да ја праиме ВМРО 1903 со убиства а трето е тотално да не снема и како народ и како држава, времето работи против нас полека умираме

Kajgana Shop

На врв Bottom